Klä stilar och modeller

Bustier klänning - en klassisk förförelse

Bustier klänning - en klassisk förförelse

gå med i diskussionen

 
Innehållet
  1. funktioner
  2. Vem är lämplig?
  3. Populära stilar
  4. längd
  5. Vad ska man ha på sig?
  6. vård

Namnet "bustier" kom till oss från franska. Det härledas från ordet buste, som översätts som "bröstet". Ursprungligen var bustier en typ av underkläder. Det var ett kors mellan en korsett och en modern bh. Hans uppdrag var att sakta ner midjan och stödja bröstet.

Idag är bustieren en strapless styv bh, som främst bärs på öppna kvällsklänningar. Men över tiden har bustier från underkläder migrerat till kategorin vanliga kläder. I allt högre grad kan du hitta bustier toppar och bustier klänningar, som blivit självständiga kläder.

I den här artikeln kommer vi att berätta om bustierklänningarna: om vad de är, vilka passar och vad de kombinerar med.

funktioner

Så, en snyggare klänning är en märklig hybrid av en klänning och en bh. Det kännetecknas av en öppen toppstropplös och ärmar och en bodice i form av koppar.

Den bustierna klänningen har ofta en ganska öppen hals, så det anses med rätta vara en av de sexigaste sakerna i kvinnors garderob. Den kan passa en figur och kan ha en fluffig kjol, men toppen är alltid så öppen som möjligt. All uppmärksamhet är inriktad på axlar, bröst, armar och nacke. Därför måste du vara säker på att detta område ser perfekt ut när du lägger på en liknande klädsel.

Vem är lämplig?

Bustier-klänningen bör behandlas mycket noga: trots det fantastiskt vackra utseendet kan det förstöra bilden om du väljer fel modell. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt halsen och händerna, eftersom klänningen sätter allt på displayen. Om du har väldigt fulla axlar och armar, kan fula hudveck uppsamlas ovanför bodice. I det här fallet är det bättre att vägra en skönare klänning (utgången är att kasta en elegant jacka eller tippad över den).

Lyxiga bröst kan en sådan klänning presentera i det mest fördelaktiga ljuset. Det är dock väldigt viktigt att välja rätt storlek: om bodice är för tätt, kommer det att vara en känsla att bröstet kommer att "hoppa ut" från det.

Bäst av allt, en bustier klänning sitter på tjejer med en timglas och en rektangel typ. Om du tillhör den senare typen rekommenderar vi dig att välja en modell med en full kjol för att göra bilden mer feminin. En full kjol hjälper också till att balansera breda axlar.

Populära stilar

  • Montering. Den repeterande konturen hos en figur ser ovanligt attraktiv ut. Visst, det borde bara bäras om din figur ligger nära idealet.
  • Basques. Idag är klänningar med basker på topp i popularitet. Det här dekorativa elementet ger bilden lite kuvert. Dessutom maskerar baskiska fullheten i midjan.
  • Med en full kjol. Klänningen med en tight topp och en full kjol gör att tjejen ser ut som en graciös blomma. Särskilt bra ser den här stilen på en miniatyr, slanka damer.
  • Med lukt. Klänningar med lukt lika bra sitter på olika typer av figurer, därför kan de säkert bära både pyshechki och tunna personer. Lukten är en obekväm och elegant detalj, som framgångsrikt förlivar bilden.

längd

Klänningen är som regel en kvälls- eller cocktailversion av klänningen. När det gäller honom finns det inga strikta rekommendationer på längden: vad borde vara kjolen bara du bestämmer, baserat på figurens egenskaper och formatet för händelsen.

lång

En bustierklänning med kjol till golvet bör väljas för de mest högtidliga tillfällen.I en sådan klänning skulle det vara lämpligt att visas vid ett bröllop (ensam), en kvällsmottagning eller vid presentationen av priset. Kjolen kan vara fluffig, men bustierna ser elegantare ut med en halvlös eller rak flödande botten.

midi

En snyggare klänning med medellängd passar nästan allt, så det anses vara ett universellt semesteralternativ. Det är bekvämt att flytta in i det, så det är ofta på vilket danser planeras till morgonen. En knälängdsklänning kan ha någon silhuett. Populär modell med kjol, täta höfter, med kjolpaket och kjolblock.

kort

En finare klänning med minikjol är en annan version av "dans" klänningen. På grund av sin uppriktighet är han lämplig uteslutande för informella händelser. En klänning som helt bar armar, axlar, övre delen av bröstet och signifikant öppnar ben, inte alla tjejer vågar ha på sig. Mest av allt är en kort bustierklänning lämplig för ägare av en tätt figur och smala ben.

Vad ska man ha på sig?

underkläder

Under bustierklänningen ska du välja det mest inkomplicerade underkläderna med en slät yta utan spets, broderi och andra dekorationer. Det finns speciella bras för denna outfit, men om bodice är tjock nog kan du utan dem.

kläder

Den bustierna klänningen är en fristående outfit som inte behöver extra detaljer, förutom nödvändiga tillbehör. Men om du är blyg om nakna axlar eller coola inomhus, kan du lägga på en jacka, bolero eller en vacker tipp som matchar klänningens stil.

tillbehör

Att välja smycken och accessoarer för en klänning är det mycket viktigt att sluta i tid, så du vill ha alla de bästa och vackra sakerna för en sådan ovanlig klänning. Till platsen blir en liten handväska på en kedja eller en liten koppling. Om klänningen inte är dekorerad med rik inredning kan handväskan trimmas med spets, pärlor eller rhinestones. För en hårt dekorerad klänning är det bättre att välja något enklare.

En snyggare klänning öppnar halsen, och är ett utmärkt sätt att visa upp dina favorit halsband och hängen. Hennes nåd kan betonas med hjälp av ursprungliga armband. Glöm inte örhängen: det kan vara så korta pinnar och massiva hängen. Real smycken kan ersätta högkvalitativa smycken.

skor

Dress bustier - det här är outfiten som inte kan existera utan ackompanjemang i form av höghäftiga skor. Ju högre hälen är desto mer spektakulär ser du ut. Dock kan skor ersättas av snygga sandaler - din bild kommer inte att förloras från detta. Om du av någon anledning inte kan bära skor med klackar, bära ballettlägen djärvt (men bara välj de som ska dekorera benet och göra det snyggare).

vård

Många moderna material från vilka bustierklänningar är gjorda kräver speciell noggrann vård. För vissa saker finns det ett förbud mot tvätt i tvättmaskinen, spinn eller strykning. Därför är det mycket viktigt att följa instruktionerna på den interna etiketten - annars kan det bli enstaka.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer