Klä stilar och modeller

Flared klänningar - för en romantisk look

Flared klänningar - för en romantisk look

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Vem är lämplig?
 2. mode
 3. stickat
 4. Varianter av flared kjolar
 5. Flared ärmar
 6. Efter säsong
 7. längd
 8. Vad ska man ha på sig?
 9. Bälte eller bälte
 10. skor
 11. tillbehör

Den inte alltid passande siluetten är lämplig och passar mestadels tjejer med en perfekt figur. Om du vill dölja några av bristerna i din figur, se feminin och romantisk ut och triv dig, då blir en fläckad klänning den perfekta lösningen.

Ledande designers i världen jobbar ständigt på sådana samlingar, eftersom det här alternativet är relevant i vår tid.

Vem är lämplig?

 • För flickor med smala höfter är en flared klänning en riktig hitta. Flaren bildar vågor som flyter runt figuren och lägger lite volym i höfterna, vilket gör figuren mer attraktiv.
 • Ägare av A-typ kropp borde bo på en flared klänning under knä längd. I denna utföringsform kommer höftens fullhet att justeras, och benen visas i det bästa ljuset.
 • Kvinnor med T-typ ska välja valda klänningar av tjocka tyger som håller sin form. Klänningen hjälper dig att visuellt lägga volymen på höfterna och skapa en timglasliknande figur.
 • Låga tjejer bör vara försiktiga med att välja en sådan klänning, eftersom stilen kan vara lite full och göra silhuetten tung.
 • Kvinnor med typ O ska inte välja klänningar med fläck från midjan, eftersom frånvaron av en midja endast kommer att betonas. Välj klänningar, flared från bröstet.

mode

Hög midja

Denna stil är i stor efterfrågan bland tjejer som har en icke idealisk figur, eftersom det distraherar uppmärksamhet från problemområden, och hjälper också till att dölja magen.

Modeller från dyra material ser väldigt vackert ut, de ger bilden högtidlighet, sofistikering och charm. Under bröstkorgen kan du pinnea brosch eller trimma dem med band, det här tillvägagångssättet gör att du kan uppmärksamma bröstområdet.

Flare från midjan

Flared klänning från midjan är en klassisk version, som var populär på 50-talet och 60-talet av förra seklet. Huvudfokus ligger på midjan. För att betona det ännu mer kan du dessutom använda ett elegant bälte. Klänningen i denna stil kan ha olika längder: under knäet, mini eller maxi. Golvmodeller används för retrostil.

Om du är ägare till en smal eller medium midja och smala höfter, är denna stil skapad för dig. Tack vare den klassiska klippan ligger klänningen på figuren.

Men det är värt att komma ihåg att den tätt passande livstycket i en tandem med en full kjol kan visuellt göra dina höfter större. Men med denna luftvävnad kommer det att klara sig, det skapar en mindre viktningseffekt.

Blossade från bröstet

Denna stil används ofta för att skapa en bild i Empire-stilen. Långa klänningar i golvet betonar armarna och axlarnas skönhet, och modeller med minlängd kommer att locka uppmärksamhet på vackra och smala ben. För att uppmärksamma bröstet har många modeller en topp i kontrasterande färger.

A-line klänningar är en av trapetsalternativen. Klänningens täta övre del bekräftar det frodiga bröstet, sedan tyget från armhålorna expanderar smidigt nedåt, så tjejerna kan slöja alla brister i figuren. Klänningar med bröstkorg har en lös passform, så de sys ofta av chiffong.

Flare från höfterna

Tack vare denna snitt kan du betona en platt mage och perfekt skinkor, så bara kvinnor med en perfekt siffra har råd med denna stil.

Utrustad

För att skapa en affärsstil kan du välja en monterad klänning med en flared kjol och slutna axlar. Monterad klänning rekommenderas inte för kvinnor med typen "äpple".

Denna stil passar perfekt för kontorsstil eller för varje dag. Klädda klänningar gjorda av snäva stickor av mini eller midi längd är mycket populära. En diskret grå färg är lämplig för att skapa en företagsbild, men om du vill se snygg och ljus, så kommer ett blommigtryck att skapa en riktig känsla.

stickat

Stickad flared kjol hjälper också gömma siffra brister, gör silhuetten smalare. Klänningar med perforering eller guipure med effekten av en stickad sak ser original ut. Denna modell kombinerar framgångsrikt komfort och skönhet.

Stickad flared klänning köps ofta för vardagligt slitage sen på höst och vinter, eftersom det hjälper till att värma upp på kalla dagar. Stickade klänningar används också för sommarsäsongen, de kännetecknas av mjukhet och ser väldigt original ut. En spektakulär lösning - kombinationen av stickade element och en kanotröja.

Flared klänningar är ofta med ärmar, längden och stilen som kan vara absolut någon. Långa ärmar i tjockt tyg kompletterar de varma vinterklänningarna, och sommarmodeller har ärmar av lätta material eller är helt frånvarande.

Varianter av flared kjolar

Valet av stilen på den nedre delen av den flared klänningen är stor nog: lång i golvet, midi, kort och av de mest olika formerna. I vilket fall som helst lägger flaren en signifikant mängd ljushet och femininitet i bilden.

 • Solkjolar och halv sol, som har det enklaste klippet, är perfekta för tjejer med smala midjor och frodiga höfter.
 • Smala tjejer passar också kjolen med montering eller veck i midjan.
 • Trapeze kjol är universell, lämplig för olika typer av former. Tunna flickor ger de nödvändiga volymerna och gör henne mer feminin. Och damer med frodiga höfter borde föredra en kjol, lite löst i höfterna. Mer lönsamt kommer att se matt material med ett litet mönster.
 • Årets kjol, som är en kombination av en blyertskjol och en flared kjol, täcker höfterna och flakade i botten. Hon ser alltid förförisk ut när som helst. Lyxalternativ för kvällsslitage.
 • I tvåskiktsklänningar kan en penna kjol från ett mer tätt, tygformat håll komplementeras med en flared övre kjol.
 • Många av flared kjolar inkluderar en pläterad kjol, en charmig bellliknande kjol, flirty flounce och en frill längst ner på kjolen, som alltid är aktuell på kvällen och vardagligt slitage.

Flared ärmar

Beroende på stilen kan flamma ärmarna ha olika längder. De är en av de viktigaste delarna av klänningen.

Långa ärmar finns oftast i klänningar gjorda av ljust chiffon, de kan vara gjorda av spets, guipure eller annat genomskinligt tyg.

Vissa designers erbjuder originella modeller av klänningar, där ärmarna är asymmetriska: på en arm finns en ärm, och den andra är helt bar.

Ärmen "bat" är väldigt populär, eftersom det ger ljushet och ljushet tillsammans med den. Ett annat alternativ på den flared typen är "flutter", som faller ner och skapar lyxiga skyttlar. Tack vare denna outfit kommer det att bli elegantare.

Efter säsong

sommar

För sommaren föredrar många tjejer korta klänningar, eftersom de tillåter dig att visa skönheten i garvade ben. Klänningen i bomull eller chintz gör att du kan uthärda värmen perfekt. En mycket populär modell är en klänning med en öppen rygg på remmarna eller utan dem.

Klänningen kan dekoreras med ett tryck i form av en remsa eller i en bur, men det är värt att komma ihåg att klassiska modeller präglas av elegans och enkelhet.

Vår och höst

Våra klänningar blossade sydda av tunna naturtyger, och för en kall höst skulle det bästa alternativet vara en tät stickning. Det är värt att uppmärksamma färgschemat. Du bör inte använda bara diskreta färger, eftersom ljusa färger hjälper till att dekorera en regnig dag och höja dina andar.

vinter

Modeller för den kalla årstiden är vanligtvis gjorda av tjocka stickade kläder, men du kan ofta hitta stickade kläder.

På vintern kan du bära inte bara midi längd klänningar, men också långa. Preference bör ges alternativ med långa ärmar och utan öppen hals. Kom ihåg att klänningen ska vara gjord av naturligt tyg, för att det bara hjälper till att värma upp i kylan.

längd

lång

Klänningar med maximal längd är alltid populära vid speciella evenemang.

Om du vill se lyxig och rik, bör du vara uppmärksam på den flared klädningen i golvet. Det kommer att bidra till att förlänga siluetten, för att placera de viktigaste accenterna vid skapandet av bilden och visuellt korrigera figuren.

midi

Midi-längd flared kjol klänningar är en bra lösning för en fest eller semi-formell händelse. En atlas, chiffong eller silke är perfekt för denna outfit.

Midi-length klänningar är lämpliga för vardagen. De hjälper till att betona benens skönhet, liksom dölja siffra, så du kommer att känna dig bekväm.

kort

Om din garderob har en svart kort klänning med en bred kjol, så kan du vara säker på att vid vilken fest du alltid kommer att vara centrum för uppmärksamhet. En elegant kort klänning är perfekt för att skapa en klassisk eller retro look.

För slanka tjejer är en outfit av kort längd med ett passande corsage eller öppen rygg och en full kjol lämplig.

Vad ska man ha på sig?

Modellerna flared klänningar perfekt kombinerat med jackor, boleros, jackor eller cardigans. Outfits med långa ärmar kombineras härligt med pälsvästar. Skönheten hos en anpassad klänning med en flared kjol är perfekt accentuerad av en kort jacka. Vid val av ytterkläder är det värt att överväga en stil med klänning och möte.

Om du vill skapa en bild i retrostil, kan A-siluettklänningen kompletteras med en original frisyr med en båge, skor med en stabil häl och en påse med stilen av dessa tider.

Bälte eller bälte

Bälte, bälte är en populär detalj till den flared klänningen, speciellt för smala modeller. Det låter dig betona den perfekta midjan och fungerar som en av accenterna för att skapa en oöverträffad bild.

skor

Valet av skomodell beror inte bara på klänningens stil, men också på dess längd. Så, för en kort klänning kan du välja snygga sandaler eller skor med låga hälar, men en högklacka gör din bild smalare.

Ofta väljs bekväma sandaler eller eleganta skor med klackar för flareda klänningar, men ballettplattor kan också bäras i vardagen.

En ljus sjal på nacken, som kommer att ge nya färger, blir ett snyggt tillägg till bilden. Om outfiten har en förkortad ärm, så under botten kan du bära en blus eller en turtleneck.

tillbehör

Graciösa tillbehör hjälper till att dekorera bilden, göra den ljusare och elegantare, men du bör vara försiktig när du väljer dem, eftersom de skiljer sig beroende på stilen hos flared dresses:

 • För en klänning, utfläckad från axeln, är det värt att plocka upp smycken som hjälper till att göra din silhuett längre. Till exempel, långa örhängen eller halsband med ett intressant hänge i längsgående form.
 • Klänning, flared från bröstet, som ofta väljs för att skapa en bild i Empire-stilen, kan bäras av både korta och långa halsband eller halsband. Massiva örhängen uppmärksammar nacken. När du väljer skor är det värt att köpa bara ljus och elegant.Till exempel, för att skapa en grekisk stil kan du bära sandaler av guld eller silverfärg. Glöm inte att korta klänningar alltid behöver eleganta skor, eftersom dina ben i ett brett outfit kommer att vara centrum för uppmärksamhet.

Det mest populära tillbehöret till flared modeller är halsdukar eller halsdukar, men du kan ersätta dem med en påskruvad krage. Perfekt komplement till bilden av långsträckta handskar.

En riktig kvinna, som lyssnat på modetrender, kan välja stilar som betonar hennes dygder och motsvarar hennes stil. Och som komplement till bilden av tillbehör kan du alltid visa god smak!

kommentarer
 1. Alexander
  19.02.2016

  Detta är min favoritstil! För rektangeltypen är dessa klänningar bara perfekta.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer