Klä stilar och modeller

Flounced klänning är ett lekfullt och romantiskt utseende.

Flounced klänning är ett lekfullt och romantiskt utseende.

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. funktioner
 2. Vem är lämplig?
 3. Populära färger
 4. tyger
 5. Typer av skyttlar
 6. Bröllopsklänningar med krusiduller
 7. Modetrender
 8. Vad ska man ha på sig?
 9. skor
 10. tillbehör

Med hjälp av en klänning som är dekorerad med flounces kan varje tjej skapa en romantisk och skonsam bild. Flounces förvandla och korta sommarträkter, cocktailklänningar och långa kvällsmodeller. Detta klädesplagg hjälper till att betona elegans och femininitet.

funktioner

Med krusidullar tar klänningen ett intressant och originellt utseende. På samma alternativ är alternativ med flounces väldigt olika.

Sådana vågiga detaljer om en stil skiljer sig åt i volymen, positionen, en färgning och storleken. Klänningar av denna stil på grund av närvaro av skyttlar ser frodigt ut. Att använda en sådan del på rätt ställe hjälper till att öka volymen.

Vem är lämplig?

Klänningar, i utsmyckning av vilka flänsar är närvarande, är inte lämpliga för alla kvinnor. Lustiga element i höfterna ger volym, så dessa modeller ska bäras endast smala skönheter. Omvänt, om flickans figur liknar en inverterad triangel, hjälper flänsen på kjolen att balansera siluetten.

Även klänningar med krusiduller på kjolen rekommenderas för kvinnor med en figurerad rektangel, för i en sådan klänning kommer låren att se bredare ut och det kommer att uppstå en tunn midja.

Modeller vars kjol är trimmade med flounces är strängt kontraindicerade för tjejer med en figur som liknar en päron eller ett äpple. Ett undantag kan vara en klänning med en lång kjol, i vilken en dragkrok sys till kanten.

Populära färger

vit

I snövit klänningar med flänsar ser flickan mild och attraktiv ut. Dessa klänningar hjälper till att skugga den gyllene solbränna, så de är särskilt efterfrågade på sommaren.

Batistklänningar, trimmade med horisontella eller vertikala flounces, präglas av deras eleganta konsistens och vintage charm.

svart

Modeller med krusiduller i svart kan tjäna som en bra grund för ett kvällsutseende, om du lägger till dem med expressiva tillbehör. Oftast är det en klänning med kort längd. Flounces i dem kan placeras på bröstet eller på höljet.

Svarta produkter med massor av horisontella flounces längs hela längden ser också attraktiva ut.

blå

Modeller med flounces av denna färg ser uthållna och eleganta. En dragkedja i dessa klänningar kan vara den enda, till exempel på axeln eller längs kanten. Mörkblå korta silke outfits ser väldigt festliga ut.

I den ljusblå klänningen i denna stil ser flickan väldigt öm och romantisk ut.

röd

En sådan ljus outfit med trimmande flounces ser spektakulära ut och lockar utseende. Han är utvald av självsäkra kvinnor som värdesätter sig och älskar uppmärksamhet.

I en sådan klänning av vilken längd som helst kan inte gå obemärkt.

tyger

För lätta klänningar med ett överflöd av flounces är chiffon perfekt. Detta tyg flödar perfekt och gör klänningen luftig. För modeller av medellängd, är bomull, silke, batis ofta utvalda.

I eleganta klänningar kan kombineras chiffon, spets, organza och liknande tyger.

Typer av skyttlar

På axeln

Denna snitt ser väldigt original ut, så modellen är lämplig för en festlig händelse. Bredden på skytteln är fem centimeter eller mer. Att ha på sig en sådan klädmodell rekommenderas endast för smala tjejer.

På kjol

Flounces kan dekorera både långa och korta kjolar. I det här fallet ligger de oftast på kjolen i parallella rader. Också vanliga är modeller vars flikar sys asymmetriskt.

På botten

Klänningar trimmade med drapering på kanten kan bäras för både semester och sommarvandring.Det beror helt på tyg, färger och inredning av produkten.

På bröstet

En eller flera flounces i halsen hjälper till att dra uppmärksamheten på bysten och lägga till lite volym. Modeller av klänningar med en sådan trimning kommer i olika längder och olika stilar.

På en axel

Denna version av platsen för skytteln gör klänningen mest feminina och eleganta. Modellen är asymmetrisk och ser väldigt ovanligt ut. Oftast presenteras sådana klänningar i rött, vitt eller blått. I utsmyckning av dessa klänningar används ofta spets, vilket lägger romantik till klänningen.

Bröllopsklänningar med krusiduller

Bröllopsklänning med massor av krusiduller ser mjukt och majestätiskt ut. Bröllopsklänningar med frill kombinerar olika material och skyttlar kan ha olika storlekar och olika arrangemang.

Newlywed i en liknande outfit ser ut som en blomma. Beroende på brudens önskemål kan man välja en klänning av denna stil i vit eller elfenbenskugga, såväl som i en mer originalfärg (röd eller svart).

Modetrender

Klänningar trimmade med flounces av olika storlekar och former är väldigt populära nu och finns ofta på catwalksna. Designers samlingar inkluderar olika eleganta klänningar till bröllop och andra festligheter och söta modeller för daglig användning.

De vanligaste kortmodellerna med känsliga färger. Dessa klänningar är efterfrågade bland unga tjejer med smala ben. Striktare och fasthållna kan kallas klänningar med frill knälängd. Sådana modeller kallas ofta cocktailklänningar. Flounces i dem kan placeras på bröstet, liksom i midjan, som en klänning med en baskisk.

Långa kvällsklänningar med ett överflöd av skyttlar erbjuds också av modedesigners i ett stort sortiment. I vissa modeller kännetecknas frills av färg eller form. De ligger ofta asymmetriskt. Alla dessa klänningar har ett dyrt och elegant utseende, så de väljs huvudsakligen för ett festligt tillfälle.

Vad ska man ha på sig?

Tillsammans med skyttlarna bör ytterligare objekt som ska väljas inte störa känslan av ljushet och viktlöshet. Av denna anledning kompletteras bilden med transparenta element och luftiga tyger. Sommarprodukter med flounces kan bäras med en stor brimmed hatt eller linne. Vid kallt väder kan du bära en vadderad jacka, läderjacka eller kofta.

skor

Det rekommenderas att välja enkla och snygga skor som inte kommer att locka uppmärksamhet också.

Det bästa tillskottet till sidan av denna stil kommer att vara klassiska skor och sandaler utan klackar. Också i en liknande klänning kan du bära snöre ankelstövlar och plattformsstövlar.

tillbehör

 • Välja smycken till sidan av en sådan stil, hålla sig till minimalism. Till exempel kan en klänning med krusiduller på kjolen kompletteras med enkla örhängen, en sträng av pärlor och ett tunt armband.
 • Om klänningen är sommar kan du bära några små armband.
 • Vissa modeller av klänningar med frill ser bra ut med ett smalt bälte eller bälte.
 • En väska för en klänning som är dekorerad med flounces plockas upp enkelt. Det kan vara läder eller textil.
 • Stora pärlor, skrymmande väskor och stora armband med klänningar av denna stil kombineras dåligt.
kommentarer
 1. lätt
  22.02.2016

  Jag gillar verkligen klänningar med krusiduller på kjolen. Det visar sig en lekfull bild, och volymen läggs till höfterna, vilket gör min figur vackrare.

 2. Elizabeth
  19.02.2016

  Hon ville nu ha en klänning med en fläns på axeln!

 3. Lera
  15.02.2016

  Kanten på en frill i en kort kjol är lite som ett år)

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer