Klä stilar och modeller

De stilar, modeller och typer av klänningar som gömmer magen

De stilar, modeller och typer av klänningar som gömmer magen

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. Hur länge ska jag föredra: lång, midi eller kort?
 2. Vilka färger passar bättre?
 3. Lite om vävnaderna
 4. Vilken färg korrigerar visuellt formen?
 5. Trim värde
 6. Vilka tillbehör hämtar du?
 7. Tips: gömma magen och sidorna

Klänning - det här är de bästa kläderna för en tjej, för bara i det kan du känna dig verkligen attraktiv och önskvärd. Men, tyvärr, vägrar många tjejer den här outfiten på grund av siffror. Ett av de vanligaste problemen är en utstående mage. Utseendet av "mage" är inte alltid flickans fel. Det kan tyckas inte bara på grund av felaktig kost och försummelse av sport, men också på grund av förlossning eller sjukdom. I ett försök att dölja en utstående mage brukar tjejer använda två radikala sätt: antingen bär de hovar för att dölja sin figur, eller de drar i täta kläder och hoppas att de visuellt kommer att göra dem smalare.

I den här artikeln vill vi berätta om de nuvarande stilarna av fashionabla klänningar som gömmer magen. Du kommer att lära dig att även med en icke idealisk figur har du råd med vackra och eleganta kläder.

Hur länge ska jag föredra: lång, midi eller kort?

Långa klänningar

Visuellt dra figuren, så de är stora för att dölja magen.

Denna egenskap av klänningar i golvet gäller emellertid inte för tjejer med mycket liten tillväxt. "Thumbelina" lång klänning gör den ännu lägre. Om du behandlar miniatyrflickor är det därför bättre att vägra honom.

Medellånga klänningar

Midi-length klänningar är lämpliga för en mängd olika kroppstyper. Detta är det bästa alternativet för dem som vill dölja en utstående mage.

En kjol av medellängd öppnar förföriskt benen och döljer samtidigt alla problemområden i kroppen.

Korta klänningar

Detta är det farligaste området för tjejer som är blygda av magen. Mini-kjolen, speciellt om den täcker höfterna, delar vågen horisontellt i den plats där det inte alls behövs. Välj lös stilar som inte accentuerar din mage. En flared kjol med smala höfter är också lämplig.

För att undvika misstag är det bättre att överge ultrashortklänningar helt och hållet, för att ha bestämt sig för den maximala tillåtna längden för en palm ovanför knäet.

Vilka färger passar bättre?

Färgen för klänningen måste du välja den som passar dig. Det är mycket viktigt att komma ihåg, så många flickor, att de mörka färgerna visuellt gör en smalare person, mzbegat i sin garderob med ljusa färger. Om du har ett svart och grått färgschema, kan du förstås rätta figuren, men ständigt klä sig i mörka färger, det är lätt att glömma de andra fördelarna med ditt utseende.

Färsk ansiktsbehandling, vacker skugga av ögon, ovanlig hårfärg - allt detta kan betonas med hjälp av en klänning med korrekt färgning. Därför måste ljusa, rika eller känsliga pastellfärger ligga i din garderob.

Klänningen med sidopaneler, kontrasterande färg, visuellt smalnar figuren - tjejer med mage bör definitivt titta på denna stil. Om du gillar klänningar med ett tryck, välj sedan mönster av vertikal orientering - en sådan ritning "drar" siffran.

Lite om vävnaderna

Om det förekommer en utstående buk bör täta vävnader undvikas. Förkasta klänningar från tunt stickat eller elastiskt guipur. Dessa material kommer inte bara att betona alla befintliga veckor, utan också lägga till nya.Om du gillar openwork tyger, välj sedan modeller av klänningar med guipure ärmar eller ett decollete område, men låt problemområdena täckas med ett mer tätt material.

Också, bör du ta hand om glänsande tyger, eftersom den blanka ytan verkar mer än vad den egentligen är. Därför bör silke och satinklänningar också läggas undan. Så, ditt val är tjockt, matt tyg som bomull, linne, velour, crepe-chiffon, batis, etc.

Vilken färg korrigerar visuellt formen?

Inte bara längden på klänningen, men även dess färg kan visuellt anpassa formen. Hela färgpalet är uppdelad i två delar: den ena innehåller varma nyanser och den andra kalla. Samtidigt kan en färg i spektrumet ha både varma och kalla toner. Kall nyanser tenderar att visuellt göra avståndet till objektet mer, och varma nyanser, tvärtom, minska den. För att skapa en illusion av volymminskning måste du välja kläder i ett kallt intervall.

Att lära sig skilja mellan kalla och varma toner är väldigt lätt. Färgpalettens varmaste färg är orange och den kallaste är lila. Titta noga på färgfläkten: den del som ligger närmare orange är varm, och den som är närmare violett är kall.

Trim värde

Den ursprungliga funktionen att klara tyget är dekorativt. Men om du behöver dölja närvaron av buken, blir efterbehandling givit större betydelse för att det bryter uppmärksamheten från figuren till outfiten. Det finns många olika typer av kläddekorationer: draperi, spetsinsatser, broderier, applikationer och fransar - du kan fortfarande lista dem under mycket lång tid. För att slutföra spelat på din hand, undvik horisontella linjer och litet mönster. Vertikala dekorativa sömmar eller broderier, drapering, som faller från topp till botten - dessa är de mest effektiva metoderna för visuell korrigering av figuren.

Vilka tillbehör hämtar du?

Tillbehör - detta är en annan trogen assistent i kampen mot den utskjutande magen. Precis som målsättningen är de utformade för att avleda uppmärksamhet. Det finns flera alternativ för att använda tillbehör för att maskera denna fel:

 • Saker som skapar vertikala linjer, till exempel långa nackdukar eller kedjor.
 • Ljusa saker som skapar accenter på rätt ställen, till exempel stora broscher eller konstgjorda blommor (bara fäst dem inte i midjan - det är bättre att välja en avfallszon för detta).
 • Använd en mängd olika remmar. Breda band, korsetter bör placeras direkt i midjan och tunna - lite högre och slitna med rymliga klänningar med ett fritt snitt.

Tips: gömma magen och sidorna

 • Korrigeringsunderkläder - Det här är en sak att damer med ett problem mittlinje ska bäras, om inte varje dag, då i alla fall när du behöver se ditt bästa ut. Waistcloth är av olika slag - separera topp och botten, eller en solid modell som liknar en jumpsuit.
 • Utveckla rätt hållning: så snart vi börjar smala, slappar bukmusklerna omedelbart och magen "faller ut". Försök att luta sig på ryggraden när du går: då mager magan automatiskt och du ser smalare ut.
 • Var uppmärksam på fördelarna med din figur, och dess brister blir mindre märkbara. Vad tycker du mest om dig själv? Kanske är det här en magnifik bröstkorg, och kanske en vacker rygg eller smala ben. Vad du är stolt över är det nödvändigt att betona med hjälp av den rätt utvalda klädstilen.
kommentarer
 1. Helena
  29.01.2016

  Jag har en utskjutande mage.Jag brukar välja klänningar med hög midja.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer