Klä stilar och modeller

Skiftklänningar - enkel och elegant på samma gång

Skiftklänningar - enkel och elegant på samma gång

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Vem är lämplig?
 3. Tips för att välja
 4. Vad ska man ha på sig?
 5. tillbehör
 6. skor

Bilden av hjälten Audrey Hepburn från den berömda bilden "Breakfast by Tiffany" 1961, som förekommit framför oss i en klädförskjutning, lämnade inte någon likgiltig, och denna modell av klänningen blev för alltid i modehistoria.

Begreppet skift (skift, förskjutning), som gav namnet på den här stilen, började symbolisera ett växande kultur bland ungdomar, bort från allt som är bekant. Kvinnor, som blivit mer avslappnade, var tvungna att tycka om en klänning, vilket gav dem möjlighet att arbeta bekvämt, att dansa och bara att flytta fritt året runt.

Hängande på axlarna blev en kort sammanhängande, slät klänning en klassiker. Det uppskattade sin nisch i modevärlden, populär och älskad av kvinnor över hela världen.

Mycket bekväm, praktisk klänning idag är en favorit klädsel, både för kontoret och för firandet.

funktioner

Skiftklänning är en kort, fritt flytande klänning med raka linjer, rak eller trapezformad till botten. Denna stil markerar inte midjan och kurvorna i figuren. Snarare som en långsträckt topp når den vanligen en längd över knäet eller mittlåret. Till skillnad från sin ursprungliga version med öppna axlar sys den moderna klädshiftet med alla längder på ärmarna.

Den klassiska versionen av klänningen - med en oval hals eller en båt, kragen typer - en liten "sväng" avrundad eller spetsad i hörnen.

Retro-stil betonar patchfickor eller midja under midjan.

Den lakoniska, fria klippan på klädskiftet gör att du känner dig avslappnad och döljer kroppsdefekterna från nyfikna ögon.

Vem är lämplig?

Den universella klänningen Shift med sin lojalitet gör att du kan se elegant och lugn ut med en annan byggnad: med en pojkaktig eller rektangulär figur på magen och volymena höfterna.

Det är värt att notera att bristen på betoning på midjan kan ge lite fetma mot bilden, därför rekommenderas fria nedskärningar för smulor. Du kan experimentera med en tunn rem eller rem till klänningen. De extra kilorna i midjan skjuter ut fläcken till botten av stilen.

Versionen av klänningen "midi" kommer att vädja till mer mogna kvinnor. Funktionerna i modellen kommer att maskera överskottsvolymer i buken och låren, och den utsökta blygsamma bilden blir glatt diversifierad av färger, tyger och tillbehör som valts ut till din smak.

Och naturligtvis är shiftdress en win-win för långa tjejer med smala ben. De som vill visa en felfri figur kan säkert välja alternativ för en mer formad klänning.

Tips för att välja

Ett av alternativen för Dress-Shift, den här semi-angränsande siluetten.

"Klassiker av genren", i en klänning Shift är en kort längd. Naturligtvis är det värt att beakta åldern, benens form och klänningens syfte. När allt kommer omkring, gör en kvadratskärning, utan flare, klänningen ännu kortare. Om du ändå är fast besluten, och kommer inte att gå till kontoret i den, då kan du klä på en klänning med strama strängar, mörka monofoniska leggings.

Materialet kommer att späda enkelheten i skärningen: rik nyanser, kontrastspelet i detalj, alla typer av utskrifter, mönster, cell och polka punkter.

Vid val av tyg rekommenderas ett välhållet material. Under den varma säsongen hör och bomull är relevant, och på vintern kommer stickade tyg, ull och stickade tyg att värma dem.

Vad ska man ha på sig?

Dress-shift är en värdefull representant för den grundläggande garderoben. Den klassiska versionen av det ärmlös, snygga utseendet i kombination med en turtleneck, stickad tröja.

På kontoret väljer du en längre version av klänningen.

Under klänningen med öppna armar kan du bära en långärmad blus. Vid ett affärsmöte kommer shiftdress också att se ekologisk ut med en jacka.

På sval tid kommer det att vara bekvämt att lägga på över en kofta eller en kort läderjacka.

Som nämnts ovan kan problemet med en älskad, men för kort klänning med frodiga höfter lösas genom att ha tjocka strumpbyxor, leggingar eller snäva byxor.

Tillbehör i form av en scarf, eller betonar midjan på ett elegant band, kommer att diversifiera den diskreta outfiten.

tillbehör

Dress Shift låter dig använda flera iögonfallande smycken: halsband med hänge, massivt armband, flerskikts pärlor.

Den här egenskapen låter kvinnor, med en så blygsam silhuett, alltid se annorlunda ut.

Men missbruka inte det - om en monokromatisk klänning kan spädas med ett ljust halsband, en ring, ett bälte, ska tillbehöret till en färgad klänning kombineras med ett mönster på tyget.

skor

Tja i harmoni med vår modell och lägger på komfortskor med låga sulor, sandaler, stövlar och låga skor, skor med en liten bred häl.

På vintern, en spektakulär kombination av shiftdress med höga stövlar på en platt sål eller med en liten häl, samt stövlar som bärs av snäva strumpbyxor.

I högtidliga tillfällen kommer klädskiftet att bli ett bra företag med högklackade skor.

Dress-shift kommer att tjäna en bra service i varje kvinnas garderob, vilket ger ägaren en unik komfort och samtidigt framhäver den goda smaken och stilen.

kommentarer
 1. Olga
  27.02.2016

  Åh, Audrey Hepburn ... hur fantastiskt hon är ...

 2. Alina
  20.02.2016

  Klädskift universellt - vilken form som helst passar. och tillbehör kan enkelt ändra bilden.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer