Klä stilar och modeller

Badklänningar - vad är deras höjdpunkt?

Badklänningar - vad är deras höjdpunkt?

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Funktioner badkläder klänningar
 2. Vem är lämplig?
 3. tyger
 4. typer
 5. Populära färger
 6. Hur väljer man en stor badklänning?
 7. Tips för att välja

Det verkar som att badklänningen länge varit en relik av det förflutna. Baddräkter, vilka kvinnor hade för ett och ett halvt år sedan, såg väldigt lite ut som moderna baddräkter. För att ta helande vattenprocedurer måste damerna ha på sig många saker, inklusive en badtröja på golvet med långa ärmar och en krage, pantaloner och en keps. Samtidigt sysades badkläder från tät materia, vilket gömde kroppens konturer, även när de var våta. Viktningsmedel placerades i badklädets ben så att det inte skulle stiga upp i vattnet och inte öppna benen.

Med tiden blev kvinnors baddräkter mer koncis. Den mest minimalistiska versionen av denna outfit är en bikini baddräkt, som bara är några små bitar av tyg. Under de senaste åren har fasta baddräkter, gjorda i form av en kort klänning, blivit alltmer populära. Den här artikeln är föremål för dagens artikel.

Funktioner badkläder klänningar

Badklänning, eller badklänning är en baddräkt med en kjol. Baddräktens bodice kan vara absolut alla - en klassisk sportig topp med två remmar, ett gäng, bustier, V-formad, "hjärta" etc. Inte mindre varierande och stilar av kjolar. I försäljning kan du hitta modeller med kort kjol, vingar, med pläterad kjol, med en bred flounce och många fler olika alternativ.

Kjolen kan börja under bysten, midjan eller på höfterna. Till salu finns badklänningar lång mini och midi.

Vem är lämplig?

Traditionellt är baddräktsklänningen avsedd för plumpa tjejer. Faktum är att baddräkter med ett stycke är perfekta för ägare av magnifika former. De har det bra med att maskera de mest problematiska områdena: höfterna och buken. Dessutom har fasta baddräkter en liten dragande effekt och hjälper till att dölja hudfel, såsom postpartum-sträckmärken.

En sådan baddräkt är dock inte kontraindicerad för andra typer av figurer - tvärtom.

 • Bäst av allt tittar badklänningen på tjejer med timglasform: det betonar väl den smala midjan, avrundade höfter och bröst.
 • Om du har breda höfter, ska du välja baddräktsklänning med en rak kjol, men volymen topp.
 • Ägare av små bröst och smala höfter, tvärtom, behöver en magnifik kjol och läder, dekorerad med fläsk eller draperier.

tyger

Badklänningar är gjorda av samma material som vanliga baddräkter. Valet av tyger är inte så bra, eftersom badkläder måste uppfylla flera strikta krav.

Så, tyget för en baddräktsklänning ska vara:

 • tät;
 • lätt;
 • opak;
 • smidig;
 • slitstarkt;
 • "Breathing";
 • snabb torkning.

Baddräkter är oftast gjorda av syntetmaterial med införlivande av naturliga fibrer. Sammansättningen av klädbyxan kan innefatta: nylon, mikrofiber, polyester, lycra, polyamid, etc. Kläder av dessa material tolererar exponering för vatten (inklusive klorerade) och ultravioletta strålar.

typer

Kort baddräktsklänning i sitt utseende liknar mest av en klassisk baddräkt. Den har en liten "symbolisk" kjol som knappt täcker skinkorna. Det här alternativet är oftast valt av unga tjejer med smala höfter.

Badkläder med lång kjol mer som en vanlig sommarklänning. Kjolen kommer vanligen till mitten av låret, men för vissa modeller slutar det på knänivån. Med hjälp av en sådan badklänning kan du enkelt dölja fullheten i höfterna eller celluliterna.

Baddräkt-sundress - Det här är en av de mest populära typerna av badkläder. Hon kännetecknas av en bodice på tunna remmar och en lös kjol, som börjar under bröstet. I en sådan klänning är det bekvämt att inte bara simma, utan också att gå på stranden, delta i sport etc.

Populära färger

Svartvit

Svarta och vita baddräktklänningar är fortfarande efterfrågade redan för modesäsongen i rad. Ingenting släpper ut en vacker solbränna som dessa två färger eller deras kombination. Om du är en anhängare av klassiker rekommenderar vi att du köper en badklänning i svartvita färger.

färgad

Sommar är den tid då du vill oändligt glädja dig med ljusa färger. Den närliggande semestern är en utmärkt anledning att få en ny baddräkt av ovanliga, vackra färger. Var uppmärksam på de spektakulära badklänningarna av vin, mörkblå, turkos, persika, lavendel och citron nyanser.

Med ljusa utskrifter

De som inte gillar vanliga kläder kommer säkert att tycka om badklädselklänningar med ett originalmönster. Djärva och beslutsamma tjejer väljer ett rovdjur, romantiska naturer som blommiga och blommiga ornamenter, resenärer väljer etniska mönster och intellektuella som abstrakta bilder.

Hur väljer man en stor badklänning?

Klänning - det här är den perfekta baddräkten för plumpa tjejer som känner sig fri att utsätta vissa delar av kroppen. Ägare av magnifika former borde välja en badklänning, baserat på egenskaperna hos deras figur. Ofta den främsta fördelen med korpulenta damer - en lyxig bröstkorg. Sådan rikedom måste verkligen betonas genom bodice med en vacker halsringning.

Att dölja fullheten i höfterna och buken hjälper till med baddräkt med en A-formad silhuett. I den här modellen börjar kjolen under bröstet och slutar vid midje låret. Kjol - trapezformad, lite fläckad. Den passar inte i höfterna, men skapar inte onödig volym.

Tips för att välja

 • Det finns modeller av badklädselklänningar, utformade speciellt för fulla tjejer. De har speciella insatser som har en korrigerande effekt. Med hjälp kan du "dra åt" problemområdena.
 • Mönstret på baddräkten kan både visuellt förstöra figuren och bringa den närmare idealet. För att bli smalare, välj en badklänning med ett vertikalt mönster eller kontrasterande färgsidor.
 • En badklänning med ett livstycke som har voluminösa dekorativa element hjälper till att visuellt förstora bröstet. Det kan vara en frodig båge, frans, draperi, broderade blommor eller krusiduller.
Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer