Klä stilar och modeller

Tulpan klänning - inspirerad av blommor

Tulpan klänning - inspirerad av blommor

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Vem är lämplig?
 2. Typer av skärningar
 3. tyger
 4. Med ärmar
 5. Med fickor
 6. Populära färger
 7. längd
 8. Är stilen lämplig för full?
 9. Vad ska man ha på sig?
 10. tillbehör
 11. skor

Tulpan klänningar är väldigt populära och attraktiva. Namnet på stilen är kopplat till klänningens stora likhet med tulpanblomman, som vänds upp och ner.

Vid midjan är tulpanklänningarna smala, i övre lårområdet förstärks kjolen av sådana klänningar och vid smalnen smalnar den. För att öka volymen till kjolen, samlas den antingen i veck i midjan eller kompletteras med olika element och inlägg.

Klänningar i denna stil kan fungera som en dagligdags outfit och kläder för firandet. De hjälper till att dölja höfthets fyllighet och visuellt förlänga benen, och även att fokusera på midjan.

Vem är lämplig?

Tulpanklänningen är förknippad med vår, ömhet och ungdom, så det är oftare valt av unga tjejer. Det ser lika bra ut både på en ung dam med överdriven tunna och på en tjej med magnifika former.

Utan tvekan kommer den bästa stilen "tulpan" att se på kvinnor, vars figur liknar en rektangel och en timglas, särskilt i närvaro av smala ben.

 • Den volymetriska kjolen hjälper till att göra "inverterad triangel" form mer harmonisk.
 • En tjej med en "triangel" siluett ska välja en modell som har volymösa ärmar eller draperi runt halsen.
 • Bräckliga tjejer ser bäst ut i en klänning som har en öppen topp.
 • Om flickan har en äppleform, blir en tulpanklänning ett olämpligt val för henne.

Typer av skärningar

Den populäraste halsen som finns i en tulpanklänning är V-formad. I vissa modeller bildas det på grund av luktsansvar. Andra vanliga utklipp i klänningar av denna stil är ovala och runda. Det finns också modeller med en rektangulär halsringning.

tyger

För syning av sommarmodeller av tulpanrockar, chintz, chiffon och bomullstyg används.

Stickat eller ull används för avslappnade klänningar som bärs på kallt väder. Om outfiten är avsedd för firande, används sammet, brokad, satin, silke och andra dyra tyger för att göra det.

Med ärmar

Längden på ärmarna i en tulpan klänning kan vara annorlunda. Det finns modeller med både långa ärmar och kortare ärmar. I detta fall kan det finnas både smala ärmar och puffärmar. Klänningar av sådan stil med rufs på axlar är mycket populära.

Produkter med brett eller tunt remmar är i hög efterfrågan. Det finns också modeller av klänningar där axlarna är helt nakna.

Med fickor

Vissa modeller av tulpanklänning har inre sidofickor. Dessa element hjälper till att öka volymen till höfterna.

Populära färger

svart

En svart tulpan klänning är ett framgångsrikt alternativ till en svart mantelklänning. Denna outfit är strikt nog att användas som kläder på kontoret.

Om rhinestones eller paljetter används i dekorationen av en svart tulpan klänning, kan den här modellen bäras på klubben eller på en fest. Detsamma gäller för modeller med minlängd.

De som vill uppmärksamma den smala midjan, kan hämta ett kontrastband till laconsvartet tillsammans med denna stil. Den monokromatiska svarta outfiten i "tulpan" -stilen med ett ljust bälte, till exempel av en skarv eller guldfärg, ser vacker ut.

blå

Det blå gamma presenteras i tulpanrockar i olika nyanser - från mjukt blått till mörkt denim och indigo. Mörkblå outfits av "tulpan" -stilen är smala och hjälper till att dölja fulla höfter.Klänningen hos sådana klänningar representeras ofta av en V-ringning.

Ett brunt läderband eller ett svart bälte passar väl till en blå tulpanklänning.

vit

Vit tulpan klänningar ser mild och feminin, så de kan fungera som en vacker bröllopsklänning.

För att utesluta föreningen med bröllopsklänningar kan det i vita klänningar av en sådan stil vara insatser av andra färger, till exempel svart trim på kanten och halsen. Också en vit tulpan klänning kan bäras med ett ljust bälte.

beige

Pastellfärger bidrar till att få en mild utseende. Tulpanklänningar av denna färg används ofta som vardagliga kläder, och om du lägger till dem med intressanta tillbehör får du ett romantiskt utseende. Bäst av allt, ett brunt eller svart bälte passar den beige klänningen i denna stil.

röd

En ljus röd tulpan stil klänning är utrustad på ett romantiskt datum, prom eller annan fest.

Om en sådan klänning har en flerskiktad kjol kommer modellen att se luftig ut. Satinröd tulpanklänning med tunna remmar är ett bra val för en fest eller annan viktig händelse.

längd

Klänningens tulpans längd väljs i enlighet med tillväxten. Ju lägre tjejen är desto kortare är modellen hon har råd med. Detta kräver dock den perfekta formen på benen.

lång

Långa tulpanklänningar brukar ha en ankellängd i mitten. De representeras huvudsakligen av kvällsklänningar från dyra tyger med en vacker finish. De vanligaste är svarta och röda och vita långa klänningar av denna stil.

midi

Klänningar med en längd något under knäna ser perfekt ut på långa tjejer. De är ofta diskreta avslappnade klädalternativ med ärmar av olika längder.

kort

Korta tulpan klänningar är de vanligaste och eftertraktade fashionistas. De är utvalda för både dagligt slitage och som outfit. Observera att klänningar som är något längre än knäet är bäst för tjejer med medelhöjd. Även en klänning med en mini tulpan kjol ska bäras av korta damer.

Är stilen lämplig för full?

Tulpan klänningen ser ganska attraktiv på tjejer med curvaceous, speciellt om du bär höghäftiga skor med denna outfit. Det bästa valet för fetma kvinnor kommer att vara en modell med lukt. Också ett bra alternativ för övervikt skulle vara en tulpan klänning med medium eller lång ärm.

Vad ska man ha på sig?

Använd en tulpan klänning med en kort jacka eller jacka som inte täcker höfterna.

En av de mest framgångsrika tilläggen är ett bälte eller rem, vars färg kommer att stå i kontrast till klänningens ton. Dess tjocklek är vald med hänsyn till flickans midja - ägaren av en tunn midja kan använda ett brett bälte, och om du visuellt vill göra midjan tunnare bör du välja ett bälte av mindre tjocklek.

tillbehör

Graciösa örhängen, armband och tunna kedjor kommer att vara lämpliga smycken till en sida av sådan stil. Du kan lägga till dem med en scarf och en påse med ett tunt bälte eller en liten koppling.

skor

Bäst av allt, skor som har klackar passar tulpan stil klänning. Ju längre klänningen är, desto tunnare och högre ska hälen på skorna vara. För en klänning med en genomsnittlig längd av tätt tyg är höghælskläder ett bra val.

kommentarer
 1. Rita
  22.02.2016

  Denna stil lägger till mycket volym. Det är bättre att köpa ett icke-svällande tyg, eftersom det är skrynkrat hela tiden på grund av vikarna.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer