Klä stilar och modeller

Klänningar från skrotmaterial - från enkla till de mest extravaganta bilderna

Klänningar från skrotmaterial - från enkla till de mest extravaganta bilderna

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Många skrotmaterial
 2. Varför behöver du en original klänning
 3. Av herrskjorta
 4. T-shirts eller T-shirts
 5. Från en halsduk
 6. Från mansband
 7. Från tältet
 8. papper
 9. Från en glänsande tidning
 10. ätbara
 11. Från bollar
 12. Från rätter
 13. Från papperskorgen
 14. Ur väskor
 15. Av skivor
 16. Av blixten
 17. Scotch tape
 18. Höstlöv
 19. Från blommor och växter
 20. Från andra material

Tidens flöde stannar inte. Stoppar inte och mode. Varje dag blir det lättare att följa modetrender, eftersom allt oftare kläder från skrotmaterial uppträder på kattrutterna.

Klänningar, gjorda med egna händer, visar inte bara din skicklighet och kreativitet utan uppdaterar även garderoben med ett par nya originalkläder. De flesta klänningarna som presenteras i artikeln är inte särskilt lämpliga för vardagen, men ett par idéer blir perfekt realiserade och gör dina bilder mer intressanta.

Många skrotmaterial

För skapandet av outfits från improviserade betyder allt utom skrymmande och tunga material.

I ett ord, i kursen är det värt att tömma allt som låg på mezzaninen och hade redan en fot i papperskorgen.

Varför behöver du en original klänning

Klänning från improviserade medel gör det möjligt för dig att visa din kreativitet, delta i tävlingen, sticka ut på firandet, samt uppdatera gamla kläder som är ute av mode eller är redan trött på dig.

Dessutom är detta den mest ursprungliga sättet att få ett par klänningar utan några speciella finansiella kostnader.

Av herrskjorta

På toppen av populariteten är nu en klänning från en stor herrskjorta. Du kan hitta många sätt att göra en tröja till en klänning, men vi fokuserar på två huvud.

Den första metoden är utan att sy. Vi fastar skjortan på oss så att nacken är högre än bröstet och kragen är som en kula. Ärmarna är vikta runt midjan och bundet i bågen. Ovanlig och snygg klänning är klar!

Läs mer i artikeln om hur man gör en klänning från herrskjorta.

Det andra alternativet, som du redan förstod, är att omvandla en tröja till en klänning med hjälp av sömnad. Internet är fyllt med en mängd olika sätt att omarbeta, så att du enkelt kan hitta ett lämpligt alternativ och se extra och ljus.

T-shirts eller T-shirts

Ett annat populärt material är en herr T-shirt eller T-shirt. Det finns också många underbara och intressanta modeller.

Om t-skjortan är stor och du är en tunn flicka, kan du göra den här t-tröjan i en klänning med hjälp av sömnad.

Från en halsduk

Beach pareo eller en stor halsduk med samma lätthet blir en klänning.

Med två identiska sjalar, knyta dem i ett hörn. Antag att det är rätt axel. Vi slänger en näsduk framåt, den andra baksidan. Vi tar halsduken vid sidokanterna och knyter den på höger sida och sidokantarna på framsidan - på toppen och på vänster sida. Lägg en tunn rem på ditt bälte och du är vacker!

Du kan också göra en intressant outfit från en halsduk genom att binda den på olika sätt.

Från mansband

Även innan detta mode kom, och med det, och designers. Slipsar, sammanfogade och organiskt anpassade till varandra, blir till en oöverträffad och underbar miniklänning. Om du har mycket material på lager kan du skapa en klänning med maximal längd.

En klänning av två färger, inte bara sys ihop, men på vissa ställen som bildar väv, ser exklusivt och utmärkt ut.

Från tältet

Varför inte? Föreställ dig en klänning med en öppen och monterad topp, dragkedja fram, lång kjol och en svans sträcker sig på baksidan. Utförd i flera färger, ser den här klänningen på sig spektakulärt. Och om du tar bort allt som anger föregående syfte och användning av tyg, så skulle få få människor gissa att den här klänningen skapades av dig från improviserade medel.

Annonserna gick vidare och kombinerad turism med mode, skapande klädtält.

papper

Varje hus hade en reparation, varefter det fanns bitar och till och med rullar av tapeter och papper. Med tiden blev de dammiga på vinden eller mezzaninen. Det är dags att få dem och andas in ett andra liv i dem, skapa en pappersklänning med egna händer.

Montera toppen med några skikt av papper runt torso. Bak eller sida limar vi papperet med scotch tape. På så sätt kan du också göra en rak kjol, som vi kombinerar med bodice. Om du inte gillar det här alternativet kan du ta en gammal kjol, till vilken du fäster konens ringar av papper och i flera lager. Få en volym och fluffig kjol. På så sätt kan du sy ett tåg eller ytterligare nivåer.

Det mest fantastiska är att hela workshops skapas för att skapa originala outfits.

För att skapa en pappersdräkt kan du ta: tapeter, tidningar, tidningar, servetter, godisinpackningar, lådor, förpackningar, kartong, wellpapp och även toalettpapper.

Men inte alla kommer att tänka på att sy en klänning från en barnbok.

Klänningar av papper kan bäras flera gånger om de skärs försiktigt "längs sömmen", som därefter förseglas med tejp. Enkelt och praktiskt taget gratis. Och viktigast av allt - vackert. Inte konstigt att de säger att det är allt genialt i enkelhet.

Från en glänsande tidning

Absolut alla hus har en hög med onödiga glänsande tidskrifter där du gillar en eller två artiklar. Vi skär eller ritar ut artiklar och lägger dem i pappa och låt tidskrifter gå till klänningen. När allt har du inte haft en klänning från tidningar?

En nål och tråd, en häftapparat, sax, tidningar, scotchband och en klänning är allt du behöver.

ätbara

Av godis

Ja, ja, du hörde inte. Om du inte är en söt tand, försök sedan skapa en klänning av choklad. Omslaget av omslaget hjälper dig att skapa ett specifikt färgområde och olika formade godis hjälper dig att dekorera olika delar av outfiten.

Allt du behöver är att köpa godis och utrusta dig själv med en nål och tråd. Sy på den gamla klänningens godis, placera dem som du fantasin dikterar - och du är garanterad framgång. Du kommer att bli drottningen av bollen, viktigast av allt, från den söta tand att stanna borta.

Från choklad

Från denna vackra efterrätt skapa hela samlingar av klänningar som slutför chokladfestivalerna.

Från frukt och grönsaker

För vegetarianer och en hälsosam livsstil skapar en konstnär från Korea klänningar gjorda av kål, lök, gröna, bananskal och andra goda och friska grönsaker.

av bakning

Modedesigners har visat hur man byter puffmuffar med läckra brödbröd. Vanliga bagels hittade också en plats i en extravagant modevärld. De användes som dekoration.

Från kött

Ätbar, men inte mycket smaklig klänning av rå kött. Det ser inte ut som estetiskt tilltalande, men det hindrade inte Lady Gaga från att använda det för sina skandalösa syften.

Från bollar

För modiga experter kommer tanken på en klänning av ballonger att göra. Både avlånga bollar för modellering och vanliga bollar som dekorerar inredningen kommer att vara lämpliga för skapandet.

Du kan ansluta dem i alla slags väv och mönster - allt är i dina händer och beror på din fantasi. En ljus klänning av bollar effektivt och oförglömligt shimmers och spelar med ljus, lämplig för avgörande tjejer som inte är rädda för att vara i centrum av uppmärksamhet.

Försiktigt nostalgisk för barndomsklänning gjord av bollar för barnens lek. Om den skrymmande siluetten är lite störande kan du ersätta dem med bollar från deodoranter eller med tennis, efter att ha dekorat dem.

Från rätter

Ackumulerade gafflar och skedar, liksom piskor, kan också användas för andra ändamål. En klänning i plast är mer tillgänglig och ser ömt ut, medan en rostfri klänning ger önskad skärpa till bilden.

Inget behov av att anta de trasiga rätterna - det här är tyvärr. Lyckligtvis - i form av en ny klänning. Så med hjälp av porslinskåror kan du skapa ett mästerverk.

Från papperskorgen

Utmärkta och fantastiska klänningar kan skapas från soptäckor. Inflated paket kommer att skapa en frodig prinsessa outfit. Och förpackningarna, skuren i en frans, och sedan sys med frodiga rufflar hjälper till att skapa en bild av Amazonas krigare.

Klädväskor från svarta paket ser effektivt ut. Denna bild är perfekt för att fira Halloween.

Det är också värt att uppmärksamma annan hushållsplast. Från bottnarna på flaskorna får du en bra klänning. Och från disponibla porslin - en kombinerad prinsessansdräkt från en saga.

Ur väskor

Rutiga eller vanliga folkmarknadspåsar är inte det värsta materialet för att skapa ovanliga outfits. Dessutom är cellen alltid på mode.

Av skivor

På den gamla monokromatiska T-tröja, skjortan eller klänningen kan du sya skivorna eller skivorna - en klädsel för att gå till en klubb eller till ett disco.

Klänningen från skivorna ser intressant och ovanligt ut, och tack vare de reflekterande egenskaperna är det också spektakulärt.

Av blixten

En blixtklänning, presenterad av en ung designer, ser fantastisk och extravagant ut. Och vad är vi, inte designers? Vi syr blixtarna mellan varandra på mönstret och utan pilarna. Storlek skräddarsy.

Du kan skapa en kombinerad klänning, där bodice eller kjol är gjord av blixtlås, och det andra elementet tas från en annan outfit. Det blir väldigt snyggt och intressant.

Scotch tape

Överraskande hjälper det multifärgade tejpen att skapa ovanliga, sura partyklänningar.

Höstlöv

På hösten är en lövklänning ett mycket praktiskt och budgetalternativ. För att skapa den behövs rent hela blad som sys i svansen med samma princip som diskarna. Ser utsökt och fräsch ut. Men det finns fortfarande några viktiga nackdelar som du bör vara uppmärksam på.

 1. Klädblad bör skapas omedelbart före evenemanget, som du kommer att bära på. Bladen torkar mycket snabbt, och det kan inte visa sig exakt vad du vill.
 2. Bladen är också ett mycket bräckligt material. Svansarna avbryter, och löven faller, vilket skapar luckor i klädselns kontur. Därför ska kläderna vara försedda med försiktighet.

Från blommor och växter

Kärlek för blommor kommer aldrig att blekna. De är ett utmärkt sätt för manifestation av känslor, heminredning och nyligen material för en klänning.

Naturliga blomsterkläder är relevanta inte bara för olika festivaler, men också för konserter.

Från andra material

Materialen hos assistenterna är så många att det är svårt att passa dem i en artikel.

Klänningar är gjorda av påfågelfjädrar, men ingen förbjuder att experimentera med fjädring av fåglar.

Torkat gräs och halm passar också för den vävda bollkåpan.

Kort sagt, några av ovanstående material, liksom handskar, gamla paraplyer, onödiga nallebjörnar, ölhattar, ölburkar, glödlampor, hår - släng inte bort det. Och vad om någon gång kommer till nytta.

Och om du är tom för fantasi, använd reklam för tillverkare av olika produkter.

Vi hoppas att artikeln kommer att vara användbar för dig och kommer att vara användbar. Kom ihåg att allting är i dina händer - det viktigaste är att vara tålamod och föra dig själv med fantasi, och resten kommer att följa. Lycka till i dina ansträngningar.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer