Klä stilar och modeller

Skjorta klänning - från brutalt till elegant utseende

Skjorta klänning - från brutalt till elegant utseende

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. Vem ska till?
 2. Lite historia
 3. funktioner
 4. natt
 5. hushåll
 6. denim
 7. Utrustad
 8. I affärsstil
 9. fri
 10. Klädsafari
 11. Populära färger
 12. Snygga utskrifter
 13. längd
 14. Modetrender
 15. Vad ska man ha på sig?
 16. tillbehör
 17. skor

Den höga populariteten hos sådana mångsidiga och bekväma outfits, som en skjortarklänning, har firats i mer än ett år. Klänningar av denna stil kan ses i många fashionistas garderob.

Vem ska till?

Även om denna stil av klänningar anses vara universell, bör valet av klänning ta hänsyn till nyanser av deras figur.

Om flickan är tunn och hennes figur liknar en rektangel, rekommenderas att välja en rak skjorta klänning, som kommer att vara av lätt tyg, har en midi längd och en ljus nyans.

Tjejer med en feminin figur, som liknar en timglas, kan du bära både lösa och klädda klänningar av vilken längd som helst. Om figuren är oproportionerlig (den övre eller nedre delen är full) bör du stoppa ditt val på en rymlig modell av klänningen utan ett mönster och utan bälte.

En tröja klänning är ofta förvärvad och bär av kvinnor som gillar konservativa och enkla men eleganta kläder. Det här är en populär stil bland fans av minimalism och tjejer som vill bära mysiga och eleganta klänningar samtidigt.

Lite historia

Denna stil av klänningar uppfanns av den kända Coco Chanel på 20-talet, då den legendariska designern bestämde sig för att låna en bekväm skjorta från män och anpassa den till en kvinnlig figur.

Utseendet på en klädtröja i kvinnans garderob skapade en känsla i kvinnans mode. Sedan dess har denna stil hävts av kvinnor, även om den från tid till annan ändras och anpassas efter tidens tendenser.

På 50-talet modifierades en sådan klänning av Christian Dior, som framträder i hans nya samlingar. På 60-talet ökade den här stilens popularitet väsentligt både i Sovjetunionen och utomlands. Klädskjortor börjar alltmer dyka upp på omslaget av tidningar och på kustområdena. På 80-talet tyckte Yves Saint-Laurent, som främja safari stil vid den tiden, om modellen.

funktioner

En klänningskjorta är en klänning av mestadels rak klippning, där det inte finns någon uttalad midja, men ofta finns det krage och ärmar.

För de flesta modeller presenteras kragen med ett stativ eller ett nedåtgående alternativ. Ärmen kan fixeras och kompletteras med manschetter, men det kan vara frånvarande. På baksidan av skjortaklänningen finns det oftast en vikning, och om produkten är litet anpassad, är vecken också närvarande i framsidan.

Nästan alla klänningar är knäppta, som herrtröjor. I det här fallet är knapparna placerade öppet eller dolt under skivan. För syning av klänningar i denna stil används huvudsakligen naturtyg - lin, ull, jeans, corduroy, bomull och annat. De flesta klänningarna har en likformig färg, men det finns också modeller med ornament och broderi på kanten, manschetten eller kragen.

natt

En kort silkedräktskjorta är ett bra val för en fest. Till detta, tillsammans med plocka upp skor med höga klackar och intressant koppling.

Du kan också skapa en bild som passar för ett datum eller en fest baserat på en avslappnad skjorta-modell, välja ljusa skor, handväska och bälte.

Klänningens färg kan också fungera som en accent för kvällens båge. För att göra detta, välj en mättad färgmodell genom att lägga på kostymsmycken i en kontrasterande lämplig färg och ett oförglömligt utseende garanteras.

Ett intressant kvällsalternativ skulle också vara en svart klänningskjorta till golvet.Sätt på hans hälskor, gör en festlig stil och plocka upp en liten handväska. Lämna några knappar högst upp och nedåt.

hushåll

Klänningen i denna stil är idealisk som en klänning som bärs hemma. Hemklänning skjorta från mjuk och bekväm att bära tyger. De betonar femininitet och är mycket bättre lämpade som daglig hemdräkt än badrockar.

denim

Skjortaklänningen, tillverkad av jeans, är väldigt populär idag tack vare den framgångsrika siluetten och den praktiska användningen. Modeller av smala jeans har en fri snitt och medellängd. I sådana klänningar draperas materialet perfekt och betonar figuren.

Outfit är både bekvämt och elegant. Den kompletteras med ett bälte, en voluminös läderväska, stora tillbehör och plana skor.

Från en denimskjorta får du en utmärkt bas för vardagsrummet. Genom att välja olika tillbehör för det kan du skapa önskad stil (till exempel urban eller etnisk) för att få praktiska och ursprungliga bågar för varje dag.

Inte mindre attraktiva och denimmodeller som kan kallas stränga klassiker. De kännetecknas av en nedrullad krage, en genomstång och fickor. För att skapa en retro-bild kan du hämta en indigo-skuggprodukt med broderi genom att lägga till en plattformspåse, mjukt väska och stora glasögon till klänningen.

Utrustad

Sådana modeller av klädtröjor kännetecknas av understrukna detaljer om skärningen, tack vare vilken deras användning bidrar till att visa fördelarna med en tunn figur.

I de utrustade klänningarna har skjortor tucks, varför produkterna bara sitter i midjan. Oftast har dessa modeller en längd mot knäet.

I affärsstil

Eftersom klädtröjan har en karakteristisk krage är en sådan klädsel ganska lämplig som en affärs klänning. Speciellt om du hämtar produkten i lågmälda färger och utan ytterligare efterbehandling. Företagsklädeskjortan är övervägande genomsnittlig längd, såväl som den stängda toppen. Den kombineras med en läderväska och ett snyggt läderbälte.

fri

En tröja klänning kan vara bred, visuellt några storlekar större än en tjej bär.

Sådana klänningar från flytande tyg är mycket populära, eftersom de ser feminina ut och liknar inte skjortor för män. De sys av chiffon, denim, batiste, finull och andra tyger.

Klädsafari

Så kallad en av de olika typerna av klädtröja, en karakteristisk egenskap av vilken är överflöd av fickor och blixtlås. Denna klänning fickor kan placeras på toppen och på kjolen.

De flesta modeller av safaryklänningar har också en flikkrage, ett bälte och en kort ärm. Vanligtvis för att sy sådana klänningar används tjockt tyg. En safari klänning på framsidan är fastsatt med knappar eller blixtlås.

Populära färger

vit

Vita klädstilar är bland de vanligaste. Sådana modeller köps för vardagliga sommarkläder, speciellt om de är gjorda av chiffong, batiste eller silke. I en sådan klänning kan du helt sätta av den garvade huden, samt betona den smala figuren.

Den bästa färgen på tillbehör till en vitskjorta är beige, svart eller brun.

svart

I en svart klänningskjorta med V-neckline kan du betona en tunn figur. Svarta modeller kan också användas som baselement för kvällsslitage. I detta fall kompletteras de med ljusa tillbehör.

blå

Klänningskjortor av denna färg representeras oftast av denimmodeller, även om det även finns produkter av bomull, chiffong, linne och andra tyger.

Skuggan av sådana klänningar kan vara väldigt annorlunda - från mjukblå till mörk indigo. Blåa klänningar med randigt, rutigt eller polka-dot-utskrift är mycket populära.

Svartvit

Svartskjorta klänningar med vit trim hjälper till att lyfta fram fördelarna med figuren och gömma eventuella brister. Det här kan vara en svart klänning, där manchetter och en slat markeras i vitt.

Svarta polka punkter, små och stora rutor, liksom små blommönster eller ränder lockar uppmärksamhet.

Snygga utskrifter

Tillsammans med mycket populära vanligfärgade klädmodeller, köper många fashionabla kvinnor en outfit med tryck.

Färgerna på dessa klänningar är mycket olika. Du kan se klänningar, skjortor med ränder, polka dots, blommor, bur. När du väljer en produkt med ett tryck, är det viktigt att ta hänsyn till nyanserna i figuren. Till exempel rekommenderas inte en klädtröja i en stor bur eller horisontell remsa för ägare av kurviga former.

längd

Långt till golvet

Denna modell av klädtröja är en feminin och ganska intressant outfit.

Fästelement för en sådan klänning kan gå längs hela längden, men det finns också produkter som bara har knappar till midjan och kjolen är fasta i botten. Denna klänning kommer enkelt att dölja plumpa ben.

midi

Modeller med en sådan längd är efterfrågade både hos unga damer och hos kvinnor i äldre ålder. Denna klänning kan bäras med en jacka eller jacka. Klänningen i midjan är kort och lång.

Om du vill kan du fästa klänningens övre del tätt eller lämna några knappar som inte är knäppta.

kort

Miniklänningskjortan är utrustad huvudsakligen på sommaren och bär den med platta sandaler eller höga klackar.

Den här klänningen är en hel del tillbehör eller du kan göra med bara en väska. En bred kort klänning är vanligtvis kompletterad med ett bälte.

Modetrender

Numera är klänningsskjortan närvarande i många nuvarande stilar - från företag till militär och romantisk. Sådana kläder är oumbärliga i en sommardags garderob, så att du kan skapa ett icke trivielt vardagligt utseende.

Den moderna trenden är kombinationen av frihet och elegans - och det är representerat i klänningsskjortan.

Populära modeller med stora fickor på höfterna och bröstet, där midjan understryks av ett brett läderband eller en tunn rem. Denim skjorta klänningar är mycket efterfrågade, som i moderna samlingar representeras av romantiska modeller med en fri klipp och strikta produkter med en vintage siluett.

Vad ska man ha på sig?

 • Skjortaklänningen kompletteras ofta med ett bälte, så att bilden blir mer feminin.
 • Klänningar av denna stil är bärna på egen hand, men ganska ofta bär de leggingar, leggings eller jeans med dem.
 • För en klassisk klänningsskjorta kan du välja en ljus halsduk av chiffong eller silke.
 • Outfit kan kompletteras med en kort pälsväst, en rymlig väska och stora solglasögon.

tillbehör

Eleganta tillbehör, till exempel en hängsmycke på en tunn kedja, en liten väska med en tunn rem eller tunna örhängen, kommer att vara ett bra val för en tröja-klänning.

För vintage look, tvärtom, använder de stora smycken - pärlor, örhängen och ett armband. Bruna skugga tillbehör av trä eller läder är perfekta för en vit skjorta klänning.

skor

Höghälsade skor är perfekta för klädtröja. Beroende på modell kan dessa vara sandaler eller skor.

Dessutom är denna stil väl kombinerad med sandaler och ballettskor. För en lång modell av en sådan klänning, välj skor med tjocka klackar eller plattformar. Att bära stövlar med en plattform eller en stadig häl med en skjortarklänning kommer att skapa ett retroutseende.

kommentarer
 1. Rita
  14.02.2016

  Långa klänningströjor är på något sätt särskilt romantiska.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer