Klä stilar och modeller

Klänning med frans - ursprungliga anteckningar i bilden

Klänning med frans - ursprungliga anteckningar i bilden

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Populära modeller
 3. Aftonklänningar
 4. Balsal för dans
 5. Chicago stil
 6. Populära färger
 7. Vad ska man ha på sig?

Fring är ett mycket märkligt inslag av kläddekoration, eftersom det var väldigt populärt under 20-talet av förra seklet. Den används i dekoration av kläder i stil med land, boho eller estetik. Idag använder kända modeformgivare det som en inredning för snygga, ljusa och sofistikerade klänningar.

Fringe hjälper till med att ge passion till bilden, modet och ofattbar frihet. Men ger också ofta tjejer chic, sofistikering och aristokrati.

funktioner

Idag kan fransarna skapas från något material, har olika längder och färger. Designers använder läder, mocka, siden och bomull, samt tyger av extra struktur när de skapar en elegant och spektakulär frans. Dessa roliga strängar kan vara ett separat inslag i klänningen eller dekorera halsen, kragen, kanten eller ärmen på klänningen.

Frans på klänningar kan presenteras i form av raffinerade tofsar eller tunna retikulum.

Populära modeller

 • Korta klänningar presenteras i stil med "Latina", kännetecknas av att de är dekorerade med fransar längs hela längden. Om du vill kan du göra vilken klänning du än är på, det är nog att sy fyra eller fem rader snörre på en enkel klänning med tunna remmar.
 • Klänningar med fransar på kanten ser väldigt vackert och attraktivt ut, speciellt om trådarna har en längd på ca 40 centimeter. Idag är ponoklänning med frans i mode, eftersom det ger flickan kvinnlighet, bräcklighet och tunna rep gör bilden lätt och energisk.
 • Klänningar där endast en kjol eller kroppsdel ​​är dekorerad med en frans. Den här klänningen är lämplig för tjejer med ofullkomliga proportioner, eftersom kanten kan du ge den önskade volymen eller sträcka hela silhuetten. Så korta trådar används för att skapa volym, och med en lång frans kan du visuellt göra en form slankare.
 • Stickade klänningar eller stickade kläder är också ofta dekorerade med fransar. Handstickning gör att du kan göra en kant av samma tråd som en stickad sak.
 • En klänning av tunna band av tyg med en frans ser väldigt intressant ut. Den oregelbundna formen på ränderna hjälper till att ge volymen på rätt ställen.
 • Country-style klänningar är ofta dekorerad med en frans, nämligen halsen, kragen och ärmarna. Fransen, som ligger vid lederna av den flared kjolen, ser spektakulärt och snyggt ut.

Aftonklänningar

Kvälls- och cocktailklänningar, dekorerade med fransar, ser spektakulära och lyxiga ut. Ser bra sundress på tunna remmar eller med en ärm längd på tre fjärdedelar.

Fringe är ett självförsörjande element i den kvinnliga garderoben. Hon kan dekorera även en strikt outfit, ge den romantik och originalitet.

Idag går många fashionabla kvinnor till fester i kantade klänningar, som inte bara dekorerar bilden, men ger den ljushet, elegans och attraktionskraft.

Aftonklänning kan dekoreras med både lång och kort frans, enfärgad eller mångfärgad.

Balsal för dans

Fading klänningar med kort längd på lite märkbara band, dekorerad med fransar, tillhör latino stil. I denna outfit kommer varje tjej alltid att vara i centrum av dansgolvet utan att nödvändigtvis kunna dansa.

Ofta är kappkedjan trimmad med en frans i midjan, vilket gör det möjligt att betona sin sofistikering. Handskar dekorerade med fransar är perfekta för ägare av långa, tunna händer.

Tunna rep i halsområdet kommer säkert att locka uppmärksamhet hos andra.Men framförallt dansflickor föredrar klänningar med fransar längs kanten.

Chicago stil

Denna säsong har många fashionabla kvinnor i sin garderob en klänning i stil med Chicago, som är en älskad klassiker och ser väldigt imponerande ut.

Funktioner aftonklänning i denna stil:

 • Längden på cocktailklänningen kan variera från knä till fotled. Om du behöver återskapa atmosfären från 1900-talet, kan du välja ett outfit med en djärvare längd.
 • Den karakteristiska låga midjan, även om du inte kan följa denna regel, eftersom de naturliga proportionerna uppskattas. För tjugotalet av det tjugonde århundradet fokuserade de vanligtvis inte på midjan eller använde en diskret version till mitten av låren, sedan efter ett decennium började de styras av den vanliga kvinnliga silhuetten när man synade klänningar.
 • Det mest populära tyget är satin, men silke-, chiffong- och sammetklänningar är också vanliga. Frans, rhinestones och pärlor, paljetter och glitter används för att dekorera en klänning i Chicago stil.

Klänningens höjdpunkt är en snitt på skytten, som perfekt beskriver kvinnans silhuett. Denna snitt är sällsynt idag, främst använd i skräddarsydda kvällsklänningar till partier som ägs till trettiotalet.

 • Outfitsna kännetecknas av en djup snitt på ryggen och en tätt passande silhuett, som gradvis expanderar nedåt från lårlinjen.
 • Den perfekta siffran för en klänning i Chicago stil är en sofistikerad silhuett med eleganta linjer och breda axlar.

Populära färger

Varje modekvinna kan hämta en klänning av all favoritfärg, trots att alla designers erbjuder kläder med ett fransar av olika färgscheman. Klassiska alternativ är svart, vit och grå.

För älskare av ljusa färger passar klänning skarlet, ljusgrönt, rött eller blått. Handskar bör väljas för att matcha dekorationen.

I år är de mest populära färgerna för cocktailklänningar med fransar klassiska vita eller svarta, lyxiga gyllene, och även sexiga skarr eller röda.

Vid val av färger är det nödvändigt att välja alla element i bilden så att de harmoniskt kompletterar varandra. Så en coral klänning med silver trim kombineras perfekt med en silverfärgad koppling.

Vad ska man ha på sig?

En elegant klänning med frans för att skapa ett oöverträffat utseende kan kompletteras med en utsökt handväska, sofistikerade handskar, en original hatt och fashionabla skor. Huvudregeln som ska följas är att alla element måste vara i samma färgschema.

En liten hatt eller en hatt med en bred rand kommer att vara ett utmärkt komplement till bilden. En originallösning för att dekorera huvudet kommer att vara ett band dekorerat med fjädrar, blommor och glitter. När du väljer en handväska är att stanna på påsen-kuvertet. För att dekorera nacken kan du välja en lyxig päls boa, pärlor eller en ljus båge. En mycket populär prydnad är ett långt halsband - ofta gjord av pärlor, som är knutna.

Det är också nödvändigt att komma ihåg handskar, eftersom de i trettiotalet var en obligatorisk egenskap. Velvet eller silkehandskar är ett utmärkt val.

För en klänning i stil med latinska skor med klackar är väl lämpade. Cowboy stövlar kommer att se bra ut med en fransad country outfit.

För att skapa en kvälls look, långa örhängen, liksom eleganta kedjor kommer att vara en bra tandem till den kantade klänningen.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer