Klä stilar och modeller

Asymmetrisk klänning - lockad av den ovanliga siluetten

Asymmetrisk klänning - lockad av den ovanliga siluetten

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Funktioner av skärning
 2. mode
 3. Typer av asymmetri
 4. Populära färger
 5. Modetrender
 6. Vad ska man ha på sig?
 7. tillbehör
 8. skor

Klänningar med asymmetriska element är populära hos kvinnor i mode inte för den första säsongen. De lockas av avsiktlig förvirring som tyder på lugn och frihet. Dessutom kan en tjej på grund av asymmetrin av klippet exponera en viss del av kroppen och uppmärksamma den, men samtidigt ser det inte ut som vulgärt och alltför frankt.

Funktioner av skärning

Klänningar, vars stycke kan kallas asymmetrisk, har sådana fördelar:

 • Outfit gör flickan mer förförisk.
 • Visuellt förbättrar denna klänningen siluetten.
 • Med rätt val av asymmetriska detaljer kan en tjej i en sådan klänning dölja vissa siffra.

mode

Asymmetrisk klänning är ett vanligt val när du behöver en outfit för en viktig kväll eller på stranden. De huvudsakliga stilar där sådana klänningar presenteras är A-formad och flared silhuett, liksom en trapeze.

En annan stil som ofta används för asymmetriska klänningar är den antika stilklädseln. Figuren i en sådan klänning är drastiskt drapad och ser ovanligt förförisk ut.

Typer av asymmetri

I en klänning av denna stil kan det finnas sådana asymmetriska detaljer:

 1. Ärmar. Klänningar med en ärm ser original ut och är ofta utvalda för fest eller annat speciellt tillfälle. Ofta i sådana klänningar kompletteras asymmetri av toppen med en ojämn skära av kjolen.
 2. Kjol. Modeller som har ojämn ben är mest populära bland asymmetriska klänningar. De uppmärksammar tjejer som vill visa sina smala ben, men samtidigt anser de att minis längd är för utmanande. Det finns många alternativ för klänningar med en asymmetrisk ben. Det kan vara flerskiktiga kläder, som består av kjolar med olika längder. Skyddet kan vara lutande åt sidan eller baksidan. Det finns också modeller med originella draperier.
 3. Train. Höjdpunkten i sådana asymmetriska outfits är den förkortade framdelen av kjolen och ryggen så långsträckt att den bildar ett tåg. Sådana klänningar väljs ofta som en spektakulär kvällsklänning. De ser bäst på långa tjejer som har smala ben.
 4. Cutout. Klänningar med asymmetrisk hals är ofta utvalda av tjejer med vackra axlar. Denna version av klänningen bidrar till att visuellt korrigera bröstets asymmetri, men det är nödvändigt att välja modellen mycket noggrant så att defekten slätas ut och inte markeras. En av de vanligaste varianterna av denna typ av asymmetri är närvaron av en axelrem på en axel.

Populära färger

vit

Sådana färger av asymmetriska klänningar är särskilt efterfrågade när de letar efter en lätt sommarversion.

Oftast har sådana klänningar en asymmetrisk ben och öppen hals. Snövit klänningar på en axel och med en öppen ärm på ena sidan är också i efterfrågan.

svart

Klänning med grov svart botten kan fungera som en kort och elegant klänning för varje tillfälle.

Kompletterar den med ett ljust bälte, klackar och guldsmycken, du får en lyxig kvällsutseende. Svarta klänningar på en axel är också vanliga.

röd

I en ljusröd asymmetrisk outfit ser vilken tjej som helst ut, så den är främst använd som en cocktail eller en kvällsklänning.

Oftast är röda klänningar av denna stil modeller med ett axelband, med en ärm eller med ett tåg. Inte mindre spektakulära produkter med sned hål.

Färg asymmetri

Separat är det värt att notera klänningar av en enkel skärning, som på grund av speciella färgscheman ser asymmetrisk ut.

Sådana outfits är ett bra alternativ för kontoret, eftersom skuren kommer att uppfylla klädkoden, och färgerna hjälper till att sticka ut bland andra kontorsarbetare.

Modetrender

Bland de här utrustningarna är den mest populära för tillfället modeller med en asymmetrisk kjol. Å ena sidan kan höljet röra golvet eller ens flytta in i ett tåg, och å andra sidan nakna ben upp eller ner.

Modeller med asymmetri i toppen är mindre vanliga. De representeras huvudsakligen av klänningar med en ärm eller med asymmetri i halsen.

Vad ska man ha på sig?

En asymmetrisk elegant klänning kan bäras med en bolero, päls, jacka eller päls. På svala sommarkvällar kan casual outfits med ojämn ben komplementeras med en mjuk jacka, denimjacka eller raglan.

När det gäller påsen, så för kvällen asymmetrisk vid sidan av plocka upp en liten koppling för att matcha klänningen. Sommarformiga klänningar med asymmetri kompletterar kuvertväskan eller en liten handväska med en tunn rem. Kontorsmodeller är väl kombinerade med medelstora lätta eller svarta läderväskor.

tillbehör

Asymmetriska modeller av klänningar är så ljusa och uttrycksfulla att de i många fall inte kombinerar smycken med dem alls. Om den övre delen av en sådan klänning representeras av en korsett är närvaron av ett halsband eller en kedja tillåten. En lång asymmetrisk klänning bör kompletteras med endast ringar eller armband.

En-axel outfits kräver också ett minimum av tillbehör. Det kommer att räcka för att sätta på ljusa örhängen och hitta ett attraktivt armband på en öppen hand.

skor

Om du väljer skor för asymmetriska outfits, bör du uppmärksamma de klassiska färgerna (svart, grått, vitt) eller hämta skor som matchar klänningen. Mångfärgade ljusa skor med expressiv inredning kan kallas olämpligt alternativ, överbelasta botten.

Hjäl i skor för en asymmetrisk klänning är bättre att välja hög eller ersätta den med en kil. Skor utan klackar är väl kombinerade endast med korta asymmetriska outfits.

kommentarer
 1. liana
  20.02.2016

  Jag älskar klänningar med asymmetrisk ben eller på en axel)

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer