Klä stilar och modeller

Klänning väska - för extravaganta kvinnor

Klänning väska - för extravaganta kvinnor

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Typer av stilar
 3. Vem ska till?
 4. Vad ska man ha på sig?
 5. skor
 6. tillbehör

Trots det faktum att byxor och kostymer länge har fastnat i våra garderober är klänningen fortfarande det mest feminina elementet i kläderna. Bara i en klänning kan en tjej känna sig som en riktigt graciös och ömtålig varelse. Men de klassiska fluffiga eller slinkiga klänningarna blir snabbt uttråkade, så designers är i den eviga sökningen efter nya fashionabla lösningar.

Under det senaste århundradet har många ursprungliga stilar av klänningar för olika tillfällen. Denna artikel ägnas åt en av de mest extravaganta modellerna - klädväska. Vi kommer att prata om vad det är, vem är lämplig och hur man ska bära den ordentligt.

funktioner

Klädväska har en extremt enkel skärning: det är ett rymligt plagg, utan bröstkorg, midja och höfter. Det döljer helt figuren från axlarna till knäna eller till och med lägre.

Trots det faktum att en sådan djärv stil anses vara en nylig uppfinning såg prototypen för omkring 300 år sedan. Vid den tiden trodde kvinnor att kläderna inte bara var vackra, men också bekväma, så att de kunde röra sig bekvämt. Det var då att klänningarna uppträdde på ett sätt som liknade moderna "väskor" - med en klassisk trång kropp och långa ärmar, men med en mycket fluffig och lös kjol.

Ganska snabbt, glömdes mode för rymliga outfits och nästa gång klädväskan dyka upp på modeplatsen efter första världskriget - när de började föredra enkla och opretentiösa kläder. Den verkliga populariteten kom emellertid bara till denna modell i mitten av förra seklet, när den började visas i samlingar av kända couturiers.

Idag är klädväskan en variant av avslappnade kläder för tjejer som leder en dynamisk livsstil. I den moderna inkarnationen kan en sådan klänning kompletteras med olika detaljer: fickor, ärmar eller krage.

Typer av stilar

Klädväska rakskuren. Detta är en klassisk version av denna modell. Under denna klädsel döljer alla kurvor och knölar i figuren, så många tjejer avgränsar outfiten i midjan med bälte eller rem för att skapa en mer feminin bild.

Beskära klädväska. Detta är en sommarversion av denna stil. I en rymlig klänning med kjol till mitten av låret blir du bekväm även på den hetaste dagen. Modeller för sommaren är vanligtvis gjorda av tunna naturtyger av ljusa färger - chiffon, chintz, lin, etc.

Klädväska med fickor. Detta är inte bara en bekväm outfit för varje dag, men ett bra alternativ för kontoret. Stora plåster fickor kommer att lägga lite skada till en strikt och snygg klädsel. Ofta är fickorna gjorda av en material som kontrasterar i färg eller textur.

Klänning väska med blixtlås. En annan variant av denna outfit. Blixt på kläder kan inte bara fungera, men också ett dekorativt element. Klänningar med lång dragkedja på baksidan ser särskilt imponerande ut: en vertikal linje drar visuellt och sänker siffran.

Klädväska med lukt. Det är ett kors mellan en klänning och en badrock utan bälte. Det ser väldigt ovanligt ut, men inte alla tjejer riskerar att sätta på den, eftersom det kan visuellt snedvrida proportionerna i figuren. Sällan har sådana klänningar breda ärmar.

Vem ska till?

Klädväskan är en mycket specifik outfit och är tyvärr inte lämplig för alla. Det anses att endast långa, smala flickor har råd med en klänning av denna stil, eftersom den rektangulära formen gör figuren kortare och mer voluminös.

Faktum är att klädkassan kan bäras med någon höjd, du behöver bara välja rätt längd:

 • Förlängda modeller som täcker sina knän passar långbeniga unga damer - minus några centimeter av tillväxt spelar ingen roll för dem.
 • Miniatyr damer bör vara uppmärksamma på klädkassarna med ett kjol över knäet. Modeller för den kalla årstiden kan bäras med snäva strumpbyxor eller leggings - så du kommer inte att offra antingen skönhet eller din egen komfort.
 • Smala tjejklädsel gör inte ont, men skapar bara de önskade volymerna på rätt ställe.
 • Pyshechki i en sådan klänning kommer också att känna sig säker, eftersom det kan gömma problemområden. Om du har en kort storlek och en hel figur, ska väskans klänning hanteras noggrant. Undvik modeller med plåster, korta ärmar, draperingar och horisontella mönster. Dessutom, var noga med att bära på denna sida klackar.

Vad ska man ha på sig?

Trots det faktum att klädesplattan vid första anblicken verkar ganska extravagant, är det ett verkligt multifunktionellt klädesplagg, på grundval av vilket flera bilder kan formas i olika stilar.

 • Att skapa en bild i stil grunge - En blandning av punk-outfits och uniformer för uniformer. - Klädväska ska kombineras med stora spetsstövlar och en läderjacka som liknar en läderjacka. Utsmyckad outfit med metallpinnar och trendiga tornade tights.
 • stil avslappnad innebär enkelhet, bekvämlighet och samtidigt elegans. En bred kappa i en bur med en förkortad ärm, långa handskar, höga stövlar - tillsammans med en kappa är alla ett harmoniskt ensemble som passar i alla situationer.
 • Kläder för sport eller aktiv vidarebefordran är inte nödvändigtvis en kostym av byxor, t-shirts och tröjor. Klänning kan också vara ett element sports kläder, speciellt om det är en bekväm och rymlig klädkasse. Sätt på den med leggings och sneakers, komplettera bilden med ett sportlock - och fortsätt, gå in för aktiv vila!
 • För att sätta på väskan i en arbetsduk måste du kombinera den med klassiska element. affärsstil. För att bilda en midja, knyta ett korsettband på klänningen. Bär en smal jacka med en klippt ärm och följ med kläderna med klassiska pumpar.

skor

Att välja rätt skor för klädkassan är inte en svår uppgift alls. Valet av ett par beror på vädret utanför fönstret och på bilden som du tänker skapa.

Om du väljer en klädsel för kallt väder är det mest lämpliga alternativet stövlar. De som kan skryta långa, kan säkert bära stövlar utan klackar med hög axel. Girls-inches är mer lämpliga skor med klackar.

För lågsäsong är snörskor perfekta - höga på plattformen eller klassiska lätta oxfords.

Under den varma årstiden kommer ballettflakor, sneakers och mockasiner att se bra ut med en påseklänning.

Kommer till en fest, följ bilden med skor eller hälskor. Klädväskan går bra med sandaler på remmarna, som är bundna vid fotleden.

tillbehör

 • Handväska. Med påsen klänningen borde inte bära stora väskor, eftersom det i sig är ganska voluminöst. Titta på påsarna du behöver hålla: kopplingar, kuvert etc. Dessutom är en liten handväska med en lång kedja lämplig för detta.
 • Halsduk. En varm stickad halsduk eller en elegant halsduk (beroende på säsong) kombineras perfekt med en påseklänning. I det första fallet kommer denna detalj att hjälpa till att balansera den för voluminösa kjolen, och i den andra - kommer att uppmärksamma halsen.
 • Pärlor. Långa pärlor i en eller flera rader kommer att vara den mest lämpliga prydnaden till klädpåsen. Linjens vertikala riktning kommer att dra silhuetten.I det här fallet kan längden på pärlorna absolut någon - det viktigaste är att de är kortare än själva klänningen.
 • Gaiters och strumpor. Dessa garderob detaljer kommer inte bara värma dina ben, men också hjälpa till att skapa en rolig, flirtig utseende. Mischievous klädpåse går bra med ljusa tillbehör. Du kan bära dem på strumpbyxor eller raka på nakna ben. Gaiters och knehöjder går bra med sneakers eller tofflor.
Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer