Klä stilar och modeller

A-line klänning - elegant conciseness

A-line klänning - elegant conciseness

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Vem är lämplig?
 2. Egenskaper och fördelar med A-formad klänning
 3. lacy
 4. längd
 5. Populära färger
 6. Vad ska man ha på sig?
 7. Användbara tips

A-line - en stil av klänning, en särskiljande egenskap som är passformen på bodice och enhetlig expansion nedåt. Siluetten liknar bokstaven "A", så att stilen och fått ett sådant namn.

Klänningens A-form silhuett är det bästa alternativet för alla typer av figurer, eftersom det positivt betonar alla dess fördelar. Trots den uppenbara enkelheten har i över 60 år varit den mest populära i klädkammaren hos kvinnor. Christian Dior öppnade A-linjeklänningarna tack vare några förändringar i trapezoidans klänning. A-linjeklänningen präglas av praktiska och mångsidiga egenskaper.

Vem är lämplig?

Klänningar med en A-formad silhuett är perfekta för alla tjejer, oavsett kroppstyp och höjd. Linjerna i den klassiska skärningen döljer helt och hållet alla brister i figuren och framhäver dess fördelar.

A-line klänning är perfekt för fulla tjejer. På grund av den smidiga övergången av modellens bredd från axlarna till låren, låter denna klänning dig gömma alla extra pund, betona benens skönhet och göra siffran proportionell. Klänningen är naturligtvis populär bland smala tjejer.

Kvinnor med låg storlek i en sådan klänning kommer att se smalare ut, och långa tjejer, tvärtom, i denna klänning kommer att se snyggare och mer sofistikerad ut.

Om flickan är tunn och inte har fantastiska former, kommer en A-line outfit att bidra till att visuellt ge mer volym och göra henne förförisk och charmig. Till exempel, om en tjej har smala höfter, då kommer en trapezformad klipp av klänningen att hjälpa till att korrigera denna fel. Och om en kvinna vill dölja problemområdena i midjan och höfterna, så skära kjolen fullständigt klara av den här uppgiften.

Klädstil A-linjen hjälper till att dölja alla brister i midjan. Korrekt utvalt klänning kan bäras även utan bälte, men midjan kommer fortfarande att bevaras. Klänningar i denna stil väljs ofta av gravida kvinnor, eftersom den trapezformiga formen gör att du kan dölja den avrundade magen och betona alla fördelar med figuren.

Egenskaper och fördelar med A-formad klänning

Egenskapen hos denna snitt är att bodice passar på bröstet, vilket betonar sin skönhet och kanten gradvis expanderar neråt. På så sätt kan du gömma olika sorters brister, till exempel i höfterna eller midjan.

Mycket ofta har modellerna av dessa klänningar inte band eller ärmar: ärmlös modeller med nakna axlar råder. Vissa varianter av denna stil har en öppen rygg eller "amerikansk" armhål. Kjolen i den här klänningen kan dessutom dekoreras med ett tåg, ruffles, frill, crinoline eller drape används ofta. Klänning A-silhuett hjälper till att skapa en mystisk bild, du kommer att känna dig som en riktig prinsessa.

lacy

Snygga klänningar med A-silhuett på grund av skapandet av ett mildt och romantiskt utseende är mycket populära bland unga tjejer. I denna outfit ser varje kvinna ut feminin, charmig och elegant.

En knipsklänning med en A-formad silhuett behöver vanligtvis inte smycken, även om bilden kan dekoreras med halsband eller armband. Det är nödvändigt att hålla sig till regeln, enligt vilken för en rik tyg och en raffinerad stil är det värt att plocka upp enkla smycken.

Ofta väljer tjejer en A-line spets på bröllopet, för i det ser de ut som riktiga drottningar. Snörning är ett dyrt material som ser elegant och luftigt ut, det ger bilden ljushet.Lyxig spets kombinerar perfekt med den lätta passformen i A-line-stilen. Det kan dekorera hela klänningen eller dess individuella element, till exempel en full kjol eller korsett.

längd

Långt till golvet

A-line långa klänningar är det perfekta valet för en fest. I den här klänningen kommer varje kvinna att känna sig bekväm och bekväm. Det kommer att bidra till att skapa en mild romantisk bild. För en lång klänning kan du använda olika tyger, börjar med lätt chiffong och slutar med bomull eller tunga jeans.

midi

A-linjeklänningen har ofta en midi-längd, eftersom den är universell och passar nästan alla tjejer. Endast det är nödvändigt att ta hänsyn till att en tjej med låg kroppslängd i en klänning med knälängd visuellt kommer att förkorta sin silhuett. Midiets längd ger klänningens elegans och kompaktitet.

kort

Idag är korta A-line klänningar trendiga, även om många tjejer föredrar långa klänningar. Även fulla tjejer kan bära en kort klänning, eftersom klänningslipan hjälper till att dölja extra centimeter i midjan och höfterna.

Med ärmar

A-linjeklänningen ser enkelt ut, för att skapa en ljus bild är det värt att dessutom använda tillbehör eller elegant trim. Till exempel kommer närvaron av en lång ärm att hjälpa till att dölja fulla händer, de kan snöras eller tillverkas av tjockt tyg. Smarta tjejer kan bära A-line klänningar med långa ärmar eller i form av en ficklampa.

Populära färger

svart

Svart färg ser elegant, lyxig och mystisk ut. Många tjejer lägger på en A-line klänning i denna färg för en fest eller en formell händelse för att dölja de extra punden och se sexig ut.

Vissa kvinnor tror att outfiten i svart ser ut som sorglig och ointressant, men det här kan lätt korrigeras med hjälp av välvalda tillbehör eller originalfärger. Till exempel kan en bild bli mer intressant med hjälp av ett lyxigt sjal eller en originalband av band.

vit

Vit färg är alltid förknippad med renhet, romantik och ömhet. Om du vill se romantisk, så kommer en klänning i vit färg att skapa en mild look. Många tror att vit ger några extra pund, men A-siluettklänningen hjälper till att gömma alla problemområden, så du kan säkert välja en outfit i denna färg.

När du väljer en kvällsklänning som är värt att uppmärksamma mållinjen, kommer du alltid att vara centrum för uppmärksamhet. Vit klänning kan dekoreras med glänsande detaljer, använd skimrande tyger, spetsar, paljetter eller ädelstenar.

röd

Röda klänningar är ofta förknippade med en passionerad kvinna. A-siluettklänningen i rött gör varje tjej till den verkliga drottningen på kvällen, kommer att locka mänens entusiastiska utseende.

För att göra bilden mer uthållig kan du använda trimning med flänsar eller fläckar. På det sättet ser du ljusa och eleganta ut.

Vad ska man ha på sig?

För att skapa en oförglömlig bild är det värt att uppmärksamma valet av tillbehör. För en monokrom klänning med en midi längd kan du fokusera på smycken. Till exempel kan en romantisk bild komplettera ett massivt armband, hängsmycke eller pärlor. För en lång klänning blir en tunn kedja med ett litet hängsmycke, såväl som eleganta armband eller en ring en bra lösning. En pärla passar A-line klänningen, det kommer att ge ömhet och romantik till bilden. När du väljer en väska, kan du välja en väska eller en ljust elegant kopplingsväska.

A-linjeklänningen ser bra ut i tandem med ballettskor eller höga stövlar. I denna kombination kommer varje kvinna att se självsäker och fashionabel ut. Skor med en jämn höjd i vilken höjd som helst kommer att ge en bild av förtroende, men designarna rekommenderar inte att bära bultar med denna stil av klänning.

När du väljer en färglösning ska skor avvisas från färgen på klänningen eller väljas för att matcha tonen i sin finish. Till exempel, om klänningen är dekorerad med guld ruffles, så kommer bilden perfekt kompletteras med gyllene tonskor.

På svalare dagar brukar tjejer ofta strumpor eller pantyhose under en klänning. De borde helst vara köttfärgade, speciellt om du plockar upp dem under en klänning med nakna axlar.

Ibland försöker tjejer att skapa ett spel av kontraster, då kan svarta tights användas med en ljuskledd klänning, eller du kan välja strumpor i någon ljus färg. Om vi ​​pratar om ytterkläder, matchar den här klädstilen perfekt en bolero, en cardigan, en kort kappa med doft eller en kappad cape. Experimentälskare kan bära en läderjacka.

Användbara tips

 • När du väljer tillbehör för en klänning med en A-silhuett, bör du vara mycket försiktig med att skapa ett harmoniskt utseende. Gör inte för många accenter.
 • Var uppmärksam på valet av färger. Till exempel kan du använda kontrastspelet. Det klassiska alternativet är en kombination av vitt och svart. Den beige nyans ser bra ut med brunt eller rött. Gråton kan kombineras med en lila eller blå nyans.
kommentarer
 1. Jeanne
  19.02.2016

  Mycket eleganta och eleganta modeller. Jag gillar inte klänningar "i obtyag" - förlorat mysterium Och en sådan semitrisk klänning är vad du behöver!

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer