Klä stilar och modeller

Klänning med klocka kjol - romantik i allt

Klänning med klocka kjol - romantik i allt

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. funktioner
 2. Lite historia
 3. Vem är lämplig?
 4. Med ärmar
 5. längd
 6. Tips för att välja
 7. Vad ska man ha på sig?

Kvinnoklädsel innehåller säkert klänningar, presenterade i olika stilar. En av de mest attraktiva, romantiska och feminina kan kallas en klänning, vars kjol ligner en klocka. Kvinnor bär sådana outfits i mer än ett århundrade, och vi kommer nu att få reda på varför de är efterfrågade av modekvinnor idag.

funktioner

Klänningar, vars höjdpunkt är klockskärmen, är mycket bekväm och praktisk. De har traditionellt slanky topp och flared down kjol. I denna stil kan du se affärs- och kvällsklänningar.

De vanligaste sommarmodellerna med en klocka kjol. Deras användning ger tröst i värmen, eftersom den nedre delen av sådana klänningar inte rör på benen. Men vinterversioner av klänningar i denna stil är inte heller ovanliga.

För att sya kläder av denna typ, använd material som har en ganska stel textur. Detta kan vara ull, linne, läder, bomull eller andra liknande tyger. En känsla av botten av klänningar med en klocka är utbyggnaden utan draperier och vikningar, så att utskrifter på sådana kläder ser attraktiva ut och inte slår ut.

Lite historia

De första klänningarna, vars kjol liknade en inverterad klocka, började bäras på 1700-talet. Under dem var fluffiga crinoline kjolar, så outfiten var voluminös och attraktiv. Sådana klänningar för högtidliga tillfällen skapades med långa tåg.

Med tiden började längden på klänningar med en klocka skjuta, och den snäva lacing och tight corset är en sak av det förflutna. Dagens kläder av denna stil är fasthållna i sin form, och deras skära är väldigt lakonisk. Dessutom är dessa klänningar väldigt populära bland tjejer som vill skapa en romantisk och feminin bild.

Vem är lämplig?

Den största fördelen med klänningarna i denna stil är möjligheten att gömma flickans höfter, så att dessa kläder ser bra ut på skönheter med för smala höfter och på kvinnor vars höfter har en betydande mängd.

 • Om flickans figur liknar en päron, med hjälp av en klockskärm kommer den mest volymdel av den att vara dold.
 • För de kvinnor vars axlar är ganska breda (figuren liknar bokstaven T), kommer utrustningen av denna stil att lägga till volymen längst ner, vilket gör silhuetten mer proportionell.
 • När det gäller tjejer med "timglas" siffra, rekommenderas de inte att bära en klocka med en kjol, för i en sådan klänning kommer deras vackra proportioner att döljas.

Med ärmar

Klänningar, vars kjol ligner en klocka, kan vara med remmar, liksom med långa eller korta ärmar. Om klädmodellen är festlig och elegant kan dess övre del representeras av en korsett och ärmarna saknas.

längd

kort

Kostymer av denna stil med mini kjol brukar köpas för sommarsäsongen. Bäst av allt i en kort klänning med en klocka kjol ser tunna tjejer som har smala ben. Ultrashortklänningar bör dock undvikas, eftersom de kan visuellt expandera höfterna.

midi

Klänningar av denna stil med knälängd rekommenderas för både tunna tjejer och vackra kvinnor med frodiga höfter. Modeller med en genomsnittlig längd är mycket populära, där midjan är lite överskattad.

lång

Klänningar med klocka på golvet är praktiska och bekväma. Vanligtvis är det sommar kostymer gjorda av naturliga lätta tyger. Oftast presenteras de i ett ljust intervall. Det är intressant att se och klädja, där övre delen är monotont och den långa kjolen är färgstark (och vice versa).

Tips för att välja

Om du väljer längden på klänningen med en klocka, bör du överväga utseendet på flickans ben. Ju slankare och mer attraktiva de blir, desto kortare klänning kan du köpa. När det gäller klippet, utvärdera först överkroppen på din kropp. Om nacken kan kallas snygg och dina händer är vackra, kan du säkert välja ett klädsel med en djup rund, triangulär eller fyrkantig halsringning. Om din byst är liten, titta på modellerna som har en ljus topp och har en dekorativ trim i halsen.

Färgen på denna klänning är vald enligt personliga preferenser. För sommarklänningar är de mest populära ljusa eller ljusa färger. I en vit klänning med klocka är en tjej frisk och ung. Röda klänningar som liknar djärva och extravaganta skönheter, och i en svart klänning av denna stil kommer flickan att se mystiskt och strikt ut.

Vad ska man ha på sig?

För en klänning med en kjolklocka kan du bära skårda jackor och jackor, samt monterade blazers. Med en kvällsmodell av denna klänning ser bra bolero med långa ärmar. Samtidigt, om färgerna på klänningen är varierade, bör tillsatsen vara monofonisk.

En handväska väljs utöver denna stil i enlighet med syftet - om det är en affärs klänning passar en rymlig avslappnad väska till den, och en elegant koppling ska väljas för den eleganta klänningen.

tillbehör

En överdriven mängd smycken till klänningen med en klocka kjol är onödig. Outfit och så ser festligt och ljust ut. Ett litet halsband eller långa pärlor, liksom medelstora örhängen, räcker.

Med liknande klänningar kan du bära ett läderbälte i färgen på klänningen. Om bältet har en kontrasterande nyans kommer det att bidra till att markera midjan.

skor

När du väljer skor som matchar denna stil, överväga även syftet med klänningen:

 • Om det här är en modell av affärsstil, kommer skor med medelhår att gå bra med det.
 • Om du har en aftonklänning med klocka, kan du bära stilett.
 • Det är tillåtet att bära sandaler eller ballettflakor för den här typen av klänning där du ska åka på ett datum eller en promenad.
 • För varma modeller kommer höga stövlar av klassisk stil att passa bra.
Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer