Klä stilar och modeller

Klänning-tunika - en snygg och modern bild

Klänning-tunika - en snygg och modern bild

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Lite historia
 3. Vem ska till?
 4. mode
 5. arter
 6. Populära färger
 7. stilar
 8. längd
 9. material
 10. säsong
 11. Bilder på tillfället
 12. Vad ska man ha på sig?
 13. tillbehör
 14. skor

Klänningar stil "tunika" finns ofta i fashionistas garderob. Sådana outfits är bekväma och lämpliga för kvinnor i alla åldrar. Moderna klänningar, tunika representeras av en mängd olika modeller, som skiljer sig både i stil och färg, och tyger som används för sömnad.

funktioner

Jämfört med en kort tunika är klänningen i denna stil mer lång, vilket gör den till en självständig klädsel som inte behöver kompletteras med byxor eller shorts. Även om du vill, är en klädstil tillåten att kombinera med sådana kläder. Denna mångsidighet är den största skillnaden.

Andra funktioner i klänningarna i denna stil är:

 • Gratis skärning.
 • T-formad silhuett.
 • Brist på krage.

Ärmen i en tunika klänning kan saknas eller ha en annan längd. Dessutom har många modeller skär på sidorna.

Lite historia

Tuniker började bäras under tiderna i antikens Rom och Grekland, och det var inte bara kvinnokläder utan också föremål för mäns garderob.

Det var skapat av två stycken rektangulärt tyg som fästes på axlarna med hjälp av spännen. Tyget som används för tuniken kan användas för att bedöma tillståndet hos dess ägare.

Mäns tunika var en produkt av medellängd (till knäna), medan kvinnornas tunika skilde sig i längd till anklarna. Nästan alltid tuniken kompletterades med en rem och en kappa. Lite senare stannade tunikor bara i kvinnoklädnaden. I deras dekoration började man använda stenar och broderier.

Under medeltiden hade bara präster sådana kläder, liksom människor som bor i öst. Från mitten av 20-talet började kvinnor bära tunika igen.

Nu är klänningen i denna stil efterfrågan och visas regelbundet på kattrutterna.

Vem ska till?

Klänningar, tunikor älskar deras mångsidighet, eftersom en sådan outfit passar absolut vilken kvinna som helst, oavsett vilken kropp eller vilken ålder hon är.

Det räcker att välja rätt stil, och varje tjej kommer att kunna betona fördelarna med figuren, och alla brister kommer att döljas.

Denna stil ser särskilt vacker på långa tjejer och kvinnor i medelhöjd. Om flickan är lång, är tuniken till nytta för att betona långa ben. Skönheter med en genomsnittlig tillväxthastighet, denna klänning kan visuellt förlänga benens linje.

Det stora pluset av klädstilen "tunika" är möjligheten att använda en sådan outfit i flickans klädkammare med fullhet. En lös passform hjälper till att distrahera uppmärksamheten från bristerna i midjeområdet. Denna fördel med tuniken är också älskad av framtida mödrar som inte vill fokusera uppmärksamhet på den växande magen i förtid.

mode

Tuniker i klädkammaren av modekvinnor representeras ofta av sådana modeller:

 • Klänningar raka skär med olika längder. En variation av denna modell kan vara en lätt tunika nedåt tunika.
 • Bred strandklänning. Den är gjord av genomskinliga material och slitna på stranden. Om en sådan tunika bärs i staden, måste de kompletteras med jeans eller byxor.
 • Stickad tunika turtleneck. Modellen har en sluten topp och en längd under höfterna.
 • Tunika skjorta. Den här klänningen liknar en herreskjorta, men skiljer sig i större längd.
 • Modell med hög midja. En sådan tunika har ofta en samling under brösten, så den här klänningen är efterfrågan bland mycket tunna tjejer och förväntade mammor.
 • "Die Fledermaus". Detta är sommarversionen av klädstilen, som hjälper till att dölja fylligheten.

arter

Tuniker kan variera:

 • Färglösning. Traditionellt högkvalitativa klänningar, tunikor, men också det finns många modeller med ljusa utskrifter.
 • Längd. Klänningar av sådan stil presenteras av modeller från ultrashort till produkter i ett golv.
 • Halsen. Oftast är halsen i en tunika klänning rund eller V-formad, men det finns också modeller med en fyrkantig halsringning.
 • Inredningen. Förutom ett intressant mönster kan en tunika locka uppmärksamhet med plåstrumpor, snörning, paljetter, broderier och andra element.

Populära färger

De klassiska färgerna där klänningar i denna stil oftast finns är vita, svarta och röda. Blå och turkos tunika är också populära. Produkter i nyanser av dessa färger är relevanta när som helst på året, men för sommarperioden väljer de ofta lätta modeller.

Pastellfärger tenderar också att välja denna stil som kläder på kontoret. Företagskvinnor gillar tunikor i krämig, beige, sandig eller grå färg. Svart outfit av denna stil kan framgångsrikt ersätta klänning på kvällskläder.

stilar

Klänning tunika kan referera till:

 • Affärsstil. Dessa tunikor är koncisa och strikta, med liten eller ingen finish, mestadels beige, grå och svart.
 • Romantisk stil. Sådana tunika klänningar är ofta trimmade med draperier, bågar, ruffles och andra dekorationer.
 • Ethno stil. Egenheten hos sådana tunikor är ett ljust tryck och en ovanlig snitt.
 • Gypsy stil. Sådana tunika klänningar har puffiga ärmar (de samlas ofta med ett elastiskt band) och en bred halsringning.
 • Östlig stil. De karakteristiska skillnaderna i sådana tunikor kan kallas närvaro av ärmar-kimono, stand-up krage och andra delar av asiatiska nationella kläder.
 • Sportstil. Dessa tunikor har ofta långa ärmar och en huva.

längd

Tuniken är mycket varierande. Du kan se både kortmodeller och produkter i golvet, men de vanligaste klänningarna i denna stil skiljer sig åt i knälängden eller något högre (i mitten av höfterna).

Välja klänningens längd, det är nödvändigt att ta hänsyn till särdragen hos benen och kroppen som helhet.

Om en kvinna vill dölja hennes höfts fyllighet eller benens ojämnhet, föredrar långa modeller, och tunna tjejer med smala ben kan bära en tunika utan en minlängd. Tunika mot knäna ser perfekt ut på smala unga damer och skönheter med en magnifik figur.

material

För tillverkning av tunikor användes en mängd olika tyger. Sommarmodeller sysar traditionellt från så lätta material som chiffong och satin. Siden används ofta för kvällsmodeller, och ull, kashmir och stickade kläder är mest efterfrågade på att sy tunika för kallt väder. Att skapa kläder i etnostil, lin och bomull används ofta.

säsong

sommar

Vita tunika klänningar upptar en av de ledande platserna när du väljer sommarkläder.

Även sommartunjetter inkluderar ljusa tunikor med ett geometriskt, abstrakt eller blommigtryck.

Vår / höst

I kallt väder föredrar tjejer tunikor av varma tyger, till exempel stickade mönster som liknar en långsträckt tröja.

vinter

Vid kallt väder är klänningar av ull och stickade kläder i hög efterfrågan. Modellerna av dessa material är ofta mjuka och monokromatiska, och deras längd når under knäna. De kombineras med en jacka eller kofta, samt stövlar med klackar.

Virkade och stickade tunika klänningar

Stickade tunika klänningar som framhäver kvinnornas värdighet är i stor efterfrågan. Som regel ser de ut som en långsträckt tröja.

Varm och mysig andas av sådana saker. Du kan köpa både tunna sommarmodeller och varma under hösten / vinterperioden. Om du vill ha en exklusiv orderhandskriven tunika klänning från needlewomen. Stickade tunikor är bärna på egen hand, och komplett med andra kläder. Absolut måste ha!

Bilder på tillfället

Till kontoret

Lågmälda modeller av klänningar-tunic-limmade färger är ett bra alternativ för en företagsbild. Monotont tunika kombineras framgångsrikt med svarta byxor eller med en penna-kjol i kontrast till färgen.

Ofta är en klädstil i en affärsstil sliten på toppen av en sköldpadda eller blus. Dessutom, för höst-vinterperioden, kombineras kontorsmodellmodeller med klassiska jackor eller kardonger.

En promenad

I en klädstil är det bekvämt att gå runt i staden med vänner och gå på ett datum. På sommaren ska bilden skapas av en genomskinlig tunika och ljusa jeans eller tunna byxor.

Du kan bära stickade tunikor för en promenad på våren eller hösten och kompletterar dem med turtlenecks och leggings. Det är viktigt att välja rätt tillbehör, till exempel ett tunt bälte för att dra uppmärksamheten på midjan och som dekoration - ett hängsmycke på en kedja eller en scarf.

Du kan också bära ljusa tunika klänningar dekorerade med broderi, konstgjorda pärlor, rhinestones eller spetsar. Mycket populär och produkter med ett tryck - både abstrakt och blommigt.

Strandklänning-tunika

Tunika kan kallas en av de bästa alternativen för beachwear. En sådan klänning av genomskinligt tyg bärs av sandaler eller sandaler med en platt sula. Oftast är strandalternativ för tunika klänningar representerade av korta modeller som kan bäras med shorts eller byxor.

För att betona midjeområdet kompletteras strandens tunika med ett tunt bälte eller bälte.

Vad ska man ha på sig?

 • Sommar tunika bärs med capri, pläterad kjol, shorts, breda byxor, samt byxor.
 • Under kallt väder, under en tunika, bär de jeans, tätt strängar, leggings och turtlenecks.

tillbehör

Pärlor eller långa kedjor med intressanta hängen passar väl till tunika klänningar. De bör undvikas endast vid broderi på själva produkten. Klänningen i denna stil kompletteras också med armband och örhängen.

Många tunika kombineras perfekt med bälte eller bälte, speciellt om du vill fokusera på en tunn midja.

Om en tjej har övervikt, borde hon inte bära ett brett bälte tillsammans med en tunika, såväl som ett stort smycke.

skor

Vinter tunika klänningar bärs med läder eller mocka stövlar, som bör ha antingen höga klackar eller en kil. Om du väljer skor med en platt såle under en sådan klänning, kan detta visuellt minska flickans tillväxt.

Men för en kort klänning-tunika sandaler med låga klackar blir ett mycket bra tillägg. Modeller med korta och medellånga längder kombineras underbart med höghåriga skor.

Även en tunika ovanför knätet ser attraktivt ut med laced stövlar. Om du lägger på byxor eller shorts under en tunika, kan skor för en sådan uppsättning presenteras som balettskor eller sabot.

kommentarer
 1. Alena
  21.02.2016

  Jag älskar tunikor! Det är lätt att ändra bilden med dem genom att lägga till andra kläder och tillbehör. Fri cut är den mest mångsidiga, med sådana tunikor finns det något att komma med.

 2. Maria
  21.02.2016

  Jag bär alltid en klädstil. I annat fall kan denna minilängd vid rätt tidpunkt och öppna underkläder för alla att se.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer