Feng shui

Feng Shui Elephant: Värde- och Placeringsregler

Feng Shui Elephant: Värde- och Placeringsregler

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. värde
 2. arter
 3. Hur aktiverar man energin?
 4. Var ska man sätta statynet?

Enligt Feng Shui är elefanten ett mycket respekterat djur, det symboliserar arbetets kärlek, god natur, visdom och stark intuition. Elefantbilden är en helig symbol i buddhistiska läror. Djur är avbildade med en bagage sänkt eller upphöjd, förvärva olika värden. Elefanten pryder statens vapen, religiösa attribut, monetära amuletter. Det kan sättas hemma, presenteras som en present.

Det är mycket viktigt att välja antal djur och placera dem på rätt ställe.

Tidigare såg vi sju elefanter i husen, men det fanns fortfarande inget tal om feng shui i vårt land. Låt oss överväga vilken symbolik detta starka djur bär i sig och hur man aktiverar det ordentligt hemma.

värde

I regel innebär innebörden av bilden av en elefant ett stabilt, harmoniskt och framgångsrikt liv. För att uttrycka det enkelt är en elefants bål ett sätt att locka framgång, lycka till och välbefinnande för sig själv och sitt hem. På grundval av detta kan man bedöma att varken storleken, strukturen eller materialet från vilket talisman görs är avgörande.

En elefant kan avbildas schematiskt och ändå vara utrustad med enorm kraft för att locka till sig positiv energi. I familjen är konflikter omvända, den glömda harmonin återföds.

Eftersom elefanten är ganska stor i naturen står den fast på fötterna, det är nästan omöjligt att bryta den. Därför kommer stabilitet, styrka av relationer och finansiell ställning att vara fullständigt oföränderlig. Värden av talisman elefanter har olika egenskaper:

 • bagage upp - tillväxt av ekonomiskt välbefinnande, attraktion av kassaflöden
 • trunk ner - förmågan att tänka på det önskade barnet

Också viktigt är antalet figurer eller bilder:

 • en elefant kommer att göra dig självsäker, stark, starkvilja, kunna stå upp för sig och deras arbete;
 • två elefanter hjälper till att hitta sitt öde, gifta sig eller gifta sig
 • tre elefanter kommer att bidra till uppfattningen av barn, ett hälsosamt barns födelse;
 • fyra elefanter hjälper till att klättra karriärstegen och få de önskade ekonomiska fördelarna;
 • Fem djur - en riktig anti-stress, de låter dig inse långsiktiga drömmar om att ändra verksamhetsomfånget.
 • sex elefanter kommer att hjälpa till att älska och allt som är kopplat till det;
 • sju elefanter är en oförtömlig brunn av överflöd, tack vare dem alla drömmar blir sanna lätt, alla goda saker flyter i dina händer;
 • åtta exponera om det är nödvändigt att övervinna hinder, hinder, kamp med ödet och lösa problem.
 • nio "starka män" kommer att hjälpa till att utveckla sinnet, intellektet, utvidga horisonter;
 • tio kommer att driva dig att förändras, och de kommer definitivt att vara positiva;
 • elva elefanter kommer att ge god hälsa.

arter

Eftersom marknaden för esoteriska produkter presenterar ett stort antal olika talismaner, inte för länge och blir förvirrade, utan att veta vilka av dem som bör betas närmare. Elefanterna kan skilja sig i hållningar, färger, storlek. För att inte bli förvirrad bör du styras av följande symbolvärden:

 • En vit elefant rekommenderas att köpas av dem som har som mål att bevara familjen, rädda den från ondskan inflytande och negativa influenser utifrån är en symbol för skydd.
 • en statyett av tre djur betyder en harmonisk kombination av himlen, jorden och människan, den bör förvärvas av dem som söker harmoni med sig själva och världen;
 • Sammansättningen av sju elefanter är en av de mest populära, och det är inte förvånande, för det är detta belopp som kan ge lycka, harmonisera relationerna.
 • en staty av en elefant och en mamma hjälper de par som är desperata att få barn eller börjar bara planera denna glada händelse, hon lovar en bra graviditet, en tyst födelse, en hälsosam bebis
 • även mamma och bebis kommer att passa de som behöver bygga relationer med barn / föräldrar;
 • en bagage som lyfts uppåt lovar karriärsucces, monetär överflöd, framgång i alla professionella frågor;
 • ett podium med guldmynt och en elefant kommer inte bara att locka pengar, utan också säkerställa sin stabila position, du kan inte vara rädd för förluster.
 • Stammen nedåt påverkar positivt moderskap, uppfostran, relationer med barn, men det kommer inte att rädda från stress, depression, förtvivlan, depression - detta är den farligaste typen av talismaner;
 • Som för materialet bör elefanter av elfenben undvikas, de lockar negativa problem, det är bättre att vägra sådant material.

Hur aktiverar man energin?

Om du studerade Feng Shui vet du naturligtvis om behovet av att aktivera någon talisman eller amulett. Om inte, var noga med att betala tid för det här problemet.

Trots det faktum att elefantens makt är ovillkorligt, har det också svagheter, så det behövs i början av åtgärden.

Lägg skönhet i det, dekorera det, eftersom elefanten är en stor älskare av smycken. Han gillar pärlor, armband, halsband, inslagna runt nacken eller benen. Om du gör det, kan du säkert förvänta dig en trevlig tur i ödet, elefanten kommer att vara väldigt tacksam. Elefanten älskar också ädla metaller, försök att hålla dina kedjor och armband på den.

Det viktigaste är att undvika närvaron bredvid statyetten eller bilden av elfenbenobjekt, de nivån all talismans positiva energi.

Detta förklaras helt enkelt - en elefant kommer inte godkänna att döda en av sitt slag och straffa dig för det. Det är bättre att välja en anständig ljus ram för elefanten, han älskar det. Det kan vara en ljus servett eller en flerfärgad silkeflik i form av en scarf. Att prata med en elefant tete-a-tete kommer att ackumulera sin energi, väcka den. Naturligtvis är det nödvändigt att tvätta dammet och ta hand om talisman oftare.

Var ska man sätta statynet?

Valet av en talisman är bara början, då måste du bestämma på den plats där bilden av elefanten kommer att placeras. Enligt Feng Shui är platsen det definierande värdet. Det kan både negera alla energiflöden och stärka dem flera gånger. Tänk på de viktigaste platserna för den möjliga platsen.

 • Logga in Framsidan av ytterdörren ska elefanten arbeta för att skydda hemmet eller rummet. Det här alternativet bör övervägas om du har misshandlare, personer från vilka du förväntar dig problem. Det kommer att räcka för att sätta två elefanter framför dörren för att blockera tillgången till negativ energi. Det är nödvändigt att de tittar på inkommande.
 • Fönsterbrädan. Ett bra sätt att locka framgång, för att locka lycka till, att stärka din position är att placera en elefant på en fönsterbräda så att han skulle titta ut genom fönstret. Med stammen kommer han att dra in alla de positiva, alla de fördelaktiga energiflödena och låta dem komma in i ditt hem. Det är en viktig nyans - när du har uppnått det du drömde om, ändra figurens position. Låt stammen se inuti huset, då kommer allt du har uppnått inte att lämna dig.
 • Skarpa hörn. Enligt Feng Shui är ett skarpt hörn ett kluster av negativ energi, och för att jämföra sin negativa påverkan, placera en elefant framför hörnen.
 • Sängen Placering bredvid sängen kommer att ha en positiv effekt på familjeförhållanden. Lojalitet, kärlek och respekt kommer att locka en elefant placerad på ett sängbord eller hyllan.
 • Barn. Skolbarnet kommer definitivt att bli hjälpt av elefanten på bordet, så att du kan fokusera och vara mer uppmärksam.
 • Dystert rum. Det kan vara garderober, omklädningsrum, utrymme där levande ljus inte tränger in. Att placera statyer eller målningar med en elefant i dem kommer nödvändigtvis att skrämma bort negativ energi.
 • Rörade hörn. Som regel finns det i varje hus där saker lagras.Detta har en dålig effekt på husets totala energi. Var noga med att lägga en bild av en elefant.
 • Arbetsplats. Om du lägger en elefant på skrivbordet kommer han snart att få dig en löneförhöjning, en högre position, lycka till och överflöd, framgång i affärer.

När det gäller världens sidor kan du använda följande tips:

 • Östlig position kommer att ge hälsa till alla familjemedlemmar;
 • sydöstra boende kommer att locka lycka i ekonomiska frågor till huset;
 • Den nordvästra positionen kommer att ha stor inverkan på familjens huvud - om du behöver motivera honom för framgång eller stöd, välj den här riktningen.

En video som beskriver elefanten, som en talisman, se nedan.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer