Klä stilar och modeller

Klänning med basky - en spektakulär bild

Klänning med basky - en spektakulär bild

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Vem är lämplig?
 2. Baskiska plusser
 3. Alternativ basker
 4. Mantelklänning
 5. Med ärmar
 6. Med tåg
 7. tyger
 8. längd
 9. Populära färger
 10. natt
 11. Wedding
 12. Ska jag ha på sig full?
 13. Vad ska man ha på sig?
 14. tillbehör
 15. skor

Vad är en baskisk, vet varje tjej som vill följa modet. Om du inte har träffat det här klädet innan, låt oss förklara: Basken är en bred fläns i midjan på en klänning eller kjol.

Det var uppkallat efter baskiska för att hedra nationen som bor i ett av Spaniens regioner - Baskerna, eftersom det var en traditionell del av sin nationella dräkt. I mitten av förra seklet blev baskiska otroligt fashionabla, men användes som en klänning för kappor och rockar.

Då glömdes denna klädsel under en lång tid, och de kom ihåg om det ganska nyligen. Idag är klänningar med baskiska mycket populära.

Vem är lämplig?

Baska är inte bara en dekorativ, men också en funktionell detalj av en klänning. Dess syfte är att visuellt korrigera siffrorna. Baskiska ligger vanligtvis strax under midjelinjen, vilket ökar skillnaden mellan höfterna och midjan. För tjejer med typ "rektangel", kommer denna baskiska egenskap att vara mycket användbar.

Dessutom kommer baskiska att hjälpa till att balansera de breda axlarna - en egenskap hos figuren, som ofta är hos idrottare och bara långa tjejer. Om du behöver avleda uppmärksamhet från den utstående magen, kommer klänningen från baskerna att hjälpa dig med detta.

Baskiska plusser

 • Närvaron av baskerna hjälper till att maskera några av bristerna i figuren - en mycket viktig kvalitet för någon klänning. Dessutom är den här klänningen lämplig för flickor av olika höjder och bygg. Det enda undantaget är ägarna till den päronformade figuren. I deras fall gör basken den nedre delen av kroppen ännu tungare.
 • Baska kan dekorera även den enklaste klänningen. Under en lång tid fortsatte hon i mothållets omkrets, men nu ser den här serien i rad ut i klänningar av kända designers. Så kan du lita på det faktum att klänningar med basker kommer att vara populära under lång tid.

Alternativ basker

Lång basca liknar en kjol, bärs över klänningen. Detta intryck förbättras om basken är gjord av ett tyg av annan färg eller textur.

Dubbel basca - Ett element tillverkat av två lager av tyg. Denna baskiska är vanligtvis kortare och mer magnifik än den klassiska versionen.

Ofullständig basca, till skillnad från fast, upptar inte hela klänningen i klänningen. Som regel är det en "vingar" som utskjuter på klädselns sidor.

Asymmetrisk basca - Den mest moderna variationen av denna kläddetalj. Å ena sidan är det kortare, men å andra sidan - längre. Denna typ inkluderar även baskiska, som utgör en slags zapah.

Mantelklänning

Baskisk kan dekorera en klänning av nästan vilken stil som helst, men mest effektivt ser det på klänningar med en smal silhuett.

En mantalklänning med basque har blivit en riktig klassiker de senaste åren. Denna outfit ser oerhört feminin och elegant ut. När allt är fallet är det i sig en win-win, och tillägget av basken gör det väldigt sofistikerat. En mantalklänning med basque är bra för olika tillfällen: från arbete till dans, varför tjejer över hela världen älskar det så mycket.

Med ärmar

Vi kommer ihåg att baskiska ursprungligen användes som dekoration för damkläder. Kanske är det därför hon ser så bra på klänningar med långa ärmar. Det viktigaste - att kjolen inte var för frodig. Det är bättre om det är inskränkt, till exempel, "penna". Lång ärm lägger till svårighetsgrad i klänningen, men flirty Basque kompenserar för den stora allvarligheten av bilden.

Det finns också modeller av klänningar med en basky, med en kort ärm. I detta fall är ärmarna ofta av en originalform, vilket gör bilden lite extravagant.

Med tåg

Klänningar med tåg är som regel ett alternativ för de mest högtidliga händelserna. Sällan väljs sådana klänningar av bruden och hylder europeiska bröllopstraditioner. Nyligen har Basca snuckat in i bröllopsmode, så i salonerna kan du hitta modeller av klänningar med en baskiska och smidigt förvandlas till ett tåg. Titta på bilderna - dessa klänningar ser väldigt vackra och ovanliga ut. Det bör dock noteras att ett sådant antal horisontella linjer "plattar" figuren, så det här alternativet är endast lämpligt för ganska långa tjejer.

tyger

För att basken ska behålla sin form måste den sys från tjockt tyg eller från ett tvåskiktigt material. Av samma klädsel inga krav på tyget där.

Klänningen med basken kan vara gjord av naturligt eller syntetiskt tyg, tunt eller tätt, elastiskt eller ej. Du behöver bara välja, baserat på dina egna idéer om skönhet, funktioner i figuren, årstid och format för händelsen. Du kan kombinera flera typer av tyg i en modell. Till exempel kan en klänning och en peplum sysas av stickade kläder, och ärmar kan tillverkas av guipure.

längd

Baska kan vara närvarande på en klänning med en kjol av vilken längd som helst - från mini till maxi. Men basken själv måste nödvändigtvis vara kortare än klänningen, annars kommer hela effekten att försvinna.

Långt till golvet

Klänningen med basken ser alltid elegant ut, men vid speciella tillfällen är det nödvändigt att välja aftonklänningar med kjol till golvet. Baska ser otroligt imponerande på en smal lång kjol. Detta element är ofta dekorerat med siluettklänningar med kjol, täta höfter och dramatiskt expanderande nedåt. Bäst av allt den här stilen är lämplig för långa tjejer med typ av timglasfigur.

midi

Klänningar med en kjol av medellängd är de mest populära, eftersom de är lämpliga för olika situationer; De är bekväma och eleganta. Klänningen med en basky stil "midi" ser särskilt bra ut i närvaro av en penna kjol.

Om en sådan klänning är gjord i ett fasthållet färgschema och det är ganska stängd, är det ganska möjligt att visas på kontoret i den. Ljusare kläder passar för informella möten.

kort

Korta klänningar - det bästa alternativet för fester, för i dem är det så bekvämt att dansa! En tjej i en cocktailklänning med en baskiska lockar alltid uppmärksamhet, för det här elementet ger unika charm till klänningen. Baska gör klänningen mer flirtig och lekfull, så i en sådan klänning kommer du att få beundra blickar hela kvällen.

Populära färger

svart

En svart klänning med en baskisk kan vara både en klassiker av en fungerande garderob och en klänning för publicering. Det beror helt på modellens egenskaper.

Till exempel skulle en kort kjol och hals vara lämplig i en informell miljö, och för företag eller kulturella händelser är det bättre att föredra något mer strängt. Svart färg i kombination med basky har förmågan att modellera en siffra och räddar den från några nackdelar.

vit

Vit färg omger flickan med en renhet och oskuld, oavsett vilken ålder hon är. Flickorna i vit klänning orsakar endast positiva känslor hos andra, för att denna färg är förknippad med en bra start.

En vit klänning är inte nödvändigtvis en brudkläder. Förutom bröllopet finns det många andra situationer där en vit klänning med en baskisk skulle vara helt lämplig, till exempel en examensfest, en teaterpremiär etc.

röd

I ingen annan klänning känns en kvinna som attraktiv och förförisk som i rött. Den röda klänningen är en riktig hitta för en tjej som vill spela rollen som en dödlig skönhet.

Eftersom rött är en mycket uttrycksfull färg ska klänningen vara så enkel som möjligt. Låt baskiska vara det enda dekorativa elementet i din outfit.

blå

Den blå färgen är väldigt uttrycksfull, men samtidigt lugn, varför det är en av de mest älskade av så många tjejer.

Blå klänning kan aldrig vara vulgär (förutom mycket väldigt frankmodeller) - där ser du alltid elegant ut. Baska är ett utmärkt sätt att leva upp fasthållningen av en blå klänning.

grön

Green lovar att vara en av de mest fashionabla färgerna under de närmaste säsongerna. Minst en grön klänning ska dyka upp i varandras garderob, särskilt eftersom bland de många tillgängliga nyanserna av denna färg hittar vi oss den som passar henne mest.

Smaragd, turkos, äppelklänningar med basker ser oerhört attraktiva ut i alla färger.

natt

Aftonklänningar kvinnor bär i de mest högtidliga tillfällen när du behöver dyka upp i alla glitter. Om du inte leder ett aktivt socialt liv, kommer chansen att framträda framför andra i all sin härlighet inte så ofta till dig. Det är därför valet av kvällsklänningar är mycket noga. Aftonklänningen med basky ska vara lång och inte magnifik. Var noga med att ta en titt på sjöjungfrustilen med en corsageöverdel och en smal kjol fläckad i botten. Om klänningen är en rak silhuett, var uppmärksam på modellerna från baskiska med oregelbunden form.

Wedding

Bröllopsmode förbi inte klänningar med den baskiska sidan. Nyligen väljer fler och fler brudar exakt samma stil för den viktigaste händelsen i sina liv. Flickorna styrs av olika orsaker: vissa vill följa modet, andra - för att visa en vacker figur, och fortfarande andra - för att dölja den lutande magen. I alla fall kommer en klänning med en basky att se väldigt vacker ut och hjälpa till att presentera alla utseendet i ett gynnsamt ljus.

Många brudar vägrar traditioner och föredrar korta klänningar. I detta fall är en baskisk klänning ett bra sätt att skapa ett modernt och elegant bröllopsutseende.

Ska jag ha på sig full?

Feta tjejer kan naturligtvis bära baskiska klänningar. Under förutsättning att utrustningen väljs korrekt, kan han rätta till några stunder, som ofta blir orsaken till störningen hos plumpa unga damer. Huvudregeln är att basken ska ligga under eller över den zon du anser vara problematisk.

Till exempel, med en utstående buk behöver du en klänning med en baskisk, som börjar nästan under bröstet och pumpas på höfterna. Lustiga skönheter bör vara uppmärksamma på de modeller där skytteln kommer från midjan. I alla fall måste de som har lyxiga former välja klänningar med en bred baskisk, eftersom små element endast betonar volymer.

Vad ska man ha på sig?

Du kan kombinera en klänning med en basky med olika saker från din garderob. De vanligaste kläderna kan spela på ett nytt sätt. För att skapa en affärsutseende, bära en jacka på klänningen (men den borde inte vara för kort). Mycket fin klänning med en baskisk look med en klassisk gräv och strikta skor. Tunna beige strumpor eller strumpor kommer alltid att vara lämpliga, men under den kalla årstiden kan du klara dig med täta mörka ströjor. Sommarmodellerna kombinerar bra med stora brimmed hattar i romantisk stil. En smal rem och en liten elegant handväska hjälper till att slutföra utseendet.

tillbehör

Klänningen med basken hör inte till någon stil i kläder, så det passar bra med alla tillbehör. Till exempel är en svart mantelklänning med läderjacka och stora smycken av läder och metall en helt harmonisk outfit i rocker-stilen. Samma klänning med en lätt jacka och pumps skor är en perfekt bild för en affärskvinna. Ta av din jacka, sätt på lätta smycken och höghåriga sandaler - i den här formen kan du säkert gå till festen.

På jakt efter den perfekta bilden kan du experimentera med en mängd tillbehör: lyxiga smycken, ursprungliga smycken, klockor, glasögon och halsdukar. Som ett resultat kommer du definitivt att kunna hitta några intressanta stilistiska lösningar.

skor

Klänning med basque kräver inga speciella skor. Naturligtvis ser det ut som om någon annan klänning är bäst med höga klackar. Trots allt, i skor med klackar ser tjejerna särskilt attraktiva ut, och deras promenad är bara fascinerande. Skor måste väljas, beroende på vilket tillfälle du bär en klänning. För arbete kommer det att vara strikta skor för att gå runt staden - eleganta stövlar och för semestern - spektakulära sandaler. Skorens färg kan vara nära klänningen eller tvärtom kontrasterande i tonen.

kommentarer
 1. Lena
  26.02.2016

  Klänning med baskiska bra för företagsfester. Det är både strikt och samtidigt mycket feminint. Jag har en svart klänning för tillfället, nu vill jag ha en annan blå en.

 2. Masha
  23.02.2016

  Jag böjer också för dem som uppfann baskiska. Bara frälsning för min figur!

 3. vicker
  21.02.2016

  Jag älskar klänningar med basky! Baska ger volymen till mina outtryckta höfter.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer