Klä stilar och modeller

Kläd-sundresses: nuvarande trender

Kläd-sundresses: nuvarande trender

gå med i diskussionen

 
Innehållet
  1. Vem är lämplig?
  2. mode
  3. tyger
  4. Populära färger
  5. Egenskaper av val för obese kvinnor
  6. Vad ska man ha på sig?
  7. val

Klänning är det mest igenkännliga elementet i den ryska nationella kostymen. Kvinnor och tjejer hade på sig kläderna långt före oss, och nu efter så många år är sundressen fortfarande en av de favorit sakerna i vår garderob. Karakteristiska tecken på en rysk sundress var breda band och en rymlig kjol till golvet. Bodice kan vara både tät och fri - men nödvändigtvis stängt.

Moderna solstolar har förändrats avsevärt och har redan liten likhet med de där våra förfäder gick. Kjolen kan nu vara av någon längd, och remmarna - tunna eller helt frånvarande. En annan signifikant skillnad är detta: om innan en sundress bara användes under en skjorta, bär den nu mest på en naken kropp.

Vem är lämplig?

En sundress är en universell sak, vilken vilken form som helst kommer att ge mjuka, feminina former. Om du märker några brister i din kropp, kommer de lätt att korrigeras med en väl valda klädstil.

För smala tjejer med en pojkaktig figur, kommer en sundress med ett löst kjol och rufs på bodice att öka volymen till bröstet och låren. Höga midjebältar är väl lämpade för både smala och plumpa unga damer.

Ägare med uttalad midja, fluffig bröst och höfter bör vara uppmärksamma på de monterade modellerna. Flickor med en päronformad figur borde välja solstänger med en volymöverdel (till exempel med ärmar-vingar eller rufflar på bodice).

mode

I Ryssland, bara bärs långa solstolarTrots allt ansågs det oanständigt att visa ben fram till förra seklet. På modernt sätt kompenseras den maximala slutna botten med en öppen topp. Maxi sundresses, som regel, har toppen, helt öppna axlarna.

den korta solstänger många tjejer föredrar att klä sig så snart de varma dagarna kommer. I lätta klänningar öppnar du det mesta av kroppen, otroligt bekväm i värmen: de håller inte ner rörelserna och låter dig få en vacker solbränna.

Tröja klänning sundress lite liknar den ljusa sommarklänningen som vi är vana vid. Det hänvisar snarare till affärsstilen, och många bär det på jobbet. Denna stil präglas av närvaron av ärmar och krage. Ofta har denna klänning en monterad silhuett, så den bärs av ett bälte.

Wrap dress - Det här är arvet av 60-talets mode. Idag rekommenderas sådana modeller av stylister att plumpa tjejer, eftersom de helt maskerar den utstående magen och betonar det frodiga bröstet. Därför köps ofta sundrasser av framtida mödrar.

tyger

Sundresses är först och främst kläder till sommaren, därför är de oftast sydda från tunna naturtyger. Bomull, lin, viskos, calico, chiffon - du kommer att trivas i kläder av sådana material även på den hetaste dagen. Traditionellt för sundrasser väljer du tyger av tyger. Speciellt populära är modeller med blommiga och etniska ornament.

Men sundrasser är inte bara sommar, men också utformade för den kalla årstiden. I detta fall sys de från tätare och varmare tyger som innehåller ull eller syntetfibrer.

linne

Linkläder, som försvunnit från våra garderober länge, återställer nu sina positioner aktivt. Efter att ha blivit vana vid syntetiska tyger glömde vi hur bekväm vår kropp är i saker gjorda av naturmaterial.Linensarafaner är tillbaka i mode tack vare ekostil - en populär designriktning utifrån användandet av naturmaterial.

denim

Denim kläder är en integrerad del av casul stil. Jeans, jeansjackor, overaller och klänningar gör vårt liv mycket bekvämare. Denimhälsningar är bra eftersom de kan bäras inte bara på sommaren, men också i den kalla årstiden - i kombination med en skjorta eller en turtleneck. Ljusa sundrasser av tunn denim ser väldigt söt och romantisk ut.

stickat

Med hjälp av flera spetsar av garn, ett par sticknålar eller en krok, kan du skapa ovanligt vackra, verkligen unika kläder. En av de mest lämpliga modellerna av klänningar för stickning är en sundress. Det passar helt enkelt och dessutom ser det ut som en miniatyrhuggning vävd av ljusa trådar mycket imponerande.

Populära färger

För sommaren väljer tjejer klänningar av mest ljusa färger. Trots den långa höst-vintersäsongen är vi så trötta på de strikta mörka nyanserna! När huden är lite garvad, var noga med att bära ljusa solstrålar som avstrålar solbränna, vit, citron, blek lila. Klänningar med rika nyanser ser dock inte mindre vacker ut på mörk hud - gul, crimson, turkos, smaragd.

Sundresses behöver inte vara monotona: gärna välja modeller med ett ljust tryck, till exempel ett djur eller abstrakt geometriskt mönster. Populär idag, de så kallade "gradient" färgerna: när en färg gradvis ändras till en annan.

Egenskaper av val för obese kvinnor

Som vi redan skrev ovan är klänningen perfekt för tjejer med curvaceous. Tack vare det fria snittet maskerar det helt och hållet alla problemområden, med fokus på fördelarna med figuren. Om du har massiva axlar, försök att inte bära klänningar med puffiga ärmar - "vingar" och "ficklampor". Om du har en mage, kommer sundresses med hög midja eller doft att se bäst ut. Plumpa benen döljer en rymlig kjol till golvet.

Inte bara stilen på paty-sarafan, men även dess färgning hjälper till att visuellt rätta figuren. När du väljer en modell med ett mönster, undvik för små mönster och horisontella ränder.

Vad ska man ha på sig?

kläder

Klänning, beroende på modell, går bra med olika saker. Sommarhälsningar kan bäras med en jeansjacka eller skjorta, såväl som med en openwork-bolero eller tunn jacka. Kontorshönor bärs med skjorta, blus eller turtleneck. Jeans sundresses på remmarna i 90-talets stil kan bäras över en T-shirt.

skor

Olika skor passar sundressen - moderna tjejer bär det även med sneakers. Det mer traditionella alternativet är sandaler eller sandaler. Träskor och skiffer är också lämpliga (den senare rekommenderas fortfarande att användas endast på stranden). Under en kall årstid kan en sundress bäras med kontorsskor, stövlar eller stövlar.

tillbehör

En sundress är en mycket feminin outfit och lite frivolous, så det behöver lämpliga tillbehör. Små, lätta handväskor eller rymliga väskor passar denna romantiska klänning. Det går bra med halmhattar och originala huvudband. Trä eller plast flervärde pärlor och armband kommer att vara mycket lämpliga, liksom stora örhängen.

val

  • Föredragna solstolar av naturliga tyger. De ser mycket bättre ut än artificiella och dessutom tillåter de oss att inte uppleva obehag i värmen.
  • Välj en klänningsklänning baserat på typen av din figur. Alla brister bör vara gömda eller välförklädda, och alla fördelar bör understrykas.
  • Var uppmärksam inte bara på klänningen, utan också på färgprestandan. En enkel klänning av ovanliga färger, som positivt betonar ditt utseende, kommer att se mycket bättre ut än den mest eleganta klänningen av misslyckad färg.
Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer