Klä stilar och modeller

Klä med en lukt dekorera någon form!

Klä med en lukt dekorera någon form!

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Lite historia
 3. Vem är lämplig?
 4. mode
 5. stickat
 6. stickat
 7. Med ärmar
 8. Med draperi
 9. längd
 10. Populära färger
 11. säsong
 12. Vad ska man ha på sig?
 13. tillbehör
 14. skor

Varje kvinna kan se fantastiskt ut i en klänning om stilen väljs väl. Men bland de olika modellerna kan man urskilja outfit som kan dekorera absolut någon kvinnlig figur - det här är en klänning med lukt.

funktioner

I en klänning av denna stil är frontdelen uppdelad i två separata element. En av dem är staplad på ena sidan från toppen till den andra, vilket resulterar i att en V-liknande snitt bildas vid klänningen.

Ofta används slipsar för att fixa klänningen på figuren. Modellerna är olika, men de anser att den klassiska versionen ligger något under knäna. Ofta är modellen av en sådan klänning gjord i form av en kappa med lukt, men tygerna för klänningen är dyra och vackra.

Lite historia

Utseendet av klänningar med luktens effekt i samband med Diana von Furstenberg. Tanken att skapa en sådan modell av en klänning kom från denna kända designer 1973 efter att hon skapat en topp på lukten. Jersey tyg användes för att sy den första klänningen i den nya stilen. Klänningen underströk vackert den feminina siluetten, slutade inte att röra sig och var lätt att sätta på. Under de två första åren köpte kvinnor mer än fem miljoner sådana kläder.

1997 beslutade Diana att uppdatera klänningen med lukten. Nya modeller började sy från moderna tyger, deras kavaj förkortades och kragen blev smalare. Den omklädda klänningen innehöll också intressanta utskrifter och uppdaterad trim. Numera är sådana modeller efterfrågade bland kvinnor och finns i många fashionistas garderob.

Vi noterar också att liknande kläder för kvinnor verkade lite tidigare. Tillbaka på 40-talet erbjöd Claire McCardell amerikanska kvinnor lös kläder som luktade. Skapandet av denna formgivare var en antik av denim, men det var inte riktigt en klänning med lukt, som den användes på toppen av mer eleganta kläder.

Vem är lämplig?

I en klänning med luktseffekt ser någon kvinna graciös och attraktiv ut. Tack vare den V-formade nacken som skapats av halvorna, kan du effektivt betona och lätta längre nacken.

Dessutom är fördelarna med sådana klänningar:

 • Visuell sammandragning av axlarna.
 • Undersöka midjan.
 • Förbättrad silhuett (flickan ser längre och slankare ut).
 • Den visuella ökningen i bysten.

Med dessa fördelar kan stilen rekommenderas för kvinnor med curvaceous, speciellt om figuren liknar en inverterad triangel. Om en tjej vill begränsa midjan ska hon välja en fast klädsel och lägga ett bälte av samma färg med klänningen.

mode

Den vanligaste av dessa klänningar med lukten:

 • Med flared kjol.
 • Med ett asymmetriskt hem.
 • Med en penna kjol.

stickat

Dessa klänningar hör till vardagligt slitage. I en klänning med lukt av stickade kläder ser en kvinna väldigt attraktiv ut, eftersom en sådan outfit hjälper till att skapa en vacker silhuett.

Stickat klädsel draperas enkelt och hjälper till att betona kvinnliga kurvor. Dessutom är klänningar från detta tyg väl tvättat och behöver inte stryka.

stickat

Klänningar med luktseffekt presenteras av både maskin och handsticka. Om du knyter en sådan klänning med stickning eller hakning får du en unik produkt som du tycker om. I detta fall är stickade mönster sommar (från tunn bomull) och mer tät (från ull och akryl).

Med ärmar

Ärmar i modeller med lukt är både långa och korta längder.Det finns klänningar där ärmarna är helt frånvarande, men de mest attraktiva produkterna är tre fjärdedelsärmar. En sådan hylsa exponerar handleder lite, vilket bidrar till bilden av romantik och ömhet.

Med draperi

I sådana klänningar, den främre delen av produkten, som luktar, draperas vackert. För tillverkning av sådana outfits används tyger som kan strömma och falla ner, vilket bildar veck och montering. Oftast är dessa klänningar monotona (särskilt blå, röd, rosa), men det finns också produkter med ett tryck.

längd

lång

Denna längd av klänningen med lukten väljs huvudsakligen för speciella tillfällen. Särskilt lyxiga utseende klänningar i golvet i denna stil i skarv, silver, elfenben, vit, vinröd och smaragdfärg.

Sommar casual ankel-längd klänningar är också vanliga. Ofta är de dekorerade med ett ljust tryck, som en blomma eller cell. Många långa klänningar av denna stil bärs av ett bälte, vilket är i nyans med eller kontrasterande färger.

midi

Den genomsnittliga längden finns oftast i modeller med lukten. Dessa klänningar är både blygsamma och eleganta och djärva och förföriska. De kan vara bundna med användning av ett monokromatiskt bälte, fäst med brosch eller med hjälp av ett doldt fästelement. Dessa klänningar är mycket olika och kan skilja sig i form av hals, färger, tyg eller närvaron av ärmar.

kort

I sådana klänningar med lukten av en kvinna ser väldigt förförisk och sexig ut. Kort längd väljs ofta för kvällsklänning, plockar upp honom skor med klackar och en elegant handväska.

I en sådan klänning kommer en tjej att uppmärksamma benen, så den här modellen rekommenderas endast för smala damer.

Populära färger

röd

Modeller med lukten av denna färg kan läggas på ett datum eller i teatern.

Om du vill locka uppmärksamhet, plocka upp en klänning med en ljus nyans, trimmad med inlägg av kontrasterande färg, rhinestones eller broderi.

svart

Modeller med lukt av svart kan kallas ett bra kontor alternativ.

Eftersom svart färg anses vara grundläggande är det enkelt att kombinera alla tillbehör med sådana kläder.

vit

Ofta presenteras vita klänningar med lukt av strandmodeller från genomskinligt och luftigt tyg. Sådana produkter är nästan inte märkbara på kroppen och ger svalhet på en varm sommardag.

Dessutom finns det också eleganta vita modeller - både över knälängden och längden på golvet.

blå

Klänning i denna färg kan vara elegant och avslappnad.

En delikat blå satinklänning, kompletterad med ett silverband, ser elegant ut. Mörkblå modeller är lämpliga för affärsstil, eftersom de inte kommer ut på kontoret. De kompletteras med båtar, samt en jacka.

säsong

sommar

Lin, bomull och andra lätta tyger används för att sy sommarmodeller med lukten. Ofta, för dessa klänningar plockar upp ett färgstarkt tyg, så att produkterna är lätta och saftiga.

Vår / höst

På kallt höstväder eller på våren brukar de vanligtvis klänningar med lukt av medellängd. De kompletteras med en regnjacka, jacka eller rock, samt stövlar eller höghåriga skor.

vinter

I vinterkallens mest efterfrågade modell med lukten av tjockt stickat och ull. De brukar ha en lång ärm.

Vad ska man ha på sig?

Att klä den här stilen kan du hämta någon handväska.

En stor casual väska modell, en liten koppling väska och en handväska med ett långt tunt bälte kommer att se lika attraktivt för honom. Halsen kan dekoreras med en liten elegant halsduk.

tillbehör

Ett bra val för en klänning med lukt kan kallas långa pärlor (pärlorna ska vara små), liksom hängande örhängen.

Om modellen har en fjärdedel ärm, är det värt att dekorera handleden med flera armband eller imponerande klockor. Aftonklänningen i denna stil går bra med pärlor och guldsmycken.

skor

Det perfekta paret med lukten är sandaler eller skor med höga klackar. Speciellt om klänningen presenteras i sin klassiska längd - midi.

Sandaler med remsor fungerar bra för en sommarklänning. På den kalla tiden till en sådan klänning är att bära stövlar med en stilett. På vintern kan klädet med lukten kompletteras med höga stövlar utan klackar eller med tjocka, stabila klackar.

kommentarer
 1. ale
  20.02.2016

  Klänningen med lukten är lite förförisk eftersom den skapar den effekt som lukten kan öppna. Jag älskar dessa klänningar!

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer