Klä stilar och modeller

Vad har en klänning på sig?

Vad har en klänning på sig?

gå med i diskussionen

 
Innehållet
  1. denim
  2. I en bur
  3. lång
  4. kort
  5. I affärsstil
  6. För varje dag
  7. På kvällen stil
  8. Vad ska du ha på våren och sommaren
  9. Vinter och hösten bild
  10. Vilka skor att bära

Tröja klänning Det har blivit modernt under en lång tid och håller fast position i världssamlingar. En sådan klänning är ett måste-ha-attribut hos alla snygga tjejer. Inte överraskande, eftersom det passar alla former och ålder. Om det verkar som om det är för enkelt och vardagligt så är allt du behöver göra med rätt tillbehör och du får ett elegant och elegant utseende.

denim

Denim klänningen är en självständig och snygg sak som passar perfekt med tillbehör av olika stilar. Det viktigaste är att inte kombinera en denimskjorta med jeans.

Klänningens främsta vän är läderskor i en brun nyans. Dessutom glöm inte bort andra lädertillbehör - bälte, väska eller stor koppling. Grova stövlar eller ens ballettskor är perfekta för den övergripande uppsättningen.

Att gå på jobbet, bär djärvt en mörk herrmodelljacka över en denimskjorta. Om det är tillräckligt kallt ute, släng sedan en klassisk regnrock eller en medellängd på toppen.

En denimklänning passar bra med klassiska och sportskor, färgade bälten, hattar, stickade halsdukar och stoles.

I en bur

Klänningskjorta i en bur kommer att vara i mode än en enda säsong. Trots allt är buret ett av de mest populära utskrifterna under de senaste åren.

De har en sådan klänning med höga stövlar eller med fotkängor. På en cool tid kommer en stickad fri käft och en kofta att vara varmt välkommen.

Lädertillbehör, som ett tunt läderband och en liten läderväska i en Chanel-kedja, är perfekta för en rutig klänning. Den kan bäras med smala jeans eller läderbyxor.

Under en sval årstid är det bättre att bära en läderjacka eller en kort denimjacka till toppen. Bilden i en plädad klänning är idealisk för älskare av den så kallade "street" -stilen.

lång

En tröja klänning i golvet är det rätta valet för dem som vill se feminin och mild. För mer modiga damer är en klänning av lätta tyger ett bra val. Du kan slå honom med snygga smycken och en liten handväska.

För en avslappnad look, bör en lång klänning kompletteras med kontrastband och en stor väska. Det viktigaste är att bältet inte ska kontrastera med de skor du väljer.

Lång denim klänning ska bäras med jackor, sandaler eller sandaler, kompletterar bilden av stora kedjor, armband och även hattar.

kort

En knälängd eller kort klänning brukar vanligtvis på sommaren. Vad klänningen kommer att kombineras med beror på modell och tyg. Det kan se bra ut med både enkla balettskor och hälskor.

En kort klänning kan bäras som en fristående outfit, eller som en tunika, kompletterad med leggings eller skinny jeans. Det är universellt och förpliktar inte några speciella tillbehör. Ändå kan bilden kompletteras med band och armband. Tunt läderband kommer att accentuera midjan och göra dig mer smal.

Om du kompletterar bilden med en koppling och stilettskor, får du en kvällsutrustning, och om du med sneakers och en ryggsäck, så blir det en helt avslappnad promenadbild.

På våren kan du kombinera en sådan klänning med en tröja eller kofta. Passar väl för denna bild av halsdukar, speciellt om de är av kontrastfärg, och du kan bära ogenomskinliga täta tights på dina fötter.

För arbete eller affärshändelser, välj en t-shirtklänning i dämpade toner. Efter att ha fäst kragen vid klänningen på den sista knappen lägger du till bilden med korta lakoniska örhängen.

Klädmaterial spelar också en stor roll. En klänning av naturtyger, som linne och bomull, kommer att se väldigt öm och mjuk ut. För honom är det bättre att välja en fast formpåse och tillbehör.

Och för en lättflytande klänningskjorta kan du hämta ett armband och en hatt.

I affärsstil

En tröja klänning tack vare en krage, sluten topp och medellängd passar perfekt i en strikt klädkod.

Tillbehör ska också vara ganska diskreta i färg. Skor och väska måste vara en klassisk form. Detta gör bilden mer affärsrik och strikt. Klä på klänningen med en tunn rem i midjan och pryd halsen med känsliga pärlor.

Under en sval årstid, bära en medellånga kappa eller trench coat över klänningen. Jackan i detta fall kommer att se ut ur ställe och dumt.

För varje dag

Skjortaklänningen i bruna, gröngröna och brungröna nyanser i militär stil upprätthålls i samma stil med hjälp av grova tunga stövlar, läderbälten och armband. Över klänningen är det bättre att välja en mörk denimväst eller jacka.

En lätt skjorta kommer att förvandla ditt vardagliga utseende till skor och tillbehör. Detta kommer att hjälpa ballettlägenheter, kil sandaler, skalie. Ljusstyrka ger en stor väska, solglasögon och stora armband och ringar.

På kvällen stil

Nästan någon klänningskjorta kan slås i kvällstilen. Om du kompletterar din klänning med ett brett bälte som passar ihop med skor, till exempel högklackade pumpar och en koppling, ser du perfekt vid en kvällshändelse.

Också till stöd av guld-ton smycken, örhängen med ljusa stenar och denim jacka. Det är värt att notera att tillbehör accentuerar kvällens utseende.

Vad ska du ha på våren och sommaren

Tillbehör och skor ska väljas utifrån händelsen och platsen där du ska gå. Till exempel är en koppling och silver smycken perfekta för arbete. Om du går en promenad, kommer mer massiva dekorationer, ett brett bälte och en stor väska att vara lämpliga.

Bär en häl eller välj en platt såg - beslutet är ditt. Det viktigaste är att den slutliga bilden är harmonisk och bekväm. Vid varmare väder kan du bära en kofta eller en lätt gräv över din klänning.

Tillbehör i korgdesign kommer att vara idealiska, men lädermaterial kommer lika bra att kombinera. Perfekt balettplattor, höga sandaler med klackar eller kilar. Väskan bör vara nödvändigtvis stor, ett brett läderbälte matchat med det.

Vinter och hösten bild

En skuren kashmirfracka är ett utmärkt val för en varm skjorta klänning. Denna bild kan kompletteras med en klassisk väska.

Om du vill ge din bild lite femininitet, kommer en stor läderkoppling, som bärs över axeln, att klara av det här. Tvärtom, för ett mer informellt utseende, lägg till lädertillbehör.

På vintern kommer en päls att värma dig, bättre om det är långt strax ovanför knäet. En sådan outfit kan kombineras med en liten koppling och mocka stövlar av medium längd på en tunn häl.

För en hårdare bild är det värt att ersätta stilettstövlar med tunga cowboy stövlar. Och om du bestämmer dig för att bära en denimklänning på vintern, så är en dunjacka eller en kaninpäls perfekt för honom.

Vilka skor att bära

Klädstilen påverkar direkt valet av skor. Till exempel ser denimskjortans klänningar bra ut med stora skor, men tunna bomullsdrag är bäst att bära med sandaler och sandaler. För kontorsdrag kommer klassiska pumpar, svarta eller bruna stövlar med hälar att falla i vägen.

Men för "street" -bilden kan du experimentera. Allt beror på önskad slutbåge du vill ha.Det kan vara både brutala stövlar med grov snörning, kossack stövlar och enkla stövlar med en stadig häl eller till och med stövlar.

Vita sneakers, sneakers och mockasiner kommer att komplettera detta sportiga utseende.

Under den kommande säsongen har klänningskjortan blivit en riktig hit och välförtjänt så. Det är otroligt mångsidigt och bekvämt. Därför rekommenderar vi alla tjejer som inte har haft tid att förvärva dem. Vi rekommenderar dig att tänka.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer