Klä stilar och modeller

Smarta klänningar - elegans och elegans

Smarta klänningar - elegans och elegans

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Att passa
 2. längd
 3. Modemodeller och stilar
 4. Stickning och hakning
 5. För fullt
 6. lacy
 7. stickat
 8. sommar
 9. Wedding
 10. kväll
 11. Vid examen
 12. färg
 13. Print
 14. Vad man ska kombinera

I varje tjejs garderob finns det en utrustad klänning som hon bär med glädje - trots allt sitter en sådan outfit som en handske. Det handlar om dessa klänningar idag ska vi prata.

Att passa

Passade klänningar passar nästan alla. Det viktigaste att välja en stil på en figur:

 1. Om du har breda axlar, kommer en klänning med en fluffig kjol och monterad topp att passa, en sådan outfit kommer också att gömma breda höfter.
 2. Vackra ben presenterar i alla skönhet de korta monterade modellerna.
 3. Mantelklänning hjälper till att dölja bristerna i buken.
 4. En asymmetrisk kroppsdel ​​i en klänning lägger till ett extra par centimeter i din höjd.

längd

lång

Den långa klänningen på figuren används oftast som en kvällsklänning.

Passformen i bodice och de mjuka vikarna på tyget ger din look femininitet och romantik.

En helt anpassad klänning som passar din kropp kommer att accentuera varje kurva i din kropp, avslöja dina dygder och lägga till din bild.

kort

Ett mer sommar och tillfälligt alternativ är en kort semi-anpassad klänning. För varje dag kommer en klänning av obekvämliga färger med en fluffig eller flared kjol att passa dig.

Överdelen kan dekoreras på olika sätt: ärmarna är korta och tre fjärdedelar långa, med breda eller smala hängare, eller till och med utan dem, med en rund, oval, rektangulär eller v-hals.

När det gäller cocktailklänningar finns det samma lösningar, men stilen kan vara annorlunda. Till exempel kläd klänning med öppna axlar och nacke vid sidan eller i decollete, dekorerad med snörning eller guipure.

Ett annat alternativ: en klänning av grekisk stil med ett tunt bälte i midjan och en v-nacke, formad från skärningspunkten i tyget.

Glöm inte klassikerna, som gav oss den legendariska kvinnan Coco Chanel - en liten svart klänning - en av de mångsidiga kostymerna för affärs- och kvällskläder.

midi

Medellånga klänningar är mångsidiga, de kan bäras varje dag, för affärsmöten, för fester eller för ungdomsfester.

Dekoration av kroppsdel, nacke, ärmar och klänningar kan vara mycket olika, så du borde relatera modellen med den inställning där du befinner dig i denna outfit.

Modemodeller och stilar

Med ärm

Modeller av utrustade klänningar kan ha en mängd olika ärmar:

 • rak linje;
 • monterad;
 • ficklampa;
 • fladdermöss;
 • kleshenny.

Hängans längd varierar också: hylsan kan vara kort, tre fjärdedel lång eller lång. Den senare är perfekt för en cool årstid eller dag.

Du kan hitta kväll och avslappnade klänningar med en intressant ärm som passar dig.

direkt

Klänning på figuren kommer perfekt att sitta på smala tjejer, markera varje kurva i kroppen och betona alla fördelar.

V-neckline lägger till en höjdpunkt på bilden och presenterar bröstet i ett gynnsamt ljus. Den långa, tätt passande hylsan passar dina händer vackert och ser väldigt elegant ut.

När det gäller längd kommer en kort klänning och en medellång klänning att visa dina ben i förföriskt ljus, och om du väljer en lång klänning, kan samma effekt uppnås med ett snitt från mitten av låret.

mermaid

Sjöjungfrun silhuett klänningar är lämpliga för sekulära fester, olika fester och andra kvällshändelser. De täcker figuren på knäna, vilket gör bilden elegant, romantisk och attraktiv.

En intressant tunga i botten kommer inte att lämna någon likgiltig och göra dig drottning på kvällen.

utsvängda

Grekiska klänningar och i Empire-stilen, monterade på toppen och flakade till botten, med hjälp av en över hög midja kommer att gömma bristerna i buken och dölja ofullkomliga höfter.

Kombinationen av en flared kjol med olika versioner av den monterade toppen gör att du kan skapa intressanta modeller.

Med en full kjol

Klädda klänningar med flared kjol och medellängd kan presenteras i stil och ger dig en ljus och ovanlig titt på festen.

Och om en sådan outfit är gjord i samma färg, så är den perfekt som en kvällsklänning.

Långa klänningar med en fluffig kjol i prinsessans silhuett ser alltid lyxiga och rika ut: öppna axlar och hals lägger till din sexualitet och frigörelse, men visar samtidigt din storhet och fasthållning.

Tröja klänning

Sportiga tjejer kommer att tycka om en utrustad klänningskjorta som kan bäras nästan varje dag.

Förutom den bekväma klippan och stilen är en annan fördel med den här klänningen att den kan bäras som en självständig outfit, och kombineras även med leggings eller jeans.

skärning

En avsmalnad midja-anpassad klänning kommer att accentuera din midja och visuellt göra det smalare. Den fluffiga kjolen kommer att gömma höfterna och betona benens slimhet. Perfekt för både kväll och vardag.

En tvåtonsmodell av en klänning med hög midja och dekorerad flounce är väldigt populär nu.

Stickning och hakning

Perfekt för häftigt korkade klänningar och stickning. En mängd intressanta mönster betonar värdigheten och gömmer bristerna.

Det viktigaste att komma ihåg är att sådana klänningar lägger till extra centimeter i midjan och gör dig lite bredare.

För fullt

I motsats till alla stereotyper ser halvklädda klänningar på feta tjejer, och i kombination med breda bälten eller olika boleros döljer de vissa brister och gör figuren smalare.

Den monterade toppen kommer att accentuera skönheten i den frodiga bommen, ett tunt bälte kommer att visa midjan och en lång rak kjol gömmer ofullkomliga höfter med mjuka veck. Med hjälp av bolero och ärmar kan du dölja armens fullhet, och det breda bandet urskiljer tydligt midjan.

lacy

Lyxen, rikedom och storhet i din bild kommer att visa den ädla spetsen. Extremt delikat och elegant utseende anpassade spetsdräkter och klänningar med spetsinsatser.

Snörning öppnar gardin av sekretess, vilket gör din bild mer mystisk och önskvärd. En kjol i golvet med spetsar kan ge dina ben ännu mer slimhet, och ett läder med spets på beige bakgrund kommer att skapa en känsla av nakenhet och lockar entusiastiska synpunkter på andra.

En kort knipsklänning med en monterad topp hjälper till att skapa ett lekfullt och lekfullt utseende för en ung tjej, visa skönheten i benen och en långärmad hudtät gör händerna mer graciösa och mer raffinerade.

stickat

Den stickade klänningen kommer helst att sitta på figuren. Utan tvekan kommer det att bli en av de mest favoritdragen, tack vare tyget och den väl valda stilen.

Direkt klänning på figuren visar alla dina fördelar, men kommer inte att kunna dölja några brister. Därför passar denna outfit tjejer och kvinnor med felfri figur.

Men en klänning med en passform och en full kjol kommer att gömma sig från nyfikna ögon ett par extra centimeter på magen och höfterna.

Stickad klänning i golvet är perfekt för speciella tillfällen och utflykter till teatern.

Hållfasthet och elegans - det här kommer att ge dig en klänning som passar på toppen och strömmar i mjuka veck av stickade kläder.

sommar

Sommarversionen av den utrustade klänningen kommer att vara en ljus eller ljus monofonisk outfit.Klänningar med utskjutna kjolar passar för att gå på bio, på stranden, i en restaurang och på besök till vänner, och en strikt klädskjorta eller morgonrock passar för att gå till jobbet.

Du kan gå till ett disco eller en fest i en liten liten klänning, eller i en klänning med en kort och full kjol. Längre raka klänningar passar för mer formella utlopp och evenemang.

Wedding

Den mest populära stilen för ett bröllop är, var och kommer att vara prinsessans stil - en monterad klänning med eller utan korsett och en lång puffig kjol.

Men för dem som inte vill vara som alla andra kommer det att finnas många anpassade klänningar till brudar som inte passar traditionella normer. Idag blir en smal grekisk brudklänning populär, vilket hjälper dig att se gudomlig på den viktigaste dagen i ditt liv.

Om du har fluffiga axlar kan du använda en monterad klänning med en fluffig kjol av medium längd. En öppen topp gör dina axlar visuellt bredare.

kväll

Mycket noga bör välja en kvällsklänning. Eftersom den korta monterade klänningen är en av de mest populära kvällsklänningarna, bör du vara uppmärksam på det faktum att det inte alltid är möjligt att dyka upp i den vid den officiella mottagningen. Därför kommer en lång mantelklänning att vara en värdig ersättning för en kort klänning.

När det gäller klänningens design och dekoration kan klänningen dekoreras med stenar och strass, spets och halvtransparenta tyginsatser, utklipp och skär samt en rad olika designärmar som med stor framgång kan visa fördelarna med din kroppsbyggnad och passar dig.

Vid examen

Välja en klänning för examen också uppmärksamma de olika modellerna av utrustade klänningar som kan bäras inte bara på kvällsdelen av studenten, men också vara närvarande i den högtidliga linjalen.

Förutom utrustade långa klänningar kan du välja en klänning i silhuett av en prinsessa med en fluffig kjol av medellängd och pastellfärg. Öppna axlar kan döljas under en genomskinlig sjal eller halsduk, samt välja en lämplig bolero.

färg

svart

Konstant favorit bland upploppet av färger är svart. Hållfasthet och allvar, officiousness och högtidlighet, tradition och innovation - allt detta kombinerar elegant svart färg.

Klänningar av denna färg kommer aldrig att förlora sin relevans och erkännande. Känn dig fri att kombinera dem med ljus läppstift och svarta skor, hämta handväskan för att matcha situationen.

blå

Ädelblå och alla nyanser är inte sämre än svart färg i popularitet. Det är den djupa blå färgen på klädseln eller kvällsklänningen som kommer att betona kvinnans kropps skönhet och fokuserar uppmärksamhet på hudfärgen.

Färg av en havsvåg ger din bild av friskhet och lätthet, och mörkblå färg kommer att betona svårighetsgrad och allvar av ägaren av en klänning.

vit

En annan klassisk färgdräkt kommer att ge dig oskuld och renhet, ömhet och charm. Alla varma nyanser av beige och mjölkiga ingår också här, för att de skapar en gloria av okränkbarhet och ungdom runt flickan med mjuk bländning.

röd

Ljus röd färg är färgen på passion och lust, det här är vad som understryker din outfit i skarlagen färg. Men inte alla nyanser av rött ser pretentiösa och vulgära.

Bourgogne - färgen på mognad och fasthållning, lämplig för äldre kvinnor. En ljus och sorglös rosa - gör en ung tjej till en Barbie docka. Och samtidigt kommer en känslig rosa färg att ge oskuld och oskuld till ägaren av en sådan klänning.

Print

Förutom monofoniska klänningar borde du inte tappa bort klänningar med intressanta färger. Den utrustade klänningen kan imitera färgen på huden på en leopard eller vara prickad med blommor.

Försumma inte folkens och geometriska mönster. Glöm inte den ständigt populära klänningen med polka prickar.

Vad man ska kombinera

För en klänning med ärmar väljer vi ett band med en viss bredd: smal så tunn som möjligt, bredare.En tunn, neutralfärgad bälte passar den strikta formella klänningen.

Modet är också smalt bälte, som kan byta midjan två gånger.

Bilden kompletteras med en kopplingspåse. Glöm inte heller dekorationerna. Skor väljs beroende på situationen.

Bland de många klänningarna kommer alltid vara populär smal klänning - en symbol för kvinnlighet, ömhet och skönhet. Ha det med nöje!

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer