Klä stilar och modeller

Klänning A-line - stil av frihet och komfort

Klänning A-line - stil av frihet och komfort

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Vem är lämplig?
 2. funktioner
 3. 60-talet stil
 4. längd
 5. säsong
 6. Ärmtyp
 7. kort
 8. ärmlös
 9. Mest populära färgerna
 10. Är den lämplig för gravida kvinnor?
 11. Är stilen lämplig för full?
 12. Modetrender
 13. Vad ska man ha på sig?
 14. skor
 15. tillbehör

Klädtrapezoid, som uppträdde i 60-70-talet av förra seklet, har återigen blivit populär i våra dagar. Dessa klänningar är älskade av många kvinnor på grund av deras enkla snitt, komfort och praktiska egenskaper i bär. Med allt detta ser det bra på vilken typ av form som helst.

Vem är lämplig?

Dessa underbara klänningar passar nästan alla. Klädseln "trapeze" kan dölja de vanligaste kroppsdefekterna - volymetriska lår, oexpressad midja och framtida mödrar kan dölja sin "intressanta position" under lång tid.

Ägare med små bröst kan alltid välja stilar med bröstfickor, krage "krage" och andra "distraherande" element. Självklart ser smala kvinnor bra ut i en klädtrape, och älskare att visa sina smala ben kommer inte att göra utan korta versioner av denna stil.

Snittet av den trapeziska klänningen kommer medvetet att dölja brister, och fokuserar uppmärksamhet på de charmiga delarna av figuren.

funktioner

Som det geometriska namnet på den här modellen säger sig, är klänningen avsmalnande till maximal längs axellinjen och flakad till botten.

De mest populära tillbehören i den trapeziska klänningen är plåster, broderade utsmyckningar, olika broscher på bröstet.

Med all den klädda trapezoformen på klänningen är det väldigt bekvämt och döljer framgångsrikt kroppsdefekterna i buken och höfterna.

60-talet stil

Den "trapezium" -stil som uppträdde på 60-talet av förra seklet blev glädjande accepterad av alla kvinnor, och det kommer fortfarande inte ut ur fashionistas garderob: den trapesiga siluetten, med sin fängslande enkelhet, är väldigt bekväm i rörelse och behaglig för kroppen.

Om du bestämmer dig för att förvandlas till en romantisk tjej från de avlägsna 60-talet, rekommenderar vi dig att hämta handskar och knyta en halsduk runt halsen. För att slutföra retro-looken kan du kamma håret högt, lägga tonvikten på uttrycksfulla pilar och applicera en expressiv nyans av läppstift på läpparna.

längd

A-line silhuett är charmigt i klänningar av alla slag.

Långt till golvet

Från guipure, satin, silke och velour outfits sys till speciella tillfällen. Golvets längd, snygg passform kompletterad med en djup halsring, öppen rygg eller axlar.

De maxi-långa sommarklänningarna med ett ljust mönster för promenader, strand och semester är elegant slagna.

midi

En väldigt feminin klänning, trapeze neutral nyanser och midi längd kommer att matcha klädkoden för något företag.

Längden till knäet eller lite lägre, i kombination med skor med klackar, ser också positivt ut på fulla damer.

kort

De trapesformiga silhuetternas charm och charm ligger i flitiga korta klänningar på unga graciösa tjejer. Ungdommens charm kommer att betona klänningen av den A-formade siluetten av viktlös chiffong för firande.

I kvällsversionen är mina klänningar av briljant material, såväl som tyger broderade med pärlor och gnistrande paljetter, oöverträffade.

säsong

Trapeze klänningar är populära året runt. Det är bara nödvändigt att välja lämpligt tyg, och det kommer att vara perfekt både från tätt tyg som håller formen och från luftiga och mjukt drapade tyger.

sommar

Sommaren låter dig ge fantasin fri rörelse.Här kan du se trapesklänningar med blommiga och blommiga tryck, geometriska mönster, polka prickar och etniska motiv.

Klädstilarna är på ett oke, med en annan halsringning, med fläckfickor, broderi, med stående krage eller neddragning i retrostil. Du kan välja någon, eftersom de är alla perfekta för en varm sommar.

Vår / höst

I de klassiska vår- och höstmodellerna av trapezisk klänning finns det ofta rundade krage och lappfickor, en långärmad eller 3/4 ärm. Manchetter och krage kan snurras.

Den kreativa kombinationen för lågsäsongen är en dubbelklänning. Detta element kommer att medföra en hälsosam del av coquetry i bilden.

vinter

På kalla vinterdagar, mysiga trapezkade klänningar av tjocka material, stickade tyg, ulltyger eller stickade. Under den sleevelessa modellen kan du alltid bära en turtleneck av en lämplig ton. Och kvällsklänningar sys av lyxig satin eller känslig spets.

Ärmtyp

Laconic modeller av trapeziska klänningar ser lika bra ut både med ärmar av någon längd, och i hans frånvaro.

lång

Lång ärmar döljer framgångsrikt händerna, varma på vintern och spara på sommaren från den brännande solen.

Klädspåren används långärmad rak, fläckig eller avsmalnande till botten av skäret.

3/4

Hylsans längd ¾, rak eller smal i form, kommer att gömma sig från de nysgråda ögonen över hela armen och låta kvinnan visa sin eleganta handled. Denna längd är lämplig i kvällsklänningar och affärskläder.

kort

I ljusa sommarklänningar finns en rad olika typer av korta ärmar - en klassisk vtachnoy, mjukgörande vinkelform av en enda klipphylsa, en bekväm "raglan", en frodig "ficklampa" och mjuka "vingar". Valet är ditt!

ärmlös

En ärmlös trapezarklänning ser alltid utsökt ut. Ett av alternativen - American Armhole, som kommer att betona den vackra formen på dina axlar.

Sys från tjockt tyg, diskret nyanser och knälängd eller något högre, klänningen är lämplig på kontoret utan en strikt klädkod. På vintern går en ärmlös klänning bra med turtlenecks och blusar.

Mest populära färgerna

Universella trapezformade silhuett stilar är relevanta för de mest olika färgerna.

vit

Bländande vit klänning kommer att se aristokratisk, men blygsam och feminin. Denna oskuldsfärg, enligt psykologer, gör att andra vill ta hand om och rädda sig från svårigheter.

Klädspännen i vit utförande kommer att vara lämplig för speciella fall och kommer också att se lätt och elegant ut i vardagen.

Vit färg är bra både i sig och i kontrast till andra färger.

röd

Spektakulär röd färg väcker energi i oss, skapar bilden av en femme fatale. Han är också idag på framgångens höjd i modevärlden. Du kommer inte att gå obemärkt på någon fest.

svart

A-line klänning i svart är mångsidig och elegant. Det är oumbärligt i en affärskvinna.

Klänningen är lätt kombinerad med olika tillbehör, så det kan alltid se nytt ut.

blå

Noble nyanser av blått - färgerna på himlen och oändligheten, gå inte ur mode. Klä upp fräscha djupa blåtoner, kommer att bli fantastiska hela dagen och i alla situationer.

En elegant effekt produceras av en kombination av nyanser av blått olika i mättnad.

Är den lämplig för gravida kvinnor?

Klädfången som inte begränsar rörelser är mycket populär bland framtida mödrar.

Företagskvinnor är fri att bära den här klänningen diskreta färger på kontoret under graviditeten. Trapezarklänningar ser väldigt feminina och eleganta ut och är ett utmärkt val för gravida kvinnor. Glöm inte att en sådan klänning kommer att fungera bra och omedelbart efter födseln.

Är stilen lämplig för full?

Denna snitt är en riktig "trollsticka" för munkarna, vilket hjälper till att balansera proportionerna.

En klänning som sträcker sig från bröstkorgen kommer att gömma buken, bristen på uttalad midja och överskott i höfterna.

Det borde vara föredragna modeller till mitten eller under knäet. Skor eller stövlar med klackar visuellt långsträckt figur. Bredden på klänningens botten ska vara ungefär lika med axelns bredd.

Bildens lätthet kommer att ges av de dolda oönskade volymerna av flera lager sommarkläder och kvällsklänningar.

Modetrender

Varje år erbjuder nya trender mer moderna modeller som förtrollar med sin retro charm. Nya metoder för dekoration och tyger, geometriska tryck, "djur" och "etno" -motiv, applicerade överlagringar på vanligt material, såväl som flounces, ruffles and cuts används. I den nya säsongen relevanta modeller med ärmar av olika former.

Korta klänningar och midi längd, som gör att du kan undvika baggy stil, är nu särskilt populär. Ledande designers använder ljusa färger i sommarmodeller och kombinerar dem med djärva.

Vad ska man ha på sig?

Vid kallt väder kan en mysig turtleneck eller kofta bäras under en ärmlös trapezarklänning. Vi kompletterar bilden med en halsduk, varma tights och höga stövlar eller fotkängor. På kontoret kan en sådan klänning kombineras med en blus av en nyans harmonisk kombinerad med den. Som ytterkläder passar kofta, regnrock eller rock.

skor

Modellen av den trapeziska klänningen är ganska demokratisk för skor, som bara behöver matcha den övergripande stilen. Så, i vardagen, kommer sandaler, balettplattor, höga stövlar och fotkängor att göra. Det bästa alternativet för kvinnor med curvaceous - skor med klackar.

För ett högtidligt tillfälle, komplettera en lyxig outfit med eleganta skor eller sandaler och en koppling.

tillbehör

 • En enkel klänning av en trapezarklädselklänning i kombination med lämpliga tillbehör gör det möjligt att visa god smak, vilket ger ett elegant och attraktivt utseende.
 • På sommaren är det lätt att kombinera det med ljuva kostymsmycken, hattar med bred rand, väskor för att matcha tillägg.
 • Men romantiska klänningar, där det finns spetsdetaljer, behöver inte extra tillbehör.
 • Passa inte alltid på bälten och olika bälten till klädtrap, så du bör avstå från detta tillbehör.
 • För en ganska lakonisk klänning av denna modell är det värt att plocka upp påsar av olika storlekar, men utan en extra tung tung finish.
 • När du skapar en bild av 60-talet, passar handskar och motsvarande smink, stora och runda mörka glasögon, samt en ljus halsduk knuten runt halsen, i trapezarklänningen.
 • Trapezarklänningar har ockuperat sin nisch i modevärlden och förtjänar en plats i varje kvinnas garderob. De hjälper oss att lägga till sofistikering och femininitet till vårt utseende.
kommentarer
 1. Alice
  15.02.2016

  Jag älskar trapezarklänningar. Det är lätt att ändra bilden bara genom att göra ett band runt midjan. De är mycket variabla.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer