Klä stilar och modeller

Höstklänningar - de mest spektakulära bilderna för de kontroversiella årstiderna

Höstklänningar - de mest spektakulära bilderna för de kontroversiella årstiderna

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. längd
 2. Stilar och modeller
 3. För fullt
 4. För gravida kvinnor
 5. vardagliga
 6. För kontor
 7. natt
 8. Wedding
 9. Print
 10. färg
 11. Vad du ska bära

Höst är strikt och ledsen, lekfull och frivolös, som en kvinna i en klänning. Och vilken typ av klänning, och vi måste räkna ut.

längd

lång

För fans av långa klänningar gjorde moderna designers en riktig present - de skapade intressanta modeller i en unik design.

Det ser bra kombination av längd maxi med nacke, flätat material, ljus och spetsväv.

De senaste versionerna av långa klänningar kan kombineras med varma övre element som inte tillåter att skaka på en höstdag.

kort

Korta klänningar ser bra ut i alla klipp. Silhuetten av ägaren i ett rakt snitt kommer att bli ljusare, benen kommer att bli understruken smalhet, och kroppens proportioner kommer att presenteras i rätt form.

För hösten ska du välja korta klänningar från gabardin, främst i ljusa färger, tjockt silkematerial och ull.

I den korta versionen ser modeller med en nacke i form av en båt och en ärm i stil med kimono bra ut.

Stilar och modeller

fall

På hösten kombineras mantelklänningar ofta med turtlenecks eller till och med med lätta chiffongblusar, en båge som kommer att lägga piquancy till ett strikt utseende.

Leta efter höga stövlar med en höstklänning.

frodig

Även på hösten kan du känna dig som en prinsessa. Detta kommer att hjälpa dig frodiga klänningar som bevarar bildens lätthet och siluettens lekfullhet. Lämna en sådan outfit för speciella tillfällen.

Gratis skärning

Gratis silhuetter använder inte bara lata designers i deras samlingar.

Deras höstklänningar lockar med sin praktiska och mångsidighet, och kan överraskande passa in i vilken stil som helst.

Klänning tunika

Fri, där du behöver monteras, idealiskt kombinerad med leggings eller snäva ströjor - allt detta hänvisar till klänningar som sys i stil med en tunika.

sundresses

Med början av hösten vill inte säga farväl till sommarstilarna av klänningar. Och varför inte kombinera en klänning med tunna remmar med en beatlovka, tröja eller tjock blus. Varm, vacker och original.

Vill du ha originalitet? Hämta sedan höga handskar för en klänning, som kommer att se bra ut med skor eller till och med höga stövlar.

Med ärm

Det är inte nödvändigt att klä sig med en ärm ska vara varm och strikt. Moderna designers har lärt sig hur man spelar med sådana outfits, vilket ger dem en helt annan attityd.

lungor

På hösten är det ofta varma dagar som låter dig bära en strikt klänning av lätt tyg. Det kan vara poplin, satin, bomull eller satin.

Även ärmlös modeller kan övervägas. Om du är rädd för att frysa, släng sedan en enfärgad jacka med en klänning över axlarna.

Begränsa dig inte till neutrala färger från kylområdet, höstljusklänningar i pastellfärger kommer att se viktiga även på hösten.

varm

Bytbar höst förpliktar sig att lägga till varma ull och kashmirklänningar till din garderob. Moderna designers är ett stort antal originala outfits där det blir svårt att frysa och gå obemärkt i publiken.

Smal kan vara uppmärksam på shaggy modeller.Det är inte nödvändigt att släcka tätt passande stickmodeller, tjock-viskösa maxi-klänningar och långsträckta tröjor från garderoben.

Med päls trim

Alla, utan undantag, är glada över klänningar med pälselement. Oavsett fickor, krage eller manschetter - i alla fall ser sådana outfits kungligt ut.

Med halsen

För speciellt kallt väder, när du vill omge dig med värme, är klänningar med en intressant nackdesign lämpliga.

Särskilda praktiska egenskaper utmärker långa klänningar gjorda av typen sköldpadda med en stickad krage. Men de korta alternativen bör inte heller berövas uppmärksamhet.

sticka

För speciellt kalla höstdagar, spara stickade klänningar med nålar. Om du väljer rätt silhuett, kommer en tät bindning med tjocka trådar inte att lägga onödig och extremt oönskad volym till figuren.

stickat

Vad kan vara bättre i ett kyligt fall än att klä din kropp i en stickad klänning. Tight jersey kommer att se bra ut med en genomsnittlig längd i mörka och ljusa färger.

För fullt

Hoodies som inte har någon form, ska hela damerna kasta ut ur sin garderob och ersätta dem med ett klädväska med lukt, modeller med kjol i form av en tulpan och outfits med en A-silhuett. Dessa fyra typer av klänningar borde antas av sig själva och med hjälp av deras sortiment av olika höstdukar.

Du bör inte kringgå ljusa klänningar och även glänsande modeller.

För gravida kvinnor

För kvinnor i en intressant position är höstklänningar en frälsning, de ger tröst, hindrar inte rörelser och ökar naturlig attraktionskraft. Det första steget är att välja klänningar med en A-linje. Under en cool klänning på hösten kan du bära leggingar.

Och naturligtvis är hög midja huvudelementet i en gravid kvinnas garderob. Du kan själv välja en stickad klänning med en stickad struktur, som är perfekt utsträckt och på grund av detta kan den följa med sin ägare även i de mycket sena graviditetsstadierna.

vardagliga

När du väljer klänningar som ska användas för vardagligt bruk måste du fokusera på enkelhet och bekvämlighet.

Ljusa färger här kommer att vara olämpliga, accenter hjälper till att dekorera de dekorationer som ska användas noggrant och glöm inte känslan av proportioner.

Med hjälp av enkla tillbehör kan du skapa olika bilder från en klänning varje gång.

För kontor

Höstklänningar, varifrån bilden av en affärskvinna kommer att bildas, har ofta de vanliga förkortade ärmarna, raka eller svagt monterade skär.

Tunt band, klassiska färger och extremt enkla utskrifter - detta bör vara begränsat.

Acceptabla skärmalternativ för kontorsfärg är en skjortarklänning, en trapezformad form, en klassisk A-linje och wrap-around-alternativ. Av materialet, ull, bomull och stickade kläder förtjänar mer uppmärksamhet.

natt

På hösten är det ofta högtidliga händelser där det är viktigt att se fantastisk ut. Var inte rädd för att välja ljusa färger och djärva kombinationer i höst.

Längden av sådana klänningar kan bestämmas oberoende, med fokus endast på deras preferenser. Du borde inte tvivla på din utrustnings relevans - det viktigaste är att det passar dig och ger tröst.

En höstklänning med en djup och skarp halsring och ett brett bälte i midjan ser bra ut på frodiga former. Asymmetriska linjer på baksidan väntar oväntat vackert på en vanlig figur.

Wedding

Bröllop på hösten ser ännu vackrare ut än någon annan gång på året. Brudens klänning ser särskilt fördelaktig ut mot bakgrunden av förgylld natur.

Det viktigaste för bruden är att inte frysa. För att göra detta, välj en klänning för vädret: långärmad, maxi eller midi längd.

Print

I år blir geometriska tryck risker den mest fashionabla.

Supporters av tidningspapper bör vara uppmärksamma på samlingen från Emilio Pucci och Acne Studios.Listan över populära tryck innehåller också abstraktion, blom- och blommateman.

färg

vit

Vita höstklänningen föddes för att glädja, förföra och göra varje passagerare vända om.

svart

Klänningen drar omedelbart i den kvinnliga fantasin bilden av Coco Chanel. Gör det till en regel att alltid vara elegant trots väder, tillfälle och humör. Och hjälper dig med den här svarta klänningen för hösten.

röd

Vampens färg, låt oss lägga till bourgogne och färgen på ädelvin - vi får höstvalet för de unga damerna som föredrar att bära ljusa bilder och fånga uppmärksamheten i omvärlden.

blå

Den blå klänningen ser väldigt ovanligt ut i höstens färger. Även om, när annars att experimentera, om inte i den gyllene säsongen. Prova på alla nyanser av blått tills du hittar dina perfekta färger.

Vad du ska bära

Höstens utseende kräver lämpligt skor (stövlar, stramt snör åt, snygga halva stövlar eller höga stövlar). Under hösten klänningen, även om den kommer att skapas för sommarstil, är den här skoen och ingen annan mycket väl lämpad.

Glöm inte de mest ovanliga elementen som ser annorlunda ut: baskiska, tredimensionella element, halsdukar, bälten och halsband. Med hjälp kan en klänning se helt annorlunda ut.

Höst kräver experiment, emotionell skakning, nya färger och stilar. Allt detta är dolt i höstklänningar.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer