Klä stilar och modeller

Bandeau klänning - förförisk bild

Bandeau klänning - förförisk bild

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Vem är lämplig?
 3. arter
 4. längd
 5. Tips för att välja
 6. Vad ska man ha på sig?

funktioner

Bando - det här är en av de mest populära modellerna av klänningar. Denna klänning är helt enkelt gjord för fester, eftersom den är väldigt vacker, sexig och det hindrar inte alls rörelse, så att du kan ha roligt hela natten.

Benklänningens namn kommer från det franska ordet, som översätts som "bandage". Faktum är att denna modell har en viss likhet med en halsduk knuten över bröstet. Bando - ganska frank outfit. Det passar inte bara figuren utan lämnar också axlarna och décolletéområdet. Det karakteristiska elementet i gängklänningen är den styva lådan utan axelband och ärmar. Kjolen kan vara både smal och ganska lös, men den är nästan alltid kort - inte över mitten av knäet.

Vem är lämplig?

Smala tjejer ser i dessa klänningar bara fantastiskt, oavsett höjd. Men ägarna av magnifika former bör inte kringgå denna outfit sida, du behöver bara skickligt hantera funktionerna i gänget. Stramt passande klädesplagg verkar på principen om en korsett, något som stryker magen. Samtidigt ser det upphöjda korsetterade bröstet sig väldigt lyxigt ut.

Ägare av frodiga höfter bör välja en gängklänning med en lös kjol. De med höfter och midja är ungefär lika, det är bättre att föredra klänningar med voluminösa kjolar, till exempel stilen "tulpan". Om du har plumpa axlar och armar, rekommenderas att du lägger en tunn tippet eller bolero över klänningen.

arter

 • Klassisk bandeau klänning är en klänning med en tight, kort kjol, öppnar nacken, axlarna och övre bröstet.
 • Bandeau klänning med remmar - Det här är en modern modifikation av denna stil. Eftersom klädseln är ständig och inte behöver ytterligare "förstärkning", utför remmen här en rent dekorativ funktion.
 • Klänning bandeau med en fluffig kjol - En annan modifiering av denna klänning. De smalare kjolarna ersätts av mer voluminösa alternativ: en veckad kjol, en klocka, en tutu, etc.
 • Klä bandeau med basky Idag är en av de mest populära modellerna. Baska ser bra ut på mager klänningar, vilket ger figuren en förförisk, feminin form.

längd

En bandeau klänning är en party outfit, så traditionellt är det ganska kort. Men moderna designers fortsätter att ändra denna stil, skapa fler och fler nya gängmodeller med kjolar av olika längder.

lång

En långklänning är ett alternativ för blygsamma tjejer som föredrar att visa en sak: antingen ben eller décolleté. Sannt, trots den långa kjolen ser inte sådana klänningar väldigt strikta ut, eftersom de vanligtvis har en ganska hög slits. Ett långt gäng kan vara både en kvällsklänning för speciella tillfällen och en lätt sommarklänning som sparar från värmen.

midi

Bandeau-klänning med medellängd ser väldigt elegant ut. Enkla modeller av semisilhouette, gjord i ett fasthållet färgschema kan även transporteras till kontoret (även om du fortfarande måste lägga en jacka över klänningen för att inte gnista på jobbet med nakna axlar). Att gå till teatern, att öppna en utställning eller till en restaurang, skulle vara så användbart.

mini

Flickorna är mycket förtjust i korta klänningar, eftersom de låter dig visa alla dina attraktiva figurer. Modeller med mini-kjolar är ganska franka, så de borde bara bäras för informella händelser.Vi rekommenderar de som är trötta på klassiska cocktailklänningar för att vara uppmärksam på gänget med en asymmetrisk kjol (kortare framför, längre bakom) samt att byta klänningar med avtagbar toppkedja.

Tips för att välja

 • En klänning ska endast köpas om du är säker på att du kommer att känna dig bekväm att sätta upp bara axlar på displayen. Om du tycker att den här delen av kroppen inte är perfekt, eller helt enkelt inte gillar att öppna den, är det bättre att vägra att köpa denna modell (eller välj en lämplig jacka eller bolero för den).
 • Dress-bando kan vara ett bra alternativ till en sundress. Om du vill ta med en ny ström till din sommarklädgård, se till att du tittar på den här modellen. Välj klänningar med en lös bodice och en lös kjol. Tyget från vilket outfiten sys måste vara tunt och ljust. På sommaren är det bättre att bära klänningar av ljusa och ljusa färger. I denna outfit ser du bra ut på stranden eller går runt i staden.

Vad ska man ha på sig?

Bandeau klänning är en mycket effektiv klädsel. Det är väldigt vackert i sig, därför behöver det inte ytterligare underhåll. Om det är kallt ute kan du lägga på en jacka eller en elegant kofta över klänningen. I det här fallet skulle en näsduk vara lämplig, men det måste tas bort tillsammans med ytterkläder. Strumpbyxor för klänning ska väljas så tunt som möjligt, köttljus, men tjocka mörka strumpbyxor bör undvikas. Om klädmodellen är enkel nog kommer det att gå bra med mönstrade ströjor eller strumpor. Lång sommarklänning med öppna axlar kan bäras med en breddhårig hatt och solglasögon.

tillbehör

Trots det faktum att gängklänningen är mycket självförsörjande, kan den inte bli bortskämd med en mängd olika dekorationer. Vilka tillbehör att välja beror på klädstilen.

Med en lång kvällsklänning smycken kommer att se vackra: örhängen och halsband av stenar. Smycken i form av stora hängande örhängen och flera lager armband kommer att vara lämpliga för en gäng cocktail klänning. Sommartycken kan kombineras med ljusa smycken: långa pärlor, ovanliga örhängen och ett stort antal "Gypsy" armband. Glöm inte heller på hårpynt: ursprungliga hårnålar, huvudband, huvudband etc. När allt är allt, är det viktigt att skapa en harmonisk bild.

skor

Bando är en otroligt vacker klänning som effektivt lyfter fram figuren. Liksom alla andra liknande kläder, frågar han självklart sina skor med klackar. Trots allt lägger man på skor med en häl, flickan omvandlar omedelbart: hennes hållning blir mer graciös och hennes gång blir mjukare.

Bando ser bäst ut med eleganta skor - skor eller sandaler. Höga skor och stövlar är dåligt kombinerade med en öppen topp, så det är bättre att vägra sådana skor. Sommarklänningar med lång kjol kan bäras med skor på en platt sål eller på en plattform. Sandaler-gladiatorer eller ballettlägenheter ser bra ut med denna modell.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer