Klä stilar och modeller

Axelbandslös klänning - mysterium och förförelse

Axelbandslös klänning - mysterium och förförelse

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Att passa
 2. längd
 3. mode
 4. sommar
 5. Wedding
 6. kväll
 7. vardagliga
 8. färg
 9. Vad du ska bära

Vad kan göra din bild mystisk och störande samtidigt? Öppna nacke och axlar, som alltid varit föremål för att locka upp manlig uppmärksamhet.

Att passa

Låt oss ta reda på vem som ska bära sådana kläder.

Innan du köper en strapless klänning, måste du utvärdera dig själv objektivt. Ägaren av en sådan klänning borde inte ha breda axlar, en vacker hals och nacke.

De återstående detaljerna i figuren kan justeras av olika kvinnliga tricks:

 1. Om du är ägare till ett stort bröst, välj stroplösa klänningar med en korsett och sys stödjande koppar.
 2. Små bröst? Oroa dig inte! Det kan höjas för större attraktivitet eller välja klänningar med en skyttelock på bodice.
 3. Flödande droppe ner från chiffong eller från siden till flickans ansikte med en timglasfigur. Här kommer syftet med klänningen att betona midjan.
 4. Om du har en utskjutande mage kan du gömma den i en klänning med hög midja.
 5. Tätt passande klänning som passar för smala kvinnor.

Mycket är viktigt när du väljer en strapless klänning - en känsla av komfort i den. När du försöker, gå runt i rummet, höja armarna, vrid. Om du känner dig bra i det, om du inte vill ständigt dra åt det - det här är din modell!

längd

Den klassiska versionen av klänningen "bustier" - en korsett med lång kjol. Kompakt läder och långkrok, tillverkad av lättflytande tyger, är lämpligare för kväll och bröllopsutseende.

Markera all charm av figuren du kan korta straplessa klänningar. Sådana modeller är särskilt bra för sommaren. De kan ha både fri och tight siluett.

Skärningen på kjolen är också varierad:

 • trapets;
 • flared sol;
 • i form av en ballong;
 • rak.

mode

Beroende på dina önskemål och egenskaper i figuren kan du välja olika variationer av stropplösa klänningar. Det är också viktigt att bodice av modellen av en sådan klänning passar bra med någon form av kjolar.

gosig

Klassiker av genren - en kombination av en fluffig kjol och en korsett. Detta kan antingen vara en lång fluffig klänning med en flerskiktad kjol i lättvikt, och till exempel en charmig kort retro klänning i ärtor eller småblommor.

fall

Den klassiska öppna toppen och penna kjolklänning kommer att accentuera all nåd av figuren.

Och öppen nacke och axlar kommer att lägga lite sexyness till stränga tillsammans.

mermaid

Långa klänningar med en smal till botten silhuetten och en flared kjol från knäet är mest lämpade för tjejer med typ av figur en timglas.

I en strapless sjöjungfrunklänning kommer midjan och höftlinjen att bli perfekt framhävd.

Klänningen i denna klänning är ganska enkel och passar tätt mot bysten. Sjöjungfrun är mest populär för kvälls- och bröllopsevenemang. Om du vill se mer sexig, välj sedan en klänning av denna stil med en hals i form av ett hjärta eller en mer begränsad V-form.

Hög midja

Romantik och ljushet i bilden kan ge en klänning med hög midja. Den har en förkortad kroppsdel ​​och flared kjol.

A-linje

Utseendet på en strapless A-line klänning i garderoben kommer att bli en vinnande för både smala och fulla tjejer. Hans stil är perfekt slagen av en kombination av en trapezformad kjol och en vanlig kroppsdel.

sommar

Sommarkollektioner av moderna hus är också fyllda med straplessa klänningar. De mest populära är de korta med ett bälte av fri eller snygg passform.Bälten kan vara av olika bredd läder eller gummi bälte.

Inte mindre intressanta sommarmodeller av klänningar med hög eller låg midja. Ovanligt och lockar din uppmärksamhet kommer att vara klänningar med en asymmetrisk kjol eller med tunna band runt halsen.

Wedding

En bröllopsklänning med saknade remsor ger brudens charm, med perfekt betoning på näsan på hennes axlar och nacke.

Förstärker den kvinnliga bilden av brudkorsetten, dekorerad med paljetter, rhinestones, pärlor, broderier eller spetsar. I så fall bör en sådan klänning väljas noggrant, eftersom du kan klia dina händer med de dekorativa elementens skarpa kanter.

Bodys form kan också ha olika variationer av utförande, exempelvis i form av ett hjärta eller med en V-formad halsringning.

kväll

På festen blir du en stjärna i en kort, strapless klänning. Det betonar figuren positivt och lockar uppmärksamhet på grund av inredningen.

Aftonklänningar är ofta dekorerad med paljetter och stenar, applikationer och spetsar, frill och fransar, broderi och draperi.

Långa kvällsklänningar skapas ofta i minimalismens stil, för det vackra tyget behöver ingen komplicerad skärning.

En mer sexig och mystisk bild kommer att visa sig om du väljer en klänning med en genomskinlig insats.

Om du vill sticka ut från mängden, välj kläder av ovanligt snitt, med original trim, skär, öppen rygg och djup klyvning.

En mycket feminin och romantisk bild kommer att skapa en klänning med ett blommönster.

vardagliga

Inte mindre populär är modellerna utan band i vardagen, för att du vill ha ljushet och ljusstyrka i bilden.

Välj för vilken smak och stil som helst strapless klänning för att shoppa eller på stranden, diskotek, gå på bio.

färg

Färgbandet på straplessa klänningar är också olika. Den mest populära stålblockfärgen och alla typer av utskrifter (i blomma, polka dots, geometriska etc.).

På stylistens råd kan en sådan klänning kompletteras med bälten och bälten i midjan eller något över sin nivå.

vit

En modell av en kort vit klänning med öppna axlar är perfekt för promenader på varma sommardagar.

svart

För kvällens sommarvandring kan du gå ut i en kort svart, stroplös klänning. Och det spelar ingen roll om det går på bio, ett romantiskt datum i en restaurang eller bara en kvälls promenad längs strandpromenaden.

röd

Vill du sticka ut på festen på bekostnad av färger? Sätt på klänningen utan axelremmen i rött. Det betonar med fördel din sexualitet och extravagans.

Turkos och Mynt

En mild mynt eller turkos kommer att tillföra en snygghet av friskhet till bilden.

grå

Den grå färg som väver och rik på utseende kommer att göra det ännu mer ädelt och intressant.

Vad du ska bära

När du väljer tillbehör för en klänning utan axelrem behöver du inte överbelasta bilden med några stora stora halsband. Välj bara ett elegant halsband eller armband. Perfekt så passande halsband.

Om du vill visuellt förlänga nacken, bära långa hängen.

Skor är naturligtvis mest lämpade för firande - klackar. Om det här är en variant av vardagskläder, kan du shod och sandaler på en sten eller sandaler på en platt kurs.

På svalare dagar eller på kvällen, förutom en strapless klänning, kan du välja en lämplig bolero eller kappa. För firandet kan du kombinera den här stilen med klänningar med långa handskar och en pälskatt.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer