Klä stilar och modeller

Plisserad klänning: Låt oss prata om fashionabla veck

Plisserad klänning: Låt oss prata om fashionabla veck

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. Egenskaper klänningar pläterade
 2. Vem är lämplig?
 3. Skillnad av en korrugering från plisse
 4. tyger
 5. längd
 6. Populära färger
 7. Marilyn Monroe Pläterad Klänning
 8. Vad ska man ha på sig?
 9. skor
 10. tillbehör

Pläterad - är ett fantastiskt sätt att ge ett lyxigt utseende till tyger och kläder. Lyx och femininitet ger pläterade klänningar som någon kvinna kan bära, betonar hennes skönhet.

Egenskaper klänningar pläterade

Den överflöd av veck är ett svårt element i bilden, därför brukar den vanligtvis användas enligt följande:

 • Klänningens botten är en pläterad kjol. Hjälper till att flytta accenter ner, det är möjligt för en klänning av vilken längd som helst med låg eller hög midja. Det späds ut med andra detaljer i bilden, vilket ger en känsla av femininitet och elegans.
 • Plisserad detalj: på ärmarna döljer händerna fylld, i klänningens topp - ökar bröstets volym visuellt Det bidrar till att skapa en elegant bild, lägger till bohemisk chic tack vare spridningen av tyget i ärmarna. Leder en titt från breda höfter. Bilden är elegant och intressant.
 • Pleating hela klänningens längd - utsökt och festligt alternativ Han är ofta slagen med brist på ärmar, en lakonisk krage och vackra tillbehör. Kläder av denna snitt används för firande, så de måste väljas mycket noggrant. Men denna trend förlorar inte sin relevans för flera årstider.

Klänningar av tunna material gör att du kan skapa flera olika modeller av olika texturer. Användningen av flerskikts genomskinliga och flytande tyger kombineras perfekt med pläterad.

Vem är lämplig?

Pläterat tyg har intressanta egenskaper. Detta gör att du kan drapa det och skapa volym och i närvaro av frodiga former - dölja dem skickligt. Pleating till ansiktet av alla, är det viktigt att välja rätt längd och placera accenter.

Fold lägger till volym, så de går till smala tjejer, skapar en ljushet, ger en öm och romantisk bild. Med skicklig presentation kan plätering dölja sin fullhet, betona kvinnlighet, lägga till sofistikerad elegans.

Höga tjejer kan försöka på långa pläterade klänningar, veck på kjolen kommer att dölja fluffiga lår, i problematiska fall kan du flytta tonvikten till övre delen. Detta gäller för figuren "päron": en draperad kroppsdel ​​eller ärmar kommer att skapa rätt proportioner. Fluffy pläterade kjolar distraherar från breda axlar. Helt korta tjejer måste vara försiktiga med denna texturstruktur, de kommer att hjälpas av färgaccenter, veck längs hela längden på klänningen eller användningen av stora plana veck som maskerar volymen.

Skillnad av en korrugering från plisse

Korrugering och veckad - Ett sätt att öka volymen till slutprodukten genom att lägga på tyget på ett visst sätt. Plisserad ena sidan är längre, den andra är kortare. Oavsett viktenas riktning och placering kommer vikens bredd att vara större än höljet. Korrugering gjord för att göra med samma storlek och för vikten och för vikningen. Därför, i ett avsnitt liknar det ett dragspel, vilket är gjord för en pappersfläkt.

På grund av detta är det mer lämpligt att byta bredd av korrugerade tyger: de har samma, likformiga veck. Med en pläterad blir det svårt att göra detta, eftersom det är svårt att observera kroppens proportioner.

tyger

Det enklaste sättet att ge önskad form till ljusa och tunna tyger som är vackert draperade (satin, chiffongbaser, silke). De används traditionellt för eleganta korrugerade klänningar. Effektivt se pläterat läder, stickat och stickning. Organiska hudtypsstrukturer skapar unika och eleganta utseende.Varmt tyg gör vikar mer avslappnade och kontors.

Pläterad ull ser ädel och dyr, är ett tecken på god ton. Klädesplagg och stickade tyger i vikten - en intressant och farlig mottagning. Det är bättre att gömma det stickade tuggets fullhet eller att dekorera det, men för fulla damer är det bättre att undvika ett så komplicerat spel av stil och material. Men framtida mödrar kan gärna använda korrugeringen och pläteras från hög midja ner i stickade och stickade klänningar.

längd

Klänningens längd bör väljas för ett visst fall, med tanke på höjden. Viktigt blir längden på pläterad, dess relation med andra detaljer. Fullpläterad klänning - utgåva, festlig och elegant. En rak eller monterad klänning med pläterad klädsel är mer mångsidig och passar perfekt in i en affärsmässig atmosfär.

Stylister tror att vikarna borde gömma stora volymer, dölja dem. Ojämna ben kan också täckas med en sådan klänning. Men även det är värt att betona det asymmetriska hemmet i veckan.

Långt till golvet

Klänning för sociala evenemang och mattan vägar kommer att vara särskilt känslig och elegant om den är dekorerad med veck. Det ser bra ut med en öppen rygg, nakna armar, andra decollete-alternativ, med en genomskinlig och flygande finish. Det amerikanska armhålet i en mun kommer att ge förfining och lakonisk svårighetsgrad. En lång klänning i en liten vik - en evig klassiker av skvaller.

midi

Expressiv och farlig klänningslängd. Hon gör figuren aptitretande och feminin, med betoning på höfterna och benen. Om det här är ett problemområde - förläng lite skjutet, flytta korrugeringen till toppen, med betoning på den frodiga trimmen.

Delikat tyg och halsring - prärogativet på kvällsklänningar. Tät materia, diskreta färger och design, klassiska stilar, strikta detaljer kommer att göra modellen till en kontorsversion.

kort

Plisserad mini-klänning är ett utmärkt komplimang till figuren, som påminner om retrostil. Mycket uppmärksamhet ges till kragen. En sådan klänning kommer att se bra på miniatyrflickor med en tunn, tätt figur.

Populära färger

För att inte komplicera modellen, använd vanliga tyger för pläterad. Ritningen används sällan, liten och enkel. Intressant ser du kombinerade klänningar med kontrasterande eller enfärgad finish. Om olika tyger används, ska gamma vara densamma. Stylister som övergångar, effekten av nedbrytning i utförandet av komplexa veck. Ljusa och mättade färger är alltid bra och lockar uppmärksamhet. Delikat pastellnyanser betonar vaniljens humör och romantik.

svart

Svart pläterad klänning är ett mångsidigt alternativ som är lätt att göra både kontor och fest. Korrekta tillbehör hjälper till att designa bilden.

vit

Vit klänning är också lätt att anpassa sig till situationen, såväl som svart. På grund av färgen är det närmare sommaren och eleganta alternativ.

röd

Ljus och mättad färg kommer att betona stilen och göra klänningen i detalj. Perfekt för firandet, men den här klänningen kräver en vacker skärning och en ansvarsfull inställning till alla nyanser.

Marilyn Monroe Pläterad Klänning

Den mest kända och fabulously dyra klänningen i mänsklighetens historia. Detta vita mästerverk gjordes speciellt för Marilyn. Stylister lyckades skapa en kort och enkel klänning. Nu är det den mest populära modellen, som anses vara en klassiker.

Vad ska man ha på sig?

Semester- och sommarklänningar, pläterade, blanda smidigt med etniska och klassiska, skapa en bohemisk outfit, hippie eller casual. De ser bra ut med jackor, cardigans, jackor, läder och denim jackor. Denna topp dämpar vårdslöshet eller betonar klänningens ömhet. Eleganta och kvällsmodeller är krävande: spetsdockor, boleros och cardigans eller päls för säsongen.

skor

För kontor behöver du en klassisk båt, klädhängare, ballettlägenheter. På sommaren ensemblet är lämpliga sandaler, platt och på plattformen, öppna sandaler.Fishnet stövlar kommer att dekorera långa ben med en kort längd av klänning.

Maxi kräver eleganta klackar. Det är viktigt att observera säsongens kvalitet och behålla klänningens stil.

tillbehör

Det är nödvändigt att använda smycken noggrant, de bör inte vara voluminösa och komplexa.

Öppet, tunt, med luftelement och småstenarmband, huvudband och kedjor, smala bälten hjälper till att ge elegans och slutföra bilden.

Plisserad - En utmärkt och uttrycksfull trend som borde vara i din garderob!

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer