Klä stilar och modeller

Klä rak silhuett - för fans av klassisk och minimalism

Klä rak silhuett - för fans av klassisk och minimalism

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. funktioner
 2. Vem är lämplig?
 3. Stilar och modeller
 4. längd
 5. Är det komplett?
 6. Vad ska man ha på sig?

Klänningen, som är formad som en rektangel, är en av de mest eftertraktade klänningarna i fashionistas garderob. Liknande klänningar till smak och de som älskar klassiska kläder och fans av minimalism. Men innan du köper en sådan klänning själv är det värt att räkna ut vad lockar kläderna i sådan stil, vem de går och vad de brukar ha på sig.

funktioner

Rak klänning är ett universellt ämne för kvinnors garderob, eftersom det betonar kvinnans femininitet och är lämplig för alla tillfällen. En sådan attraktiv och elegant modell kan köpas istället för den klassiska mantelklänningen.

För tillverkning av raka klänningar används en mängd olika tyger. Till exempel, för att sy sommar modeller väljer luft och lätta material, för vinterkläder - kostym tyg, ull, gabardine eller stickade kläder. Chiffon, spets, brokad, satin, siden och liknande dyra tyger är utvalda för att skapa aftonklänningar av denna stil.

Färgvariationer av raka klänningar är också mycket olika. Modellerna är dekorerade med ritningar, broderade element, paljetter, pärlor, spetsinsatser och annan inredning. Bland sommarklänningar är direkta klänningar med djurmotiv eller blommigtryck mycket populära.

Vem är lämplig?

En sådan stil passar en kvinna av vilken höjd som helst - båda långa (i det här fallet kommer han att betona en tunn figur) och lågt (en sådan klänning kommer visuellt att lägga till några centimeter). Men vad gäller typen av figur i en rak klänning har sina egna krav. Bäst av allt ser den här typen av klänning på tjejer vars figur ser ut som en timglas eller en rektangel. I det andra fallet betonas midjan oftast med en tunn rem.

Flickor med en figur som liknar en inverterad triangel, ett äpple eller en päron, det är inte värt att bära en rak siluettklänning. Denna stil kommer att ytterligare betona breda axlar, fulla höfter eller närvaron av buken. Om du verkligen vill välja en rak klänning, bör du leta efter en modell med mörka vertikala sidoväggar.

Stilar och modeller

Traditionellt har en klänning av denna snitt en kvadratisk eller rund hals och har en ärm i olika längder. Samtidigt är moderna modeller mer varierade. Stickade raka klänningar tillhör den sportiga stilen och passande modeller av dämpade färger - till kontoret. Vissa klänningar har en rak silhuett asymmetrisk ben eller trim med flounces. En intressant variation av den raka raka klänningen kan kallas skarpa axlar.

Med ärmar

Många raka klänningar har en ärm som kan vara lång eller kort. Samtidigt kan muffens färg vara i linje med klänningen själv eller kontrast. Intressant utseende och modeller med en ärm.

ärmlös

Du kan träffa raka klänningar på remmarna och en axel. Dessutom finns det modeller av "rör", i vilka remmarna saknas. Långa raka klänningar kan också ha ett amerikanskt armhål.

längd

Långt till golvet

Sådana klänningar av direktklipp är oftast utvalda för en festlig händelse, eftersom denna stil har förmågan att visuellt sträcka siluetten och lägga till kvinnans nåd och slimhet.

midi

Rak klänning med knälängd väljs ofta för att skapa en affärsruta. I en sådan klänning ser en kvinna elegant ut, så den här klänningen passar bra med klädkoden. I det här fallet är svart, marinblå, brun eller grå klänningar mest efterfrågade.Inredningen för sådana modeller används till ett minimum, till exempel kan det bara vara en vit spetskrage.

kort

En rak miniklänning kommer att vara ett bra val för en årsdag, fest eller företagsevenemang. Med en sådan klänning ser ljusa smycken, en hårnål och en liten handväska bra ut.

Är det komplett?

Flickor med mycket stora höfter eller stora mage raka klänningar rekommenderas att undvika. Men med en liten fullständighet är sådana outfits ganska lämpliga i garderoben, speciellt om man väljer en modell med vertikalt tryck eller med inlägg av mörk färg på sidorna.

Dessutom kan användandet av färgaccenter distrahera uppmärksamhet från problemområden, till exempel välja en modell med ljusa färger i bröstområdet eller köp en klänning där färgkombinationer skapar effekten av låg midja.

Vad ska man ha på sig?

 • Efter att ha lagt en klänning av en direkt silhuett med en jacka, får du elegant och elegant ensemble. Särskilt ofta är denna kombination vald för modeller som bärs på kontoret.
 • Under en kort rak klänning kan du bära täta svarta eller kroppsliga ströjor som inte har något mönster.
 • Ett bra komplement till den direkta klänningen kan kallas en halsduk.

tillbehör

Det är viktigt att välja tillbehör som ser harmoniskt ut i ett generellt ensemble för en klänning med rak klippning. Den vanligaste varianten av smycken till en sådan kombination kallas hängande örhängen och ett volymetriskt halsband. En intressant ljus prydnad av en direkt blygsam klänning kommer att vara en blomma på en axel eller ett massivt halsband. Om ärmarna på klänningen förkortas, kommer ett armband att vara den lämpliga dekorationen.

När det gäller den lämpliga väskan, plocka sedan upp en liten kopplingspåse för kvällen bredvid det raka snittet och en resväska väska som matchar produkten passar kontors stilklänningen. Även med en kort rak klänning kan du bära en rektangulär volymväska.

skor

 • De bästa skorna för en kvälls rak klänning är studs.
 • Strik kontors klänning rakskuren slitna med båtar.
 • En kort rak klänning av tjockt tyg ser bra ut med höga stövlar, som har tjocka klackar eller plattformar.
 • Sandaler eller fotkängor kan bäras till en rak klänning med ett ljust tryck.
Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer