Klä stilar och modeller

Klänningar i 2019 (98 bilder) - Nya föremål och trender

Klänningar i 2019 (98 bilder) - Nya föremål och trender

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. mode
 2. Nuvarande trender och innovationer
 3. Vårsäsong
 4. Säsong "höst-vinter"
 5. Tips för att välja

Att välja en klänning är en avgörande uppgift som en kvinna kommer att uppfylla med lätthet, med tanke på egenskaperna hos inte bara hennes yttre egenskaper, utan även de inre. Och om en kvinna följer mode och förstår hennes humör, så blir bilden perfekt. Så, låt oss prata om de moderna klänningarna under den aktuella säsongen.

mode

En mängd olika stilar av klänningar konsekvent från säsong till säsong. Grunden för många idéer var det senaste årets trender. Romantik och femininitet är också populära nu, visar sig i öppna axlar, V-necklines och betoning på höfter. Retrostilen i modern tolkning, liksom den ganska extravaganta kombinationen av "klänning och byxor" har inte förlorat sin relevans.

Talar om de mest populära stilar av klänningar kan följande markeras:

 • trapeze klänning;
 • bandeau klänning;
 • klänning skjorta;
 • mantelklänning;
 • klädskydd
 • dragkedja

Dock kan någon av ovanstående stilar ha otaliga variationer på grund av de viktigaste särdrag som råder under den här säsongen, såsom:

 • okomplicerad skärning;
 • inga ärmar och nakna axlar;
 • grunt V-formad eller rund halsringning;
 • midi och maxi kjolar av olika stilar: från raka, monterade eller flakade till botten;
 • veck, drapering och lagring.

Denna säsong erbjuder den vackra hälften av mänskligheten både konstanta klassiker och fina idéer för damerna, vilket dikteras av de ökande trenderna.

Nuvarande trender och innovationer

En detaljerad bekantskap med klänningens samlingar gör att vi kan notera en tendens till måttlighet och rimlighet i detalj, men samtidigt ser utrustningen inte fräsch och monotont ut. Denna effekt uppnås genom en kombination av texturer av olika densitet och färger, samt längden och formen på lagren av material som används.

Särskilt viktig roll som spelas i den här säsongens inredning: fläckar, rufsar och bågar samt olika tillbehör. Fet och ovanligt utseende klänningar med skärningar och skår av varierande grad av öppenhet, som ligger på vissa delar av produkterna.

Den här säsongen på toppen av midi-längden, vilket innebär att klänningen ska vara närvarande i varje vacker persons garderob, oavsett ålder, kroppsfunktioner och yrke.

Sådana trender kommer att särskiljas av mode för klänningar i år. Det är dags att ta reda på vilka kläder som föredras under vårsommar- och hösten-vintersäsongerna.

Vårsäsong

Vårsommar är alltid en triumf av fantasi, uppvaknande och energi. Och modebranschen, som ingen annan, återspeglar stämningen i den här tiden av året, omvandlar kvinnors mode till en riktig extravaganza.

Talar om de dominerande stilerna av varma årstids klänningar kan följande framhävas:

 • bandeau klänning;
 • mallet klänning;
 • Smoky dress;
 • med en full kjol, årets stil eller med tåg;
 • med asymmetrisk ridning;
 • klänningar av en enkel klippning;
 • klä i pyjamastil;
 • långa klänningar.

Den här säsongen representerar inte bara enkelhet av skära och minst detaljer, men också en kompetent kombination av olika trender. Av denna anledning kommer varje dam lätt att hitta sin perfekta klänning.

färg

Färgschemat i den varma säsongen är fylld med naturliga nyanser av grönska, mogen frukt och havs spray. Bland designfavoriterna var också: vit, rosa och strålande grön. Och kombinationen av blå, vita och röda färger från år till år är fortfarande en win-win fashionabel kombination.

Bland pastellfärgerna i trenden med blått och rosa, både i kombination och separat.Bottenlösa blå, glödande röd, orange och gul, koppar med tegel och vin eller lila med en blandning av rosa är också aktuella. Ofta använder designers tekniken att degradera och färgblock för sina skapelser.

tryck

På vår- och sommarsäsongen är blommotiv alltid relevanta. Under det aktuella året är dessa främst volymprints i form av blommor eller kronblad. Men det finns också miniatyr smycken. Sjöfartstema har länge vunnit tillbaka "en plats under solen" i samlingar under heta årstider, därför är det fortfarande relevant varje år.

Inskriptioner, en cell, en bred remsa eller olika geometriska former med en tendens till abstraktion finns också i kollektionerna av vårens sommarsäsong.

dekoration

Temat för inredning under vårsäsongen öppnas väldigt mycket. Tillsammans med de redan nämnda tredimensionella bågarna används rufs och rufs som dekoration för klänningar, fransar, flänsar, veck och draperier också i stor utsträckning. Och enkelt, när det gäller skär, omvandlar modellerna handgjort broderi, volymetriska applikationer, stenar, färgglada pärlor, metallbeslag och till och med strutsfjädrar.

material

Jag blev positivt överraskad av den här säsongen med olika tyger, texturer och deras otroliga kombinationer. Beundra silkesmodellerna med sin lätthet och femininitet. Klänningar med flerskiktiga kjolar skapas av en kombination av nylon, tulle, organza eller chiffong.

Fatin, slöja och krans i ensemblet med täta kontrastmaterial ser spektakulärt och ovanligt ut. Spetsväv idag upptar en speciell plats i designverkstäder. Hennes förmåga att dekorera kvinnors klänning är mycket uppskattad. Den här säsongen slår designern spetsen och gör den mer tät och stängd.

Denim och bomullstyg används i stor utsträckning för avslappnade klädmönster den här säsongen. Färskhet och originalitet denna säsong tog modeller av klänningar gjorda av mesh eller perforerade tyger.

Säsong "höst-vinter"

Mode under hösten-vintersäsongen är alltid mer begränsad och allvarlig. Klänningen är fortfarande en viktig del av designsamlingar och finns i klädkammaren hos de flesta kvinnor. Men det blir mer stängt, mysigt och är utformat för att inte bara dekorera ägaren, men också om det behövs för att skydda det mot vädret av vädret.

Under den kalla årstiden är följande klänningar relevanta:

 • mantelklänning;
 • tröja klänning;
 • A-line klänning;
 • klä i stil med "New Bow";
 • klänning med basque;
 • klä sig med asymmetri.

Klänningar med medel- och maxi-längd steg säkert över hösten-vintersäsongen. Många modeller har betoning på ärmarna tack vare deras speciella snitt: fluffiga eller flared, raka eller ärmar-lyktor. Kompanjoner av vissa modeller är capes-capes och loopar. Öppna axlar och rygg, skär på kjolar och draperi är fortfarande i drift.

färg

Färgpaletten på den kalla årstiden innehåller klassiska svarta, vita och röda färger, tjock vinröd, blå och blå med en fin grön. Tekniken för övergång av rika färger till intensiva ädla toner är utbredd.

tryck

Tryck i form av inskriptioner, etniska element och 3D-grafik pryda klänningar för mer universella ändamål. Kvällsmodellerna är konstgjorda med blommönster, inklusive på transparent tyg.

dekoration

Klänningar för speciella tillfällen är dekorerad med redan kända fransar, fjädrar, guldbroderi eller trimmad med fluffig päls. Everyday outfit kan åtföljas av vit krage trim. Patchwork teknik hjälper till att göra en klänning av en enkel stil till en otroligt snygg sak. Traditionella flätor och flöjder, plätering och drapering står inte heller åt sidan.

material

Modeller från den här säsongens vardag är gjorda av tjockt stickat och viskos. Klänningar gjorda av mocka, ull, kashmir, naturlig sammet och tweed - ett bra alternativ för en cool tid på året. Äkta läder, som huvudmaterialet eller extra material, kommer att ge klänningen en orolig, men mycket attraktiv karaktär.

Klänningar gjorda av lyxiga material skapas för kvällsutseende, vars yta efterliknar ädla metaller eller har en skimrande effekt. Snörning, brokad, silke och satin, som tidigare, är älskade av både skapare av klänningar och de som bär dessa klänningar.

Tips för att välja

Oavsett mästerverk som hon skapar, borde varje kvinna komma ihåg att någon modig sak bör betona, inte korsa sin individualitet. Ovillkorlig efterlevnad av mode kan beröva en person av rätten att välja och få dig att glömma dina egna preferenser i kläder.

Detta kommer inte hända om du följer ett antal specifika regler. Detta gäller speciellt för kvinnors klänningar. Outfit passar perfekt om en kvinna väljer honom, med hänsyn till hennes typ av figur och kroppsfunktioner. Klänningen ska inte stå i konflikt med ålder, temperament och övergripande stil på kvinnan.

Fritidsklänningar väljs ut efter säsong och väderlek. Platsen, anledningen och hur kvinnan tänker spendera tid i sin klänning, spelar också en viktig roll i hennes val. Förutom beundran av andra är personlig komfort också viktig. Om en kvinna i en klänning känner sig tvungen och osäker, kommer den inte att undkomma andras ögon. Som ett resultat av sådant fysiskt obehag kommer en kvinna säkert att känna sig obekväma.

Idag är modevärlden oändligt olika, så varje kvinna kommer att hitta en lösning när hon väljer sin klänning. Det viktigaste är att komma ihåg att det i det ska vara primärt vackert, inte modernt.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer