Klä stilar och modeller

Vad ska man ha på sig med en lång klänning?

Vad ska man ha på sig med en lång klänning?

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Vilka skor att bära
 2. Vilka ytterkläder som ska bära
 3. Val av tillbehör
 4. Vad man ska bära på vintern
 5. Vad man ska bära på hösten
 6. Vad att ha på sig på sommaren
 7. Vad ska man ha på våren

Långa klänningar går till nästan alla, det viktigaste är att välja en stil som passar din kroppstyp. Det gör dig visuellt smalare och högre, sträcker silhuetten, hjälper dig att sticka ut i mängden. Om du redan har hittat din långa klänning, är det viktigt för dig att lära dig hur du bär den ordentligt och vet vad du ska kombinera med. Då kommer du definitivt att vara den mest övertygande!

Vilka skor att bära

Kanske har du varit i en situation där fela skor kan förstöra hela noggrant utvalda bilden. För att undvika denna situation måste du noggrant överväga valet. Beroende på årstid är det enormt!

I ballettskor bekväm och bekväm, de är bra för vår och sommar promenader. Du kan välja en modell för att matcha klänningen eller spela på kontrasten.

Sandaler är populära på sommaren. Bäst av allt, om det är en modell i etnisk stil, dekorerad med olika band.

Välja sandaler eller skor med klackar, var snäll och observera att om klänningen är väldigt lång så att skorna gömmer sig under kanten, kan du bli skadad genom att få en klack på klänningens undersida. En sådan bild kräver koncentration och noggrannhet.

Om du gillar plattformen, välj en elegant modell av sandaler eller skor som inte väger ner bilden.

Den rätta modellen för fotled stövlar gör bilden snygg och sofistikerad. Klänningen bör sluta vid fotleden för att visa skor i all sin härlighet.

För en grunge look, välj massiv biker eller rocker stövlar med snören, kedjor och naglar. Du kan spela på kontrast, bär den med en naken klänning i linneform.

Vilka ytterkläder som ska bära

Du kan bära en lång klänning när som helst på året om du väljer rätt ytterkläder. Med modeller kan du enkelt experimentera.

Kort jacka eller jacka. Välj en jacka från tätt texturerat tyg: tweed, drape, ull. Den kan kompletteras med en pälskrage eller en boa som hindrar dig från att frysa. En jacka av lätt naturtyg är det perfekta sommaralternativet.

Coat. Om du inte är lång, välj en förkortad modell. Höga tjejer passar till mitten av lårstilen. Coat ska vara en klassisk skärning, med en rak eller monterad silhuett.

Läderjacka. Om du föredrar en bild i stil med "grunge", kan du inte göra utan en läderjacka.

Men du kan välja läderjackor i pastellfärger - vit, blekblå eller rosa, och kombinera med söta romantiska klänningar och stövlar med klackar.

Cardigan. Kassera den långa kofta till förmån för en kortare monterad modell. En långsträckt kofta med bälte kommer att se bra ut på tunna tjejer i tandem med en snygg klänning.

Fur väst kommer att vara ett utmärkt komplement till klänningen i offseason, eller kan fungera som vinter alternativ för avtoledi.

Fur jacka eller päls cape - ett bra alternativ för publicering.

Val av tillbehör

Tillbehör gör bilden komplett och elegant:

 1. Belt. Det kommer att bidra till att skapa en accent i midjeområdet eller byta tonvikt, vilket framhäver figuren positivt.
 2. Hat. Sedan nu hattar är på mode, blir det ett bra tillägg till bilden när som helst på året.
 3. En volym halsduk på vintern eller en ljus halsduk under lågsäsong.
 4. Smycken: smycken på långa tunna kedjor, tunna ringar på phalanxes, halsband i etnisk stil och massiva örhängen.

Vad man ska bära på vintern

I en lång stickad klänning blir du varm och mysig även på vintern.Kombinera den med en päls eller en varm ullrock. Det kan vara en förkortad modell eller på golvet, som själva klänningen. Perfekt monterade monterade pälsvästar med bälte och utan, eller uppvärmda läderjackor.

När det gäller skor, på vintern bör du välja låga skor eller halva stövlar på en massiv plattform. De låter dig inte frysa, samtidigt som de låter dem se snygga och attraktiva.

Vad man ska bära på hösten

I offseasonen, ha på sig en lång klänning med en läderjacka och dina favoritankläder. Detta är en snygg och komplett bild som inte behöver kompletteras. Om det är varmt ute kan du byta ut jackan med jacka eller jacka.

En voluminös lång tröja på en klänning är rätt mode lösning. Tjejer med en bra figur kan ha på sig en skuren tröja som inte ser mindre elegant ut.

Vad att ha på sig på sommaren

På sommaren bär du det med sandaler eller platta sandaler. Att gå ut, du kan hämta sandaler med höga klackar.

Klänningens lakoniska stil, desto mer tillbehör har du råd med: ett bälte, mode smycken, solglasögon. På eftermiddagen väljer du en volymväska med mjukt läder eller textil, och på kvällen föredrar du en kopplingspåse eller en påse på ett bälte som nu är otroligt relevant!

Vad ska man ha på våren

På våren vill du ha frihet och lätthet, så du kan på ett säkert sätt komplettera en lång klänning med en lättförkortad trench coat och ankel stövlar med klackar. Detta är ett klassiskt utseende som aldrig kommer att gå ur stil.

Om du vill ha lite upproriskhet, bära en militär stil jacka och rocker stövlar. För att få en bild att se intressant, bära dem med en luftig klänning med ett blommigtryck.

Kom ihåg att mycket beror på stil och stil på klänningen. Men det är inte alltid nödvändigt att följa vissa ramar, en liten eklekticism gör aldrig ont när man skapar en snygg originalbild. Experiment, mix, skapa och var alltid på topp!

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer