Klä stilar och modeller

Hur man väljer en brudklänning?

Hur man väljer en brudklänning?

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Urvalsregler
 2. längd
 3. mode
 4. För gravida kvinnor
 5. För fullt
 6. färg
 7. tillbehör
 8. frisyr
 9. Sminka upp

I varje flickas liv finns samma man med vilken hon är redo att knyta knuten. Det händer ofta att de nygifta beslutar att göra en ed för de högre krafterna och gå till kyrkan för att gifta sig. Vad borde vara en bröllopsklänning och hur man väljer den rätt?

Urvalsregler

Om du bestämmer dig för ett bröllop, bör du vara uppmärksam på vissa regler för att välja en brudklänning:

 • För bröllopsceremonin kommer inte att passa outfit, alltför nakna armar, axlar, rygg, ben och bröst. Klänningen måste vara stängd eller kompletterad med en bolero.
 • Detsamma gäller längden - det borde vara under knäna. Du kan inte bära en bröllops kort och snygg klänning.
 • Det är inte nödvändigt att välja en klänning med snygg dekoration. Delikat broderi, pärlpärlor eller draperi kommer bara att vara rätt.
 • En satin, chiffong, guipure eller något annat tyg är lämplig för tyg, men du bör vara uppmärksam på outfiten att se naturligt och enkelt ut.
 • En ergonomisk modell för bröllopet kommer att vara en klänning med en rak eller något flared snitt.
 • Tåget är ett element i Katolics bröllopskläder, så det är inte helt lämpligt för ortodoxa kyrkor.
 • Huvudet måste täckas med en hatt.
 • Moderering i kläder fortsätter i en obetydlig smink och blygsamma men bekväma skor.

längd

Många är vana vid att anta att det bästa alternativet för ett bröllop är längden på maxi. Vacker, högtidlig, blygsam. Längden på golvet är givetvis alltid relevant, men kyrkan förbjuder inte klänningar av medellängd, så länge knäna är stängda.

En lång klänning av spets eller satin kommer att se graciös, elegant och helt enkelt superb. Du kan lägga till en mjuk slöja eller en spetsar på huvudet och axlarna.

Speciellt populära är att förvandla klänningar, där kjolen kan förändras form eller lossna. Bland dem kan du hitta en modell av lämplig stil för bröllopet och för den högtidliga händelsen. En avtagbar kjol kommer att lösa problemet med längd om du är en älskare av korta klänningar.

mode

Klänningar i prinsessans stil och året är mycket sällan valt för bröllopet. Man tror att det inte är en fluffig kjol som gör att du kan visa brudens blygsamhet. Ändå har modetrender påverkat brudklänningsmönster. Det är tillåtet att välja en klänning med ärmar och hals i genomskinligt tyg.

Med ärmar

En bröllopsklänning kan tillverkas med olika former av ärmar: ficklampa, rak, slinkig, lång eller kort.

Tenderness och femininitet blåser från klänningar med långa ärmar. Det bästa alternativet skulle vara en klänning med spetsar och ärmar samt modeller från satin.

Om ditt val är på en modell med kort ärm, så till sidan bör du lägga till handskar som matchar färg och material.

stängt

Enligt kyrkans kanoner skulle en klänning som täcker armar, axlar, bröst och ben vara idealisk för ett bröllop. Klänningar av den stängda stilen kommer att vara lämpliga för blygsamma och seriösa tjejer som vill se perfekt ut. Och ärmarna och läpparna av guipure spädar allvaret.

lacy

Bröllopsklänningar tillverkade av spets och guipure betonar flickans skörhet och ömhet. En sådan bröllopsklänning kommer att bli raffinerad och rik.

En annan fördel är att på grund av materialets lyx behöver utrustningen inga speciella dekorationer och tillägg. Klänningen kan sys av öppningsdukar eller dekoreras av dem.

enkel

Klänningens enkelhet och skönhet utan onödiga krusiduller betonar brudens oskuld, ger henne ömhet och femininitet. Denna outfit blir den mest optimala för bröllopsceremonin. En enkel satinklänning med blötslöja blir det mest vinnande alternativet.

För gravida kvinnor

Om bröllopet kommer att inträffa under graviditeten, bör du noggrant välja siluetten. Under de första månaderna av graviditeten skulle det bästa alternativet vara en A-line outfit eller en grekisk klänning med hög midja som kommer att gömma magen.

Eftersom den vita klänningen enligt religiös dogma endast kan bäras av en jungfru, bör flickor i position välja en klänning med andra ljusa färger.

För fullt

Det är nödvändigt att närma sig valet av modell med omsorg, med beaktande av funktioner i en konstitution. En universell grekisk silhuett kommer att gömma nästan alla brister i buken, och A-silhuetten outfit kommer visuellt att korrigera brister i höfterna.

Om du har en klart definierad midja, prova en sjöjungfru siluettklänning.

Dress-trapeze döljer breda höfter och visuellt gör axlarna bredare.

färg

Förutom den traditionella vita färgen är kläderna av ljusa och känsliga toner också perfekta för bröllopet: rosa, grädde beige, mjölkaktig, grön, blå.

Ogiltig för bröllopsklänningar med mörka färger.

Den vita klänningen är den traditionella lösningen för bröllopet, så det här utrustningen kommer aldrig att förlora. Förutom vitets symbolik går det också bra med brudens solbränna. Så om du lyckades gå till havet eller i ett solarium före bröllopet, skulle en vit outfit se bra ut på en bronshud.

tillbehör

skor

Var noga med att uppmärksamma de skor där du kommer att stå hela bröllopsceremonin. Hon borde vara blygsam och bekväm på låga klackar, för över huvudet kommer du att hålla en krona.

Det är inte nödvändigt att tillgripa att välja skor med ljusa och iögonfallande detaljer, eftersom de kanske inte passar in i en enkel bild.

huvudbonad

Du kan använda ett slöja, ett genomskinligt sjal eller en kapp på huvudet, samt en hatt som huvudbonad vid bröllopet. Också modern lösning kommer att vara en slöjahuvud av spets eller stal.

Du kan komplettera bilden med hjälp av andra tillbehör, till exempel med hjälp av handskar av någon längd, armband av naturliga blommor eller en kapp på axlarna.

Brudklänningens svårighetsgrad och enkelhet innebär att de omfattar axlar och armar, men det betyder inte att klänningen ska stängas dövligt. Välj en spets bolero, ett sjal eller en långsträckt slöja till din klänning och du behöver inte överge öppna modeller.

frisyr

Frisyren ska också vara enkel så att den inte förstör mycket under huvudbonaden som du kommer att täcka på ditt huvud. Om frisyren kompletteras med en slöja, behöver du inte täcka huvudet dessutom - det viktigaste är att slöjan täcker toppen av huvudet.

Mycket snyggt, se färska blommor i håret och som dekorationer.

Sminka upp

I den moderna världen kan du inte göra utan smink, därför måste du gå till kyrkan med en måttlig och enkel smink. Lätt naturlig smink är bäst, men du bör inte måla dina läppar, eftersom du måste kyssa ikonen och korsfästet.

Och det bästa alternativet skulle klargöra denna fråga med prästen.

Bröllop är en mycket ansvarsfull händelse och det viktigaste beslutet i ungdomarnas liv. Det är därför det är värt att ta det med all allvar och i alla frågor - smink, klänningslängd, tillbehör, hattar, etc. - kontakta den heliga fadern som ska genomföra denna ceremoni.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer